Ej bok,
Jel ta tablica još uvijek na životu?
I ja bi te zamolio da mi ju pošalješ...
Nema beda. Samo dostavi e-mail adresu.
Ej bok,
Jel ta tablica još uvijek na životu?
I ja bi te zamolio da mi ju pošalješ...
Nema beda. Samo dostavi e-mail adresu.
e da.. i adresa: davor.hrvoj@kr.t-com.hr
e da.. i adresa: davor.hrvoj@kr.t-com.hr
App je u razvoju, čekam sam malo vremena da pojačam svoj C# skill, ako ne onda bude web aplikacija.
OFFTOPIC: davor333, sad samo čekaj da ti neki spambot pokupi mail, i vidi veselja.Nudit će ti sve od Viagre, zelene karte do jeftinirh Rolexa.
e da.. i adresa:***********
Otišlo.
@alankish: nadam se da ćeš negdje u zaslugama upisati i moje ime.
@davor333: briši adresu iz posta e-mail je poslan.
@alankish: nadam se da ćeš negdje u zaslugama upisati i moje ime.
@davor333: briši adresu iz posta e-mail je poslan.
@mario.L, naravno, i provizija od par miljuncica.
Mene lova ne pali, radije bih proviziju u ćevapima i pivu..
Mene lova ne pali, radije bih proviziju u ćevapima i pivu..
I toga će biti.Dobro sad smo debelo u OFFTOPICU.Da opet ne dobim zutoga.
Pozdrav, Ja sam iz BiH radim poslove vezano za grijanje a prilicno sam pocetnik u ovoj problematici.
Ako bi ste i meni mogli poslati proracun u Excell-u? Puno hvala....
Mario, molio bih te da mi pošalješ proračun gubitaka toplote koji si skinuo sa interneta ili adresu sa koje si skinuo. Unapred hvala. Vaso đaković, Novi Sad.
mario.L_HR.SLUČAJNO SAM UŠAO NA FORUM PA SAM VIDIO NEKE TEME KOJE STE KOMENTIRALI O PRORAČUNU CENTRALNOG GRIJANJA.NAIME JA SAM VODOINSTALATER ALI SAM UPISAO PREKVALIFIKACIJU ZA CENTRALNO GRIJANJE I DOBIO ZA MATURALNI RAD KOJI MI JE U TREĆEM MJESECU DA IZRAČUNAM GUBITKE TOPLINE ZA JEDNU SOBU (DOBIO SAM NACRT ČITAVOG STANA ALI MI JE PROFESOR DAO SAMO JEDNU SOBU U POTKROVLJU ) I ODREDIM RADIJATORE IZ NEKOG PROSPEKTA OD LIPOVICE S OBZIROM DA ĆE BITI PLINSKO ETAŽNO GRIJANJE.NARAVNO KAKO TO BIVA U ŠKOLI JE TO SVE UBRZANO NISAM USPIO POHVATATI SVE TE SADRŽAJE KAKO BI JA TO MOGAO SAM IZRAČUNATI.VJERUJEM KADA BI MI TO NETKO OBJASNIO DA BI TO VRLO BRZO POKOPČAO.NE ZNAM DA LI TI IMAŠ VREMENA DA TO POGLEDAŠ PA DA MI DAŠ NEKI ODGOVOR ILI DA SE NEGDJE NAĐEMO AK SI IZ ZAGREBA.ZA NAKNADU NE BRINI.AK IMAŠ VREMENA DAŠ MI NEKI ODGOVOR NA MAIL ( mario.jurisic@inet.hr) ili na mob 0915090753.
Postovani, bio bih veoma zahvalan da mi posaljete Vas proracun email; mario.otto22gmail.com
Zašto se traži privatno? Jel to "top secret"?
Zar forum nije javan i ako netko daje neko rješenje javno, možda da objavi link za download javno da svi mogu skinuti?
Zašto se traži privatno? Jel to "top secret"?
Zar forum nije javan i ako netko daje neko rješenje javno, možda da objavi link za download javno da svi mogu skinuti?
Mislim da sam ti na to pitanje odgovorio prije koju godinu u ovoj istoj temi. Nema puno stranica pa se možeš vratiti koju stranicu unatrag.
Uglavnom radi se o nečemu što je beskorisno za više od 95% ljudi koji ovo čitaju. Sam file ne znači ništa, trebaš jako dobro poznavati normu po kojoj je isti napravljen kako bi dobio prave rezultate. Sam razvoj je stao negdje 2010. a mislim da je bio neki problem s ventilacijskim gubicima za koji nisam siguran da sam ga riješio.
Ako tebe osobno zanima isti, nema beda pošaljem ti ga samo mi dostavi e-mail.
Mario, ništa nije beskorisno :)
Kada bi postavio link za download mislim da bi bilo jednostavnije pa neka skida koga zanima (onih preostalih 5%). No za ostale stvari postoji PP.
Mene ne zanima jer imam centralno grijanje koje je u funkciji ali je interesantno pogledati kako drugi ljudi razmišljaju po nekom pitanju. Forum i služi za razmjenu znanja, zar ne?
pozdrav
Hallo mario.L_hr
Pozdrav,
Trenutno sam zaposlen u tvrtci koja se bavi izgradnjom vila i instalacijom sistema grijanja, pa mi je potreban program za proračun grijanja ili neki manje složeni proračun kako bih mogao dimenzionisati elemente grijnog sustava. Pošto vidim da odlično poznajete materiju i razili ste jedan takav sličan program zamolio bih vas da mi pomognete i poklonite program? Unaprijed zahvaljujem.
uskoro će i hepovi partneri s vladom doći po excelicu :) .. možda ih zbunjuje proračun/račun ah, ništa vidjet ćemo :))