da
Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming
- poruka: 364
- |
- čitano: 75.048
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
da
pitanje samo
sto dobivam koristenjem RD u odnosu na torrentio?
da
pitanje samo
Koristis i dalje Torrentio, RD daje izvore s maksimalnim brzinama downloada koje skidas direkt s njihovih servera a ne p2p. Plus sigurnost/ enkripciju ako si na zeznutom trzistu kao Njemacka.
da
pitanje samo
Koristis i dalje Torrentio, RD daje izvore s maksimalnim brzinama downloada koje skidas direkt s njihovih servera a ne p2p. Plus sigurnost/ enkripciju ako si na zeznutom trzistu kao Njemacka.
U prijevodu, nema nikakvog štekanja prilikom gledanja sadržaja.
Razlika sa RD i bez RD-a je meni nebo i zemlja.
Uzmeš 6 mjeseci za 16 eura, 2 i pol eura mjesečno za bezbrižno gledanje je NIŠTA.
Uz to, RD ti daje maksimalnu brzinu dowloada na vecinu hosting stranica što dosta ekipe ne zna (mediafire,fischer...)
Ali ako ti 4K nije bitan, možeš živjeti i bez RD
hvala svima
vecinu stvari što sam do sad gledao nisam imao nikakvo štekanje, pa zbog toga pitam koju dodanu vrijednost mi nudi RD
Može netko iz iskustva preporučiti neki box za ovu kombinaciju? Da li bi Xiaomijev bio dosta ili treba nešto jače?
Ima li tko od vas problem kod gledanja Dolby vision i HDR 10 sadržaja preko stremia , konkretno preko exo playera . Kada upalim preko Nova playera puno je bolje i ne osjeti se trzanje (stutter) , kao nekakav pad fpsa. Riječ je o TCL C805 televizoru. Stremio + RD
Preko čega sve koristite real debrid ili koji već imate? Samo torrentio ili i preko nekih drugih addon-ova?
Kakva je trenutna situacija sa Real Debrid nakon onih prica da se gasi... probao sam 1 mjesec i ne znam sto sam do sada cekao pa sada bih uzeo ovaj paket od 6mjeseci ali da nebi bilo da uzmem pa se ugase sutra

Kakva je trenutna situacija sa Real Debrid nakon onih prica da se gasi... probao sam 1 mjesec i ne znam sto sam do sada cekao pa sada bih uzeo ovaj paket od 6mjeseci ali da nebi bilo da uzmem pa se ugase sutra
Nije radio par dana.... Na kodiju uredno radi....
Radi normalno, al nikad ne znas dokad ce, dal ce ih opet pritisnut regulatori itd. Ako ce ti stvoriti financijski problem potencijalno izgubiti 16 EUR, izracunaj si risk-benefit :)
Na kodiju će raditi ili ne raditi jednako kao na sremiu. RD podaci se vuku s istog mjesta na isti api. Ako će RD ikada biti Down, svejedno će ti biti koji streaming app koristiš.
Djelomično se da riješiti dodavanjem torrentio add-on-a za klasične torrente + jedan add-on za rd linkove, pa i da ne radi RD, možeš gledat iste stvari ali uz malo čekanja dok se buffer napuni
- stisnuti Install, potvrditi. Otvara se Stremio aplikacija i Addon je instaliran.
nista se ne dogodi,uopce ne doda u stremio,jel imao tko takav problem?
Na kodiju će raditi ili ne raditi jednako kao na sremiu. RD podaci se vuku s istog mjesta na isti api. Ako će RD ikada biti Down, svejedno će ti biti koji streaming app koristiš.
Djelomično se da riješiti dodavanjem torrentio add-on-a za klasične torrente + jedan add-on za rd linkove, pa i da ne radi RD, možeš gledat iste stvari ali uz malo čekanja dok se buffer napuni
Covjek je pitao da li radi i posto ja koristim kodi i na njemu radi rekao sam to. Znam da je svejedno i upravo zato sam se i javio ;)
Može netko iz iskustva preporučiti neki box za ovu kombinaciju? Da li bi Xiaomijev bio dosta ili treba nešto jače?
Xiaomi je dovoljan.
Jutros hoću uči u RealDebird a iz nekog razloga sam odjavljen. Upišem login a on mi kaže pogrešan password.
Upalim Stremio i što god pokušam otvoriti vrti samo 6 sekundi neku crvenu reklamu da nemam pretplatu.
Odem na Promjeni lozinku i promjenim je i uđem u RealDebird. Napravim novi API token i ubacim u addon-ove i sad i Stremio radi.
Ne znam koji se vrag se dogodio. Nema nikakve naznake da mi je neko provalio u RealDebird.
Jutros hoću uči u RealDebird a iz nekog razloga sam odjavljen. Upišem login a on mi kaže pogrešan password.
Upalim Stremio i što god pokušam otvoriti vrti samo 6 sekundi neku crvenu reklamu da nemam pretplatu.
Odem na Promjeni lozinku i promjenim je i uđem u RealDebird. Napravim novi API token i ubacim u addon-ove i sad i Stremio radi.
Ne znam koji se vrag se dogodio. Nema nikakve naznake da mi je neko provalio u RealDebird.
Je li ti istekla pretplata?
Ako je, onda kada si reaktivirao istu si dobio novi API token, tako je barem meni bilo.
Ma kakvi istekla. Traje mi do 11.07. pretplata.
Ma kakvi istekla. Traje mi do 11.07. pretplata.
Istekao je RD access token, a Torrentio ga nije uspio refreshati - tako nekako mi se čini ovako na prvu makar se ne može znati bez kopanja po Torrentio logu ako takvo što uopće postoji. Može se kopati i po source-u, kome se da.
Preporuka je nikada ne slati privatni API key drito na RD iz public appova tako da se nadam da je Torrentio ekipa složila authn workflow na svojoj strani kako spada.
Warning: Never ever use your private API token for public applications, it is insecure and gives access to all methods.
API docs ako nekoga zanima.
Izašao add-on za titlove od titlovi.com:
https://titlovi.com/clanci/9457/stremio-titlovicom-oficijalni-add-on-napokon-dostupan/
Nisam još isprobao pa napišite dojmove.
Gledam film upravo titlovi official se pojave za odabrati ali ne povlače titl prazan ekran
https://titlovi.com/clanci/9457/stremio-titlovicom-oficijalni-add-on-napokon-dostupan/
Ovo sto sam malo probao, zasad radi super.
Tipa Chicago fire 3. Sezona uvijek problemi sa opensubtitles, stalno moram delayat ili ubrzavat titl jer nije sink dok addon od titlova radi tocno u milisekundu
Zato što još rade na tome:
3. Zašto nekih titlova nema, a ima ih na sajtu?
Najčešće su u pitanju neke serije ili trenutno formati titlova koji nisu podržani. Radimo na tome da i oni uskoro budu dostupni.
Pokušavam dodati u stremio preko pc aplikacije ali mi ne nalazi ništa. Očito nešto krivo radim.
Pokušavam dodati u stremio preko pc aplikacije ali mi ne nalazi ništa. Očito nešto krivo radim.
U Stremiu - Addons pa u gornjem desnom kutu imaš tražilicu - tamo pejstaš taj link i to je to...
U Stremiu - Addons pa u gornjem desnom kutu imaš tražilicu - tamo pejstaš taj link i to je to...
Edit: proradilo je, sve radi uredno , hvala još jednom!
Je li izbrisete opensubtitles nakon sto ste dodali titlovi.com ili? Hoce li mi povuci sa titlovi.com i opensubtitles ako su oboje instalirani?
EDIT: zanemarite post... nije mi ocitavalo titlovi.com dok nisam resetirao stremio , sada ucitaje sve uredno
Pozdrav, jel postoji addon za hrvatske filmove i serije?