Uputa: Stremio 2026 najbolji setup

poruka: 286
|
čitano: 79.009
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Uputa: Stremio 2026 najbolji setup
ajeto007 kaže...
blackdevil kaže...

ima tko problem kao sa slike?

imam 2 kataloga odabrana plus simkl tako da to ne bi smjelo biti.

EDIT; instaliram nuvio na pc, kad ono postoji bug baš na mom primjeru linuxa fml :D

EDIT2: popravio problem, ponovio proces i sad je proradilo.

Kako si riješio taj problem ?. Ja sam odustao, ali moža pokušam ponovo .

moraš pobrisat one koje ne planiraš gledati;

označiš ih sve, odznačiš one koje planiraš ostaviti a ove delete.

[url=https://valid.x86.fr/2kezbs][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/2kezbs-6.png[/img][/url]
18 godina
Najbrži kaže...

Sinoć produžim još 6 mjeseci na real-debrid, pogledao odmah film, a danas Stremio kaže access denied niti se mogu spojiti na svoj RD račun 🤷🏻‍♂️

Ima li tko još poteškoća? 🤔 

Ipak smo slučajno stati I ja koristili Stremio na dva različita TV-a u isto vrijeme, došla mi obavijest na Email. 

LOL: Crobrother
21 mjesec

Jebu me sada i RD i premiumize, RD javlja restructed in your region za 4k sadržaj a drugi mi govori da nisu cached pa ne kužim

0 0 hvala 0
14 godina

Vrlo je jednostavno. RD je dead za ove svrhe, a Premiumize ima malo korisnika i stoga mali cache. TorBox je trenutni go-to. 

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
1 0 hvala 0
21 mjesec
Minneyar kaže...

Vrlo je jednostavno. RD je dead za ove svrhe, a Premiumize ima malo korisnika i stoga mali cache. TorBox je trenutni go-to. 

Što je sa Alldebrid?

5 godina
Minneyar kaže...

Imam Torbox već par mjeseci i stvarno nikakvih problema nemam, sve mi radi apsolutno isto kao i na RD-u nekada.

Nije da gledam po cijele dane, pa su me možda zaobišli nekakvi downtime-ovi, ali svaku večer sa ženom pogledam seriju dvije i radi bez problema.

14 godina
Novice kaže...
Minneyar kaže...

Što je sa Alldebrid?

Mislim da je zasad ok, ali posto su isto u EU/ Francuskoj kao i RD, ocekuje se da ce i oni prije il kasnije pokleknut pod pritiskom i krenut blokirat sadrzaje.

BioZZG kaže...
Minneyar kaže...

Imam Torbox već par mjeseci i stvarno nikakvih problema nemam, sve mi radi apsolutno isto kao i na RD-u nekada.

Nije da gledam po cijele dane, pa su me možda zaobišli nekakvi downtime-ovi, ali svaku večer sa ženom pogledam seriju dvije i radi bez problema.

Je, i meni je vec dosta dugo sve ok, stekao je kad se dogodila u 5. mjesecu ova situacija s RD pa su svi prelazili na TB, al ustabililo se u meduvremenu, kao sto se i ocekivalo

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
12 godina

dajte nek mi se netko spoji na discord/teams kajgod...i složi mi torbox (koji sam već platio) al ne radi mi...inbox, dam za pivu XD

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
8 godina

Torrentio ge-ckrn - ne radi! Kako vidim po Reddit-u već je down oko 8 sati.

Comet izbaci nešto ali jako malo ako i išta, Mediafusion nula bodova - jel ima još išta vrijedno spomena da izbaci sve rezultate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

StreamThru Torz,PenguPlay,Debridio.Najbolji od svih ne samo ovih je Debridio ali se placa 10 $ per year. Debridio pa Torrentio pa Comet najbolja tri, danas je Torrentio down a i Comet je neko vrijeme bio down.Debridio je uvijek najstabilniji ali se placa 10$ per year.

BE HAPPY 要開心 : )
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2026 7:40 (Joe Cooker).
21 mjesec
Joe Cooker kaže...

StreamThru Torz,Easy News,Debridio.Najbolji od svih ne samo ovih je Debridio ali se placa 10 $ per year. Debridio pa Torrentio pa Comet najbolja tri, danas je Torrentio down a i Comet je neko vrijeme bio down.Debridio je uvijek najstabilniji ali se placa 10$ per year.

Meni debridio baca neke zabrane za našu regiju ali ne znam da li je do njega ili samo do RD jer stoji u potposu Debridio

16 godina
Novice kaže...
Joe Cooker kaže...

StreamThru Torz,Easy News,Debridio.Najbolji od svih ne samo ovih je Debridio ali se placa 10 $ per year. Debridio pa Torrentio pa Comet najbolja tri, danas je Torrentio down a i Comet je neko vrijeme bio down.Debridio je uvijek najstabilniji ali se placa 10$ per year.

Meni debridio baca neke zabrane za našu regiju ali ne znam da li je do njega ili samo do RD jer stoji u potposu Debridio

Koristi Debridio sa Torbox, RD je pod pritiskom i ne valja više.

