Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Ljudi, bok!
Pokušavam napraviti Stremio na Hisense TV-u koji ima onaj VIDAA sustav i kao postoji aplikacija Stremio Lite. Normalno uđe u nju, ali ne mogu gledati filmove osim ako ne spojim hdmi kabel s laptopa pa gledam preko njega.
Internet većinom tvrdi da se ne može gledati (ili da se barem prije moglo gleadti na VIDAA OS-u). Ima netko rješenje ili mi jedino preostaje laptop?
Zašto laptop, kupi jedan od jeftinih anroid boksova i onda imaš sve što ti srce poželi. Nema smisla prištekavat laptop svaki put kad želiš gledat Stremio.
Probao sam PC, mob, wifi, mobilni, obican i anonimni nacin i nista...
Ako očeš mogu ti ja pokušat kreirat account sa tvojim emailom a ti onda kasnije promjeniš password ako prođe, jer iskreno nemam ideje gdje je problem kod tebe!
Ljudi, bok!
Pokušavam napraviti Stremio na Hisense TV-u koji ima onaj VIDAA sustav i kao postoji aplikacija Stremio Lite. Normalno uđe u nju, ali ne mogu gledati filmove osim ako ne spojim hdmi kabel s laptopa pa gledam preko njega.
Internet većinom tvrdi da se ne može gledati (ili da se barem prije moglo gleadti na VIDAA OS-u). Ima netko rješenje ili mi jedino preostaje laptop?
Amazon fire tv stick za par eura
Amazon Labor Day / Late Summer Sale: August 27–September 7, 2026
Amazon Fire TV Stick 4K Select bude po 32€ na akciji! Bolje od toga za te novce ne postoji.
Ljudi, bok!
Amazon Fire TV Stick 4K Select bude po 32€ na akciji! Bolje od toga za te novce ne postoji.
Fire Stickovi postaju uskoro veoma loš buy...
Ljudi, bok!
Fire Stickovi postaju uskoro veoma loš buy...
https://www.aftvnews.com/new-fire-tv-stick-hd-announced-with-the-much-hated-vega-os-a-downgrade-in-so-many-ways/
Točno to, ne vrte više andorid i ogromno aplikacija nije dostupno, tako da radije ne.
Xiaomi TV Box je ok i nije skup - ili možeš pokušat sa nekim no-nameom iz Temua.
Uplatio sam i ja jučer za godinu dana TorBoxa. Radio mi je RD zadovoljavajuće dosad, ali za dvije-tri starije stvari koje sam htio jučer pogledati nije mogao pronaći linkove.
Čisto jedna opaska prilikom subscriptiona. Referal code od kolege treba upisati skroz na dno stranice prije dodavanja u košaricu. Malo je zbunjujuče jer na prvu vidiš samo box za upis promo codea. Ali treba skrolati još niže ispod reklama/opisa/šta već i onda se tamo unese.
Hvala ti, uspio sam preko drugog moba s drugog IPa