https://titlovi.com/clanci/8871/podrzi-titlove-please/?debug=1
Jedan od servisa koje sam rado platio.
to se može ubaciti u stremio?
Mislim da titlovi.com nemaju addon za stremio samo Kodi
Postoji addon za Stremio ali je napusten/ ne radi
Zbog čega sam i presao na kodi. Probao stremio i nije mi se svidio. Posvetio sat vremena da proucim Kodi i nema nazad....Čak sam gledao da instaliram kodi na C1 direktno ali mi se jednostavno nije dalo jer na Fire TV radi perfektno....
Zbog čega sam i presao na kodi. Probao stremio i nije mi se svidio. Posvetio sat vremena da proucim Kodi i nema nazad....Čak sam gledao da instaliram kodi na C1 direktno ali mi se jednostavno nije dalo jer na Fire TV radi perfektno....
Sta si tocno stavio na Kodi da ti je jednostavniji i bolji od stremia? Bas me zanima,jer sam dugo koristio Kodi,ali kad sam otkrio Stremio nema nazat.
Mislim da cesto zna biti problem sa stremio da su zvuk i slika van sinkronizacije i da jedno malo kasni za drugim . Ispravite me ako griješim.
Nisam imao tih problema sa zvukom. Radi sve perfektno, jedino da se recimo mogu dodati titlovi sa titlovi.com, bilo bi savršeno.
Nikad, jedino ako je sami rip sjeban...
Sta si tocno stavio na Kodi da ti je jednostavniji i bolji od stremia? Bas me zanima,jer sam dugo koristio Kodi,ali kad sam otkrio Stremio nema nazat.
Nisam stavio ja konkretno vec sam skinuo gotov build i podesio par stvari tipa RD i trakt nalog i opensubtitle org i com i titlovi com. 10 minuta posla. Podesio da mi zvuk uvijek ide u 5.1 frmatu bez obzira na izvor zvuka u filmu jer imam C1 i logitech Z5500.... daleko preglednije lakse za koristenje. U trakttv ubacim sta zelim gledati i kad imam vremene otvorim kodi i pokrenem. Izaberem torent i ukljucim titl. Ako treba podesim sinhronizaciju. Sve to traje mozda 2 minuta od pokretanja do gledanja filma.....I sad mi sinhromnizovano na 2 uredjaja.....TV i Lap. Ako zelis mogu ti pomoci da podesis.
Ne kuzim kak ne stima, pa meni sve perfektno radi na Google Tvu.
I titlovi, i filmovi, i zvuk, sve. Jedino ak pricas o drugom OSu, a da nije GTV.
Nikad nikakvih problema osim kad je RD bio dole.
Trakt postoji i za Stremio....
Meni je recimo puno bolje iskustvo sa stremiom na LG TV-u nego na firesticku... Puno bolje i brže radi na samom TV-u... Jedine zamjerke su za taj zvuk i sliku na nekim linkovima... Iako mi se nedavno desilo da mi čak i sa RD štekaju neki linkovi
Nisam stavio ja konkretno vec sam skinuo gotov build i podesio par stvari tipa RD i trakt nalog i opensubtitle org i com i titlovi com. 10 minuta posla. Podesio da mi zvuk uvijek ide u 5.1 frmatu bez obzira na izvor zvuka u filmu jer imam C1 i logitech Z5500.... daleko preglednije lakse za koristenje. U trakttv ubacim sta zelim gledati i kad imam vremene otvorim kodi i pokrenem. Izaberem torent i ukljucim titl. Ako treba podesim sinhronizaciju. Sve to traje mozda 2 minuta od pokretanja do gledanja filma.....I sad mi sinhromnizovano na 2 uredjaja.....TV i Lap. Ako zelis mogu ti pomoci da podesis.
znam da je build zajebava sam se s tim dosta samo davno,nezz sta je sad aktualno....samo reci koji je tocno.
imam cak nesto i podešeno odavno moram vidit kad kući dodjem.
ps. Provjerio sam,Xenon mi je instaliran,umbrella podešena,real debird,trakt itd...sve je u funkciji i sada,ali nema šanse da je ovo jednostavnije nekom laiku nego Stremio koji doslovno izgleda ko netflix i podesi se za 1 sekundu.
Trakt nema veze ni sa stremimo ni sa kodijem...titlovi rade perfektno,ako neće preko jednog linka onda oce preko drugog....sve sto sam gledao do sad imalo je ok titlove.
znam da je build zajebava sam se s tim dosta samo davno,nezz sta je sad aktualno....samo reci koji je tocno.
imam cak nesto i podešeno odavno moram vidit kad kući dodjem.
ps. Provjerio sam,Xenon mi je instaliran,umbrella podešena,real debird,trakt itd...sve je u funkciji i sada,ali nema šanse da je ovo jednostavnije nekom laiku nego Stremio koji doslovno izgleda ko netflix i podesi se za 1 sekundu.