7 mjeseci

Jel imate vise accova ili si dodajete stalno nove setupove?

Jesu li u kombi Debridio i Torbox bez error torrenta gotovo u potpunosti ili?

0 0 hvala 0
14 godina

Ja danas nemam torrentio rd ni torbox na popisu addonova... Samo comet i meteor mi se pojavljuju...

0 0 hvala 0
16 godina
Hed11 kaže...

Jel imate vise accova ili si dodajete stalno nove setupove?

Jesu li u kombi Debridio i Torbox bez error torrenta gotovo u potpunosti ili?

Debridio je bez errora,Torbox ponekad ima probleme ali je trenutno najbolji best buy,sad je on ono što je prije bio RD.Doduše sad su ga prebacili iz Južne Afrike u UAE što mi nije drago btw

16 godina
bore1989 kaže...

Ja danas nemam torrentio rd ni torbox na popisu addonova... Samo comet i meteor mi se pojavljuju...

Torrentio je down, RD je u banani,on je debrid servis kao i Torbox,Torbox radi,drugo je scraper kao Torrentio,razlika je to dvoje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2026 21:26 (Joe Cooker).
14 godina

Kužim ja sve to, samo uvijek radije provjerim ovdje... Ima li neka alternativa da se bar nekako može gledati? Ne znam šta je sa addonom od thepiratebaya?

14 godina

Postavio sam torbox u meteor i radi bez problema

0 0 hvala 0
16 godina
bore1989 kaže...

Postavio sam torbox u meteor i radi bez problema

Rade i Torbox i Comet bez problema,skroz kratko je Comet zafrkavao.

8 godina

Proradio Torentio 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da li i vama danas stremio preko torboxa zeza? Ne otvara mi ništa i baca errore. Jučer radilo sve normalno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2026 13:58 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Baldurion kaže...

Da li i vama danas stremio preko torboxa zeza? Ne otvara mi ništa i baca errore. Jučer radilo sve normalno.

Meni preko Torboxa sve radi,Stremio i Nuvio i Wuplay,ta tri koristim najviše

15 godina
Joe Cooker kaže...
Baldurion kaže...

Meni preko Torboxa sve radi,Stremio i Nuvio i Wuplay,ta tri koristim najviše

Hvala za info. Ne znam onda šta je, jer postavke nisam dirao. 

11 godina
Imam account na ovom forumu, međutim nikad nisam imala potrebu tipkati do sad jer sam došla reći VELIKO hvala na ovom tutorialu. Danas sam odvojila malo vremena za setup, sve je prošlo bez problema (pratila sam točno korak po korak) i jako sam zadovoljna dobivenim. Čak je i muž zadovoljan kvalitetom slike, a inače je jako izbirljiv oko toga. Ovo dolazi kao spas nakon ukidanja raznih jednostavnih aplikacija koje sam do sada imala. Uz osnovne postavke, malo sam se poigrala sa setupom da si složim homepage po svojoj volji. Nadam se samo da će potrajati što duže 😁
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Baldurion kaže...

Kod mene je  zjb , preksinoć bilo kontra , torrentio+RD nije htio meda , TB+ radio perfektno , a danas i sinoć TB  radi, ali jako loše , učitavanja su preko dvije  minute dok sa RD ide u dva tri sek . Nemaš potrebe ništa dirati , to je do njih , kako se pokvarilo tako će se i popraviti . 

21 mjesec
Sad imam Rd, TB i pm i kombiniran ovisno što koji mi ima dostupno od osno da ne blokira, sinoć stavim 4k film i pm i TB javljaju zabranu a Rd na iznenađenje radi
7 mjeseci

Ja vec danima pokusavam napraviti TB acc i ne uspijevam nikako. Zapne mi nakon unosa podataka za log in/sign up. Je li netko imao slican problem? 

0 0 hvala 0
8 godina
Hed11 kaže...

Ja vec danima pokusavam napraviti TB acc i ne uspijevam nikako. Zapne mi nakon unosa podataka za log in/sign up. Je li netko imao slican problem? 

Ne, ja sam prije 3-4 dana kolegi kreirao normalno.

Pokušaj sa nekog drugog uređaja, npr sa mobitela koji nije na wifi-u , ako je slučajno kakava blokada stranice preko tvog ISP-a

7 mjeseci

Probao sam PC, mob, wifi, mobilni, obican i anonimni nacin i nista...

0 0 hvala 0
11 godina

Ljudi, bok!

Pokušavam napraviti Stremio na Hisense TV-u koji ima onaj VIDAA sustav i kao postoji aplikacija Stremio Lite. Normalno uđe u nju, ali ne mogu gledati filmove osim ako ne spojim hdmi kabel s laptopa pa gledam preko njega.

Internet većinom tvrdi da se ne može gledati (ili da se barem prije moglo gleadti na VIDAA OS-u). Ima netko rješenje ili mi jedino preostaje laptop?

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto libertas venditur auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice