Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming
- poruka: 364
- |
- čitano: 79.647
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
Ne radi, baca "error loading external subtitles" :(
Kakvo je stanje sa Real Debridom i stremiom , bas sam planirao po prvi put isprobati ali vidim da su valjda ukinuli , ne znam ima li kakvih novih updateova
Kakvo je stanje sa Real Debridom i stremiom , bas sam planirao po prvi put isprobati ali vidim da su valjda ukinuli , ne znam ima li kakvih novih updateova
Radi normalno zasad.
Meni takođe radi. Ako su ukinuli onda nisu čestito to uradili jer meni radi savršeno.
Od svih addon-ova, meni radi samo open subtitles i to ne ona verzija od dextera... Od dextera mislim da mi ništa ne radi... Imam i aio subtitles i baca grešku...error loading
ima itko ikakvog plex providera?
Jel ima netko problema sa zvukom na nekim linkovima? Ne znam s čim je povezano, jednostavno nema zvuka... Koristim stremio na Lg-u sa web os-om. Probao i na mobitelu preko mx playera, nešto EA3 not supported, codec možda? Na TV-u uopće nema ikonice za zvuk u stremiu na takvom linku. Na nekim linkovima su i boje iskrivljene, dolby vision.
Jel ima netko problema sa zvukom na nekim linkovima? Ne znam s čim je povezano, jednostavno nema zvuka... Koristim stremio na Lg-u sa web os-om. Probao i na mobitelu preko mx playera, nešto EA3 not supported, codec možda? Na TV-u uopće nema ikonice za zvuk u stremiu na takvom linku. Na nekim linkovima su i boje iskrivljene, dolby vision.
LG ne podrzava (osim najnovijih tj C4, G4 mislim) DTS-HD i ostale DTS formate zvuka, koji su jako cesti. Takvi streamovi nemaju zvuka. A DV radi samo u .mp4 fileovima, a u .mkv ako stream ukljucuje i "obicni" HDR kao fallback, onda ti radi kao "obicni" HDR, a ako sadrzi samo DV, onda dobijes totalno krive boje. DV podrsku ce nadam se srediti, rekao bih da je to vise do Stremia s obzirom da ga TV podrzava...
Hvala na odgovoru... Ja imam C2 ... Nedavno je puštena nova verzija stremia, nisam vidio puno novosti osim što mi izbacuje prozorčić za sljedeću epizodu i kad god to stisnem, prebaci na krivu epizodu i piše da epizoda traje minutu i 56 sekundi, tako nešto... Čak mi i real debrid šteka na nekim linkovima
Da novi update za LG je katastrofa, unistili su totalno Continue watching i opcenito zakomplicirali i sjebali iskustvo. Al bar se sad titlovi automatski loadaju s pokretanjem streama, pa ajd, korak naprijed, dva nazad :D
Meni su se primjerice titlovi uvijek i loadali , a continue watching mi nije radio...probao testirati danas malo stremio na firesticku, nisam ga dugo tamo koristio... Htio sam vidjeti kako radi preko externih playera , na kraju mi još na LG radi najbrže i najbolje... Na Lg-u mi odmah ponudi hrpu titlova, a na firesticku ništa, osim onih ugrađenih ili kaj već... Pa kad si mislim da bi ih morao sve ručno skidat... Ne znam kako ih tak brzo učita na Lg-u odnosno u nativnom playeru
Ja imam C2
Također imam, ne podržava DTS-HD. Ako želiš pravi DolbyVision te imaš sounbar koji podržava Atmos, tada gledaš da file ima u nazivu DV DDP5.1 Atmos MP4, a ukoliko negdje vidiš P5 da piše (npr.DV.P5) još bolje. Iz nekog razloga DV.mkv datoteke mi ne prepoznaje kao pravi DolbyVision, a uredno raspozna Atmos zvuk.
Ako imaš firestick moj ti je savjet da nabaviš vimu player i koristiš ga kao externi, provjereno rješava sve probleme koje si naveo ,ako nema odgovarajući kodek npr dts hd isl, radi konveziju u DD AC3 tako da nikad nema situacija da nemaš zvuk, a isto tako nema problem ni sa zelenim hdr-om i uvijek pušta DV ako ga ima dostupnog.
Što se titlova tiče , a i općenito, jbg meni malo bolje radi na fs nego na webos, puno više titlova ponudi a i nema spomenuti problem sa nedostatkom izbora audio streama na nekim naslovima kao na tv aplikaciji.

Ako imaš firestick moj ti je savjet da nabaviš vimu player i koristiš ga kao externi, provjereno rješava sve probleme koje si naveo ,ako nema odgovarajući kodek npr dts hd isl, radi konveziju u DD AC3 tako da nikad nema situacija da nemaš zvuk, a isto tako nema problem ni sa zelenim hdr-om i uvijek pušta DV ako ga ima dostupnog.
Što se titlova tiče , a i općenito, jbg meni malo bolje radi na fs nego na webos, puno više titlova ponudi a i nema spomenuti problem sa nedostatkom izbora audio streama na nekim naslovima kao na tv aplikaciji.
ZAr nije bolja opcija KODI? Radi sve te konverzije plus daleko bolja opcija od stremia? Ja imam LG C1 i na kodiju na Fire TV-u sve radi perfektno. Imam i Z5500 zvicnike koji podrzavaju dd5.1 i dts ali TV ne podrzava i sve radio perfektno....