Nisam ni mislio niti pricao o laicima... Laicima nije jasno ni o kakvom RD pricamo ;) I ja koristim xenon ali fen lite umjesto umbrella... Nije jednostavnije podesiti ali nije ni stremio. Kodi je komplikovaniji za podesiti ali daleko mocniji.
Tko nema živaca i volje za podesiti, pa čak i ponovo sve instalirati na kodiju što realno treba s vremena na vrijeme neka se ne petlja, ali kad se sve sredi i sve štima sigurno je bolje od Stremia. Evo meni u porodici većina nema živaca za kodi (ženske - one nemaju vremena za malo podesiti titlove ili naći bolji izvor), dok meni nije problem malo se potruditi i gledati ono što ne mogu recimo na Netflixu. Bok te, čim mi nešto ne štima sa titlovima ili neki drugi problem odmah su drame. Zato, oni koji nemaju živaca držite se dalje od kodija.
Pardon, ovdje je tema Stremio, ja ga vjerujte pored Kodija nisam ni probao.
Većinu ljudi danas interesira da mu radi sad i odmah... "Plug n play" princip... Ja volim čačkat po svemu tome, ali i meni je najbitnije da mogu sjest i pustit si film ili seriju i nit brige nit pameti...u 99% slučajeva tak i je na stremiu
Meni na Samsung TV-u OS v3 uredno radi, kao i RD (koji je bio prestao raditi na par dana ono kad je bio problem, ali nakon toga opet sve kao prije).
https://opensubtitles-v3.strem.io/manifest.json
ovo i radi ok,kad pokrenem film ako nesto nije ok vratiš nazat odabereš da vuče s drugog torenta i nadjem.Yify filmovi u 99.9% slučajeva imaju titlove ispravne,a nisam naletio do sada da nije nesto bilo ok.
gladijator 2 kad je izašao titlovi su kasnili,ali odma za dan dva kad sam provjeravao bili su ok.
https://opensubtitles-v3.strem.io/manifest.json
ovo i radi ok,kad pokrenem film ako nesto nije ok vratiš nazat odabereš da vuče s drugog torenta i nadjem.Yify filmovi u 99.9% slučajeva imaju titlove ispravne,a nisam naletio do sada da nije nesto bilo ok.
gladijator 2 kad je izašao titlovi su kasnili,ali odma za dan dva kad sam provjeravao bili su ok.
Yify ripovi su bili ranije loseg kvaliteta. Ne znam kako je sad. Ja hocu 4k hdr DV dts ili 5.1 zvuk. A za to ti trebaju uglavnom veliki ripovi u GB. A koliko ti treba da izaberes drugi rip toliko ti treba da izaberes drugi titl. A na kodiju imas 3 izbora za domace titlove. Ne govorim licno tebi iako sam tako napisao ;)
Pa i ja vecinom gledam 4K itd ,nisam naletio na probleme nek.
brze u stremiu vrati nazat i odabereš link nego na kodiju,dobra stvar na kodiju je sto imas titlove api pa nema skoro nikako zajebancije s titlovima.
Pa i ja vecinom gledam 4K itd ,nisam naletio na probleme nek.
brze u stremiu vrati nazat i odabereš link nego na kodiju,dobra stvar na kodiju je sto imas titlove api pa nema skoro nikako zajebancije s titlovima.
Nisam ni mislio da ima problema vec veci izbor jer na kodiju ne treba trazisi stream sa titlom jer titlove imas mimo streama.... Nedostatak tilovi.com na stremio mi je bio deal breaker i nisam dalje ni pokusavao ga koristiti...
Meni novi update radi odlicno. Open subtitles radi isto jedino da pise jos komplett naziv verzije kad se trazi titl bilo bi bolje jel nije uvijek onaj koji pase. Inace radi sve brzo. Fora je sto pise kad izade nova epizoda na seriji + 1 ili +2 neznam jel to orije pisalo ali mislim da nije.
zadnjih nekoliko mjeseci koristim ovaj addon za titlove, solidno odrađuje posao.
https://opensubtitlesv3-pro.dexter21767.com/configure/
P.S. titlovi.com će dobiti novu verziju :)
Nikad mi od dextera niti jedan addon nije radio
Kako znam preko kojeg add-on mi skida titlove ako ih imam više instaliranih tj. mogu li oni raditi paralelno npr. AIO i opensubtitle_dexter?
Kako znam preko kojeg add-on mi skida titlove ako ih imam više instaliranih tj. mogu li oni raditi paralelno npr. AIO i opensubtitle_dexter?
Da, prikazat ce se rezultati od oba. Samo onda bude hrpa toga za scrollati pa je meni osobno prenepregledno, a ionako Opensubtitles V3 ima sve sto imaju i drugi addonovi (bar sto se tice Eng)