e ljudi, mislim da je ova tema dobra da postavim svoje pitanje
kak napisati neki tekst da se ne vidi (da je prekrit nečim sivim) i pokaže se tek kad korisnik preko toga stisne lijevi klik
e ljudi, mislim da je ova tema dobra da postavim svoje pitanje
kak napisati neki tekst da se ne vidi (da je prekrit nečim sivim) i pokaže se tek kad korisnik preko toga stisne lijevi klik
Stranicu prije ti je pojašnjenje:
Imas u editoru poruke "Stilovi" i stisnes to i oznacis Spoiler.
Ma ne treba ići na embedd. Dovoljno je zaljepiti obični youtube linkkoji bi dao nekome da pogleda taj video.
Npr. www.youtube.com/watch?v=nekik
Ma ne treba ići na embedd. Dvololjno je zaljepiti obični youtube linkkoji bi dao nekome da pogleda taj video.
Npr. www.youtube.com/watch?v=nekik
Hvala evo skužio sam.. zapravo pirat mi pomogau u battlefield 3 temi. trebam stisnut opcije i duga veza onda radi.
Hvala još jednom
Kako ubacit više slika u post?
Kako ubacit više slika u post?
Ako hoces ubacit vise slika u post onda ih zipaj u jednu datoteku! A ako se ne varam ,ako imas instaliran Silverlight onda mozes odjednom obiljezit sve slike koje zelis ubacit ( nemoras svaku posebno ) !
Ako hoces ubacit vise slika u post onda ih zipaj u jednu datoteku! A ako se ne varam ,ako imas instaliran Silverlight onda mozes odjednom obiljezit sve slike koje zelis ubacit ( nemoras svaku posebno ) !
A da li je moguce ubaciti sliku bas u tekst? Primjerice ovako ako me razumijes
Danas je suncan dan
[SLIKA]
Kakav ce biti sutra?
EDIT:
Test1
Test3
Radi, hvala :))
Kako da linkam postove iz neke teme u temu u kojoj se trenutno nalazim?
Kako da linkam postove iz neke teme u temu u kojoj se trenutno nalazim?
Klikneš na taj dotični post i onda klikneš na postu na "trajni link" koji se nalazi na slici
I onda kad ti se refresha stranica kopiraš link iz preglednika u taj drugi post
Nadam se da si razumio
Neznam gdje postati pa ću ovdje...
Koliko ja znam tu bi trebalo pisati BOL Exclusive...Sorry za Nazzi-Grammar
Nope
BOL = Bug Online
MOL = Mreža Online
Kak napravit da kad postam link od pjesme s Youtuba, da mi ne bude link nego odma da mi bude pjesma u prozoru za slušat?
Ivek, ako se slažeš, bilo bi zgodno ovo dodati u prvi post, jer non stop netko ima problema s tim...;)
EDIT: Vidim da nemaš praksu dodavati tutoriale u prvi post, pa evo samo da prenesem ovdje iz one teme:
===========
Evo vam mali video tutoriali vezani uz citiranje:
Skraćivanje citata:
Višestruko citiranje sa više stranica:
Kada se stavi neka tema sa upitom, kako staviti onaj znak sa plavom pozadinom sa naslovom Pitanje i ono sa žuto-narančastom pozadinom sa naslovom Prihvaćeno rješenje?
Kada se stavi neka tema sa upitom, kako staviti onaj znak sa plavom pozadinom sa naslovom Pitanje i ono sa žuto-narančastom pozadinom sa naslovom Prihvaćeno rješenje?
To je prije bilo na forumu, pa nije bilo prihvaćeno i više nema. Ta stvar se još zna vidjeti u starijim temama.
Evo, ovako dugo sam na forumu i jos neznam kako se moze staviti odredeni stil na samo jedan dio teksta?
Vidim cesto na forumu da netko samo jednu rečenicu poboji u npr. zelenu, a ostatak reda mu ostane bijel.
A kad ja zelim staviti nekakav stil na recenicu koja ne ide do kraja reda, poboji mi se cijeli red.
Evo primjer:
Evo, ovako dugo sam na forumu i jos neznam kako se moze staviti odredeni stil na samo jedan dio teksta?
Vidim cesto na forumu da netko samo jednu rečenicu poboji u npr. zelenu, a ostatak reda mu ostane bijel.
A kad ja zelim staviti nekakav stil na recenicu koja ne ide do kraja reda, poboji mi se cijeli red.
Samo oznacis dijelove recenice koje zelis obojati , odes pod stilove i odaberes " zeleni marker " !
Ma znam to, ali npr. ovako:
ananas
Sada sam oznacio samo "ananas" i cijeli red mi je pobojalo.
Ajde da probam !
ananas
ananas
Kod mene sve radi kak treba !
Koji browser koristis?
Firefox (ver. 3.6.23 )
Mozda meni zbog chrome-a ne radi dobro, sad cu skinut FF pa probat.
Postoji rješenje.
Napišeš nešto i staviš recimo točku iza. Označiš do točke i točku brišeš.
Nešto
Dakle ne smije iza riječi bit prazno, mora bit neki znak kojeg kasnije brišeš. Do znaka označuješ.
U FF-u radi normalno.
Da probam ovo iznad.
ananas
Radi!
Hvala obojici na pomoci