Uputa: Stremio 2026 najbolji setup

poruka: 286
|
čitano: 79.685
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: Uputa: Stremio 2026 najbolji setup
Minneyar kaže...
Tascam kaže...

Apropo Stremia +RD moram primjetiti da sve savršeno radi.Bilo je nekih remove fileova, koji su ponovno aktivni .Za sada radi perfect

Super sto si zadovoljan, al to objektivno nije istina, ima bar upola manje sadrzaja/ izvora nego nekad. Jos uvijek se ponesto nade, ali puno manje izbora.

dj_renny kaže...

Ja sam zamjenio Stremio sa Nuvio, setup je jednak a također ima i profile migration tool koji pomaže.
Nuvio mi je zericu bolji i bolje radi na Google TV uređaju.

I ja! :D Iako je verzija za WebOS jos u debeloj beti i nije za svakoga. Opcenito je Nuvio vjerojatno "next big thing" s obzirom da je Stremio paywallao hrpu korisnih featuresa koje Nuvio ima besplatno.

Pretpostavljam da si moralo sideloadat Nuvio jer ga u LG storu nema - to si radio sa Homebrew ili nekako drukčije?

14 godina
nikonja kaže...
Minneyar kaže...
Tascam kaže...

Apropo Stremia +RD moram primjetiti da sve savršeno radi.Bilo je nekih remove fileova, koji su ponovno aktivni .Za sada radi perfect

Super sto si zadovoljan, al to objektivno nije istina, ima bar upola manje sadrzaja/ izvora nego nekad. Jos uvijek se ponesto nade, ali puno manje izbora.

dj_renny kaže...

Ja sam zamjenio Stremio sa Nuvio, setup je jednak a također ima i profile migration tool koji pomaže.

I ja! :D Iako je verzija za WebOS jos u debeloj beti i nije za svakoga. Opcenito je Nuvio vjerojatno "next big thing" s obzirom da je Stremio paywallao hrpu korisnih featuresa koje Nuvio ima besplatno.

Pretpostavljam da si moralo sideloadat Nuvio jer ga u LG storu nema - to si radio sa Homebrew ili nekako drukčije?

Homebrew da, al imaju i Windows installer koji preko Dev Mode SSH instalira. Slozio u pola sata s ChatGPT

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
21 mjesec

Nadam se da su oni koji koriste Nuvio donirali koji penezić developerima

0 0 hvala 0
18 godina
nikonja kaže...
Minneyar kaže...
Tascam kaže...

dj_renny kaže...

Dal se tak može sideloadat i stremio app na lg tv-e s webos koji su stariji od 2020?

14 godina
Mile kaže...
nikonja kaže...
Minneyar kaže...
Tascam kaže...

dj_renny kaže...

Dal se tak može sideloadat i stremio app na lg tv-e s webos koji su stariji od 2020?

Ne znam, al rekao bih da i ak moze, nece radit dobro. Postoji razlog zasto ne podrzava starije TV-e. Preporucam ili novi TV ili Android Box za par desetaka EUR pa vrtiti na njemu sto god srce zeli

12 godina
Minneyar kaže...
MasterG kaže...

Ajd mi pliz daj link na uputu (vjerojatno je već bio), možda sam ja gledao nekaj treće ili četvto clijelo vrijeme.

Al bez, zezancije, fakat sam si dao truda...ali uzalud XD

Originalni/ prvi post u doslovno ovoj temi? 

ma probao sam to...izgleda da sam idiot...sve sam uspio sredit ali ovaj torbox ne ide XD

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
14 godina

Preporučio kolegi stremio i torbox, ja sam se prije mjesec dana uspješno registrirao na torbox, njemu javlja grešku i ne da mu registrirat. Status page kaže da je sve u redu sa stranicom. There was an error signing up your acc, please try later.

0 0 hvala 0
16 godina
bore1989 kaže...

Preporučio kolegi stremio i torbox, ja sam se prije mjesec dana uspješno registrirao na torbox, njemu javlja grešku i ne da mu registrirat. Status page kaže da je sve u redu sa stranicom. There was an error signing up your acc, please try later.

jel probo iz drugih browsera? Incognito, VPN itd.?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
14 godina

Veli da je sve probao, on ima yahoo mail, ja sam probao preko gmaila i ništa... Sad sam ponovo probao, sad mi javlja grešku da šifra mora sadržavati "one of each" za sva slova abecede i znakove...probao i preko desktop mode-a... Jedino da proba preko PC-a... Ja sam probao preko brave browsera, on ima iphone , pa pretpostavljam preko safaria.

16 godina
bore1989 kaže...

Veli da je sve probao, on ima yahoo mail, ja sam probao preko gmaila i ništa... Sad sam ponovo probao, sad mi javlja grešku da šifra mora sadržavati "one of each" za sva slova abecede i znakove...probao i preko desktop mode-a... Jedino da proba preko PC-a... Ja sam probao preko brave browsera, on ima iphone , pa pretpostavljam preko safaria.

pa postavi password kako bog zapovijeda pa ce ti registrirati 

15 godina
Neki je problem sigurno jer se i ja pokušavam danas registrirati na torbox pa javlja grešku. Preko PC-a sam probao.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Više manje sve radi ali.. Ne vidim titlove za HR prijevod..

Koji addonn za HR titlove koristite?

Na nekim filmovima-serijama imam ponuđen HR jezik, a na nekim nemam, a u nekim ima samo ponuđena dva-tri jezika,npr.eng, njem. itd.

Imam MSubtitles v1.8.2

opensubtitlesPRO v0.1.0

Imam problem s tim crnim trakama, kak raširit sliku prek cijelog ekrana? Koristim ponuđeni EXO player, probao sam s drugim ponuđenim plejerom, al se zamrzne, a nekad dok mjenjam postavke što se tiče slike (proširit, crop, stretch)?

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2026 13:34 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Složim prije 2 tjedna sve po ovom tutorijalu. Radilo super do danas. Izbacuje mi playback error i nece i nece a jucer gledao normalno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kako dođe samo od sebe do problema, tako se i otklone 😀 Kod mene sinoć bilo problema sa playback error, poslije dva sata pročepilo, evo i danas sve ok.
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 mjeseci

Ekipa koji vam titlovi (hrvatski, bosanski i srpski) generalno najbolje rade na Stremiu?

Platio sam titlovi.com, ali sam jucer ubacio 2 addon-a za titlove. Radi se o Stremio Community Subtitles i SubSense. 

Kod titlovi.com mi ide na zivce sto ne vidim za koji file/torrent su pisani tj. sinkronizirani, nego moram isprobavati ko debil na nekim filmovima.

Stremio Community spaja vise webova i ima opciju gdje gledatelji mogu potvrditi da je neki titl dobar za odredeni torrent, a SubSense kombinira 10ak web-ova koliko sam vidio.

E sad. Nisam dovoljno filmova testirao na ova nova dva, ali mi se cine cak i bolji od titlovi.com...

Zanima me jel ima ovdje netko da si je spojio neki android box i ima Nuvio?

Setupao sam sve za Nuvio, ali imam staru kantu od TCL-a i nikako ga ne mogu instalirati + tv generalno mrtvo steka...

0 0 hvala 0
16 godina
Hed11 kaže...

Ekipa koji vam titlovi (hrvatski, bosanski i srpski) generalno najbolje rade na Stremiu?

Platio sam titlovi.com, ali sam jucer ubacio 2 addon-a za titlove. Radi se o Stremio Community Subtitles i SubSense. 

Kod titlovi.com mi ide na zivce sto ne vidim za koji file/torrent su pisani tj. sinkronizirani, nego moram isprobavati ko debil na nekim filmovima.

Stremio Community spaja vise webova i ima opciju gdje gledatelji mogu potvrditi da je neki titl dobar za odredeni torrent, a SubSense kombinira 10ak web-ova koliko sam vidio.

E sad. Nisam dovoljno filmova testirao na ova nova dva, ali mi se cine cak i bolji od titlovi.com...

Setupao sam sve za Nuvio, ali imam staru kantu od TCL-a i nikako ga ne mogu instalirati + tv generalno mrtvo steka...

Eksterni boxovi su puno bolji od ugradjenog hardvera za TV...

21 mjesec
Hed11 kaže...

Nuvio je super stvar, imam ga na google streameru. Imam ga i na LG-ju c5 i ne radi dobro, zasada, ali fora je što češto riješavaju probleme i nadodaju nove mogućnosti, najbolji app koji sam koristio do sada (nakon 30+ appova za to).

14 godina
Novice kaže...
Hed11 kaže...

Nuvio je super stvar, imam ga na google streameru. Imam ga i na LG-ju c5 i ne radi dobro, zasada, ali fora je što češto riješavaju probleme i nadodaju nove mogućnosti, najbolji app koji sam koristio do sada (nakon 30+ appova za to).

Poboljsali su ga dosta u zadnje vrijeme, vise nema nikakvih "game breaking" bugova. Sve radi ko na Stremiu, pa i bolje - npr rijesili su problem da ne mozes mijenjat velicinu embedded titlova. Sto se na Stremiu navodno "nije moglo", evo, ovi uspjeli :)

7 mjeseci

A na cemu kpristite Nuvio da vam radi? Jeste li ga instalirali preko downloadera ili? Ako da, koji kod ste koristili? Mislio sam uzeti box, ali je sranje sto je telka manja i 1080p pa ne mozemo gledati 4k. Novi tv ovisi o stanodavcima...

Btw ne znam jel ovdje spomenuto i jel znate za add on https://xperience-app.com/guide, ali ja sam si jucer slozio kataloge nikad lakse. Top stvar!

Edit: koristim Stremio u kombi sa RD. Imam torrentio, comet i mediafusion za torrente i inace placene titlove.com (jucer krenuo testati dva gore vec spomenuta). Imao sam cinematu i netflix catalog, ali od jucer ovaj xperience koji je spektakl. Ima brat bratu 100 opcija za kataloge...

