Bok ekipo....
Prije godinu dana kupio sam Tesla TV koji mi služi kao cetvrti monitor odnosno kad radi na pc-uz tri monitora potreban je i cetvrti veliki ekran pa sam uzeo TV.
Uzeo sam Teslu no nikako nisam zadovoljan sa njime niti najmanje.
1.Na ekranu su se pocele prijavljivati crte prvo sam mislio da je krepala grafička, no prebacio sam na antenu čisto da vidim i ista prića vide se crte.
2.Ono što meni drastično oduzima živce je prebacivanje inputa ili gašenje i paljenje TV-a, pa to je strašno doslovno treba par minuta da on dođe sebi i da ja prebacim input. Ne tražim ništa posebno samo fukniconalan tv no ovo je strašno. Evo sad već ravno 9 minuta se pokušavam spojiti na WIFI i stalno ili me baci van iz menia ili se zaledi cijeli. Mislio sam probati azurirati software.
Budem ga svakako iscupao iz zida i odnio na servis no zanima me koji je ovlasteni servis u Zagrebu i isplati se opće slati to na servis?
Tesla TV
- poruka: 8
- |
- čitano: 3.513
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako si ga kupio prije godinu dana onda ga šalji u servis jer još imaš garanciju, ako nema garanciju onda e otpad. Pošto su crte nadajmo se da ćeš dobiti odobrenje za drugi tv pa uzmi neku pametniju marku. Možeš ga nositi na mjesto kupnje ili u servis:
(info domena, Bože mi pomozi)
Ako si ga kupio prije godinu dana onda ga šalji u servis jer još imaš garanciju, ako nema garanciju onda e otpad. Pošto su crte nadajmo se da ćeš dobiti odobrenje za drugi tv pa uzmi neku pametniju marku. Možeš ga nositi na mjesto kupnje ili u servis:
(info domena, Bože mi pomozi)
Hvala ti puno na odgovoru.
Tv nema crtice ogrebotine na sebi još je i folija na njemu, stoga ne vidim razloga da bi odbili jamstvo.
Cupam ga danas popodne sa zida i saljem odmah sutra u servis danas neću stići koliko vidim rade do 17h
Evo i slike u prilogu
edit: Jucer ostavio TV u servisu pa budemo vidli... Kaže mi serviser da će pogledati ekran ako se isplati popravit će ako ne onda ide zamjena za novi uređaj.
Ma to će ti najvjerojatnije ići zamjena
Ma to će ti najvjerojatnije ići zamjena
Nadam se i ja da će ići zamjena serviser mi se ucinio kao pristojna kulturna osoba.
Ono što me malo iznenadilo kad je na moj opis greške kod cestog zamrzavanja kod gašenja i paljenja TV-a te kod promijene inputa rekao serviser da šta ste ocekivali to Vam je kinez to nije greška to je normalno.
Htio sam odgovoriti da to sigurno nije normalno, no lik je bio ok pristojan pa se nisam htio prepirati.
Najviše me zanima hoće li mi u slučaju zamjene dučan dati isti model uređaja/marku ili će mi dati da uz neku nadoplatu uzmem drugi TV?
Konkretno radi se o Emezeti.
Sad ne znam kako Tesla to radi, ali pretpostavljam da ćeš dobiti odobrenje i da ćeš u trgovini moći odabrati što ćeš tamo uzeti, pa i nadoplatiti ako želiš nešto drugo.
Zvao sam danas u servis da vidim u kojoj je to fazi pošto je prošlo tjedan dana od kad sam televizor odnio na servis.
Kaže mi žena ljubazno da će ići najvjerojatnije zamjena, no ćeka sam potvrdu od uvoznika, nakon toga me zove da mogu doći u servis po potvrdu sa kojom mogu u dučan po novi TV.
Sve u svemu sutra mogu očekivati poziv.
Odobrenje sam konačno dobio u cetvrtak nakon situacije povuci potegni.
1.Zovem u Pon kaže budemo Vas nazvali kad dobijemo od uvoznika odobrenje, ali nemojte to ocekivati odmah danas.
2.Zovem u Sri popodne ne javljaju se pošaljem mail nema odgovora, te zovem ponovno u cetvrtak oko 11:30 kaže žena super ljubazna na telefonu samnom ste pricali u pon dajte me nazovite iza 13h.
3.Zovem u 13h i kaže stiglo je odobrenje šaljem Vam odmah na mail.
Ono jedno pozitivno iskustvo sa servisom uz malu napomenu da ih jednostavno treba kontaktirati na telefon, kako bi se to sve brže riješilo, no sve u svemu ocjena servisa je zadovoljavajuca.
Otišao sam sa racunom i tim papirom u ducan i uredno izbarao novi TV još nadoplatio nešto sitno razliku u cijeni evo sve tip top.
TV radi od cetvrtka navecer bez ikakve greške.