ZAr nije bolja opcija KODI? Radi sve te konverzije plus daleko bolja opcija od stremia? Ja imam LG C1 i na kodiju na Fire TV-u sve radi perfektno. Imam i Z5500 zvicnike koji podrzavaju dd5.1 i dts ali TV ne podrzava i sve radio perfektno....
Stremio je puno više user friendly i ima manje prčkanja po konfiguraciji da radi kako spada.
Naravno, pričam općenito za rad same aplikacije, za Webos ako postoje problemi će popeglat s vremenom...velka je stvar kaj je uopće došao support na druge sustave osim Google Tv-a.
Trenutno za onog ko ima podešen KODI na Webosu/Firesticku mu je svejedno, stvar preferencije, ali recimo meni na Google TV Stremio radi ko raketa, sve čita/guta bez problema i iz moje perspektive je KODI zastario jbg....da ne pričam da je plug and play na drugim uređajima, jednom napraviš postavke za account i dovoljno je instalirati Stremio app na bilo kojem drugom uređaju i sve već imaš gore...
Uglavno RD placen i uglavno radi vecinom kako treba!

Stremio bez RD je osakaćena usluga, nećemo se lagat.
Ljudi. Jel postoji mogucnost da vratimo titlovi.com addon. Dali bi trebala neka financijska podrska ili nesto ?
Mislim da titlovi.com addon je ono sto fali i sa real debridom je to prava stvar.
Stremio je puno više user friendly i ima manje prčkanja po konfiguraciji da radi kako spada.
Naravno, pričam općenito za rad same aplikacije, za Webos ako postoje problemi će popeglat s vremenom...velka je stvar kaj je uopće došao support na druge sustave osim Google Tv-a.
Trenutno za onog ko ima podešen KODI na Webosu/Firesticku mu je svejedno, stvar preferencije, ali recimo meni na Google TV Stremio radi ko raketa, sve čita/guta bez problema i iz moje perspektive je KODI zastario jbg....da ne pričam da je plug and play na drugim uređajima, jednom napraviš postavke za account i dovoljno je instalirati Stremio app na bilo kojem drugom uređaju i sve već imaš gore...
Kodi podesis za 10 min maksimalno. Ako kome treba pomoc tu sam. I ja sam bjezao od njega ali to je top stvar.
Ljudi. Jel postoji mogucnost da vratimo titlovi.com addon. Dali bi trebala neka financijska podrska ili nesto ?
Mislim da titlovi.com addon je ono sto fali i sa real debridom je to prava stvar.
Titlovi su meni ono sto me odbilo od stremia.
Slazem se da titlovi predstavljaju problem. Open subtitle v3 nema bas veliku bazu podataka titlova kao titlovi.com
Kodi podesis za 10 min maksimalno. Ako kome treba pomoc tu sam. I ja sam bjezao od njega ali to je top stvar.
Titlovi su meni ono sto me odbilo od stremia.
10 min? Cijela viječnost za moj adhd . Kodi sam ja prestao koristit prije 15 godina, toliko namještavanja, pa ovo pa ono, najviše me hebalo kaj kad pustiš film i onaj play stop screen se neće maknut jedno 15 sekundi. Nemre se kodi sa stremiom uspoređivat. Što se tiče titlova čitam tu dosta vas ima neke probleme, meni titl na svemu šta sam pogledao radi, ako neki torrent nema titl, odaberem drugi torrent istog filma sa podrskom hr titla. Što se tiče bufferinga, izaberem torrent sa najviše seedera, znao se stremio rušit na 4k sadržaj ali kliknem na watch with vlc i sve top. Ne plaćam ništa od usluga.
Što se mene tiče vrijeme kodija je prošlo.
P.s. ne možeš dobit dts na tim zvučnicima sa c1 ma sto probao ili instalirao , samo DD i DD+ .
DTS nije dostupan samo na C1 i C2 seriji, prije toga je i iza toga opet je. Ja sam na C9 tako da imam DTS ali nemam zato Stremio jer je model prije 2020
Sa obzirom šta čitam o RD i sličnim, nisam više siguran dali ima smisla kupovat nešto kao Fire Stick za Stremio jer bez RD je skoro pa neupotrebljiv (pokušao na kompu i mobitelu i nema šanse gledat bez konstantnog bufferinga.
Sto se Firesticka , stremia i RDa tiče nemaš apsolutno nikakvih prepreka u toj kombinaciji .
Što se mene tiče vrijeme kodija je prošlo.
P.s. ne možeš dobit dts na tim zvučnicima sa c1 ma sto probao ili instalirao , samo DD i DD+ .
Plus za Kodi moraš imati TV koji ga može instalirati ili vanjski uređaj, Stremio u principu ima svaki TV danas. Ja na Samsung ne mogu staviti Kodi, Stremio mogu i razlika u načinu korištenja mi je ogromna.
Stremio bez RD je osakaćena usluga, nećemo se lagat.
Naravno,probleme sam imao sa RD preplatom..njega imam od pocetka..mozda sam se malo nespretno izrazio!
Slazem se da titlovi predstavljaju problem. Open subtitle v3 nema bas veliku bazu podataka titlova kao titlovi.com
Titlovi.com se odsada i plaćaju 10e/godina i dobiješ api key koji copy/paste addon u mom slučaju u KODI addon
Može dodatno pojašnjenje? Gdje uplatiti?