I fakat mi okej radi cak i nakon ovog zadnjeg "napada", nisam se prebacivao na torbox/slicno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2026 22:43 (Hed11).

0 0 hvala 0
21 mjesec
Hed11 kaže...

A na cemu kpristite Nuvio da vam radi? Jeste li ga instalirali preko downloadera ili? Ako da, koji kod ste koristili? Mislio sam uzeti box, ali je sranje sto je telka manja i 1080p pa ne mozemo gledati 4k. Novi tv ovisi o stanodavcima...

Btw ne znam jel ovdje spomenuto i jel znate za add on https://xperience-app.com/guide, ali ja sam si jucer slozio kataloge nikad lakse. Top stvar!

Edit: koristim Stremio u kombi sa RD. Imam torrentio, comet i mediafusion za torrente i inace placene titlove.com (jucer krenuo testati dva gore vec spomenuta). Imao sam cinematu i netflix catalog, ali od jucer ovaj xperience koji je spektakl. Ima brat bratu 100 opcija za kataloge...

I fakat mi okej radi cak i nakon ovog zadnjeg "napada", nisam se prebacivao na torbox/slicno.

Na google streameru i lg tvu, na oboje imam instalirano

AI kratke upute za lg

Download the desktop build from Nuvio WebTV Installer on a computer.
Enable Developer Mode on your LG TV via webOS.
Open the desktop app, select LG TV, input your TV's IP address and passphrase, and click Install / Update.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2026 23:47 (Novice).
14 godina

Ili preko Homebrewa, jos lakse jer nemoras paliti svaki put SSH i rucno instalirati, nego samo stisnes update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
21 mjesec
Minneyar kaže...

Ili preko Homebrewa, jos lakse jer nemoras paliti svaki put SSH i rucno instalirati, nego samo stisnes update.

Što ne mora biti rootan tv za ovo?

8 godina
Novice kaže...
Minneyar kaže...

Ne mora, ali večina ovako side-loadanih aplikacija meni nije ok funkcionirala jer očito nisu pravilno optimizirani i možda zato ni nisu na LG storu. Samo mi je čudno da Nuvio nije tamo jer je tamo takva količina smeća da mi nije jasno koje to uvijete Nuvio još mora ispunit da se tamo pojavi. Meni iskreno jedina stvar koja fali kod Stremia su profili što Nuvio ima jer ako nisi sam jako je teško pratit kod serija na kojoj je tko epizodi.

14 godina

Da, sad sam slozio na Nuviu profile zasebne sebi i zeni, s tim da moj ima svoju instancu AIOMetadata sa Simkl autoscrobblingom, a njen ima drukciji AIOMetadata s katalozima koje je ona htjela. A Stremio naplacuje profile preko 4 EUR mjesecno, a ukrali feature od Nuvia.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nikonja kaže...
Novice kaže...
Minneyar kaže...

Ne mora, ali večina ovako side-loadanih aplikacija meni nije ok funkcionirala jer očito nisu pravilno optimizirani i možda zato ni nisu na LG storu. Samo mi je čudno da Nuvio nije tamo jer je tamo takva količina smeća da mi nije jasno koje to uvijete Nuvio još mora ispunit da se tamo pojavi. Meni iskreno jedina stvar koja fali kod Stremia su profili što Nuvio ima jer ako nisi sam jako je teško pratit kod serija na kojoj je tko epizodi.

Koji ti to LG homebrew sideloadne aplikacije nisu radile ok? Ja koristim yt i twitch bez reklama + jellyfin klijente vec duze od 2 godine i nikakvih problema nije bilo?

I knew a man who once said: Death smiles at us all. All a man can do is smile back.
18 godina

ima tko problem kao sa slike?

imam 2 kataloga odabrana plus simkl tako da to ne bi smjelo biti.

EDIT; instaliram nuvio na pc, kad ono postoji bug baš na mom primjeru linuxa fml :D

EDIT2: popravio problem, ponovio proces i sad je proradilo.

[url=https://valid.x86.fr/2kezbs][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/2kezbs-6.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2026 21:37 (blackdevil).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Sinoć produžim još 6 mjeseci na real-debrid, pogledao odmah film, a danas Stremio kaže access denied niti se mogu spojiti na svoj RD račun 🤷🏻‍♂️

Ima li tko još poteškoća? 🤔 

LOL: Crobrother
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2026 11:53 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Provjerio sad, normalno uso na RD i normalno mi radi Stremio.. 

14 godina
blackdevil kaže...

ima tko problem kao sa slike?

imam 2 kataloga odabrana plus simkl tako da to ne bi smjelo biti.

EDIT; instaliram nuvio na pc, kad ono postoji bug baš na mom primjeru linuxa fml :D

EDIT2: popravio problem, ponovio proces i sad je proradilo.

Kako si riješio taj problem ?. Ja sam odustao, ali moža pokušam ponovo .

21 mjesec

RD mi javlja i dalje zabranjeno za 4k sadržaj, premiumize radi ko urica

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice