Slideshow slika/videa iz clouda na TV-u

poruka: 5
|
čitano: 1.419
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
20 mjeseci

Molio bih info ako je moguće i na koji način postaviti TV da omogućim prikaz slika/videa u slideshow obliku (dakle, da se random ili po redu vrte određene slike ili videi), a koje mogu stavljati putem mobitela/računala u neki cloud te da je to odmah osvježeno na TV-u.

Jedan TV je noviji (Android), a drugi TV ima Fire stick.

Postoji li ta mogućnost?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Slideshow slika/videa iz clouda na TV-u

-mogućnost? -da .. a kako, srušio bi se forum :))

-kraće, fičer koji (približno) želiš ima jeftikaner cam-webcam.. no za to je predviđeno-napravljeno, za tv nije.. od tog da mrežno nemaš ulaz u tv kao u računalo ili cam.. no teoretski je to sve 'isto' i može.

-uređaji kao nas-mediacentri-playeri.. često imaju i cloud fičere (licenca) .. mogu imati i hdmi izlaz, tad je dovoljno na tv-u prebaciti na taj hdmi.. za ostalo je stvar playera-mogućnosti, koji opet na tv-u nije predviđen za to što tražiš, mada teoretski može.. tj 'jednostavno je'.. ''samo'' pronađi odgovarajući player (soft, za os-andorid koji će biti zadovoljan tv-hwom i raditi..) ili kako powerlinux juzeri često kažu 'iskompajliraš što ti fali'.. :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
Re: Slideshow slika/videa iz clouda na TV-u
Huncvut1 kaže...

Molio bih info ako je moguće i na koji način postaviti TV da omogućim prikaz slika/videa u slideshow obliku (dakle, da se random ili po redu vrte određene slike ili videi), a koje mogu stavljati putem mobitela/računala u neki cloud te da je to odmah osvježeno na TV-u.

Jedan TV je noviji (Android), a drugi TV ima Fire stick.

Postoji li ta mogućnost?

https://store.steampowered.com/app/431960/Wallpaper_Engine/ app za pc, tu stavljas svoje slike/videe. Sam community ima tonu fenomenalnih "live" wallpaper'a/videa za odabir.

https://play.google.com/store/apps/details?id=io.wallpaperengine.weclient&hl=en_US - ovo instaliraš na android i povežeš se na Wallpaper engine app na računalu i prikazuju se slike/videi na tv'u koje si postavio na računalu.  Ja navedeno koristim i na računalu i na mobu pa su mi live wallpaperi sinkronizirani.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2024 13:41 (Cryogenic).
20 mjeseci

Hvala lijepa :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

mislim da ti svaki Android TV (bar s iole novijim Google TV sučeljem) ima u postavkama wallpaper opciju da ti vrti slike sa tvog Google photos albuma (nisam nikad isprobavao to jer ne koristim Google Photos, a ni wallpapere na TV-u, ali vidio sam tu opciju - uz onu da vrti random pejzaže iz arhive Google-a)

ps: naravno, preduvjet je da na TV-u i mobitelu koristiš isti Google račun (zbog povezanosti Google photos albuma)

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2024 14:38 (60nine).
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice