Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 44.909
|
čitano: 13.051.837
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Bok ekipa,

Telka(LF652V43) je počela zezati pa nez dal da je popravljam il ne...

Najgore je to što je jedna od zadnjih 3D televizija a ja nisam ni pogledao neki 3D film na njoj pa bi je volio ostaviti na životu ako me neće puno koštati i da napokon nabijem te cvikere na glavu 😅

Uglavnom, jutros vidim da je probila jedna leća(fotke priložene ⬇️)

E sad, ako mislite da nema smisla, što da gledam novoga?

TV je za dnevni boravak pa su kutevi gledanja bitni(ima li više IPS-ova? ne nalazim baš :))

Uglavnom se gleda A1 tv, IPTV, koji skinuti film, Netflix.

Veličina, e to nisam siguran al vidim da ima izbora po dijagonalama pa možda nije toliko bitan faktor kod preporuke al uglavno od 43 do 50 inćuna(gleda se s 2-3m).

A cijena, nisam pametan, od 300ojrića pa ne znam ni sam dokle bi išao, možda do 500-600? Ne znam jel opravdano za ovakvu upotrebu...

Btw. Imaju li neki od proizvođača mogućnost snimanja programa na usb stick/hdd ali da je s IPTV i slično, znači ne s ugrađene antene nego s vanjskog izvora?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2023 20:57 (Chriss).

0 0 hvala 0
4 godine
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
Chriss kaže...

TV je za dnevni boravak pa su kutevi gledanja bitni(ima li više IPS-ova? ne nalazim baš :))

Veličina, e to nisam siguran al vidim da ima izbora po dijagonalama pa možda nije toliko bitan faktor kod preporuke al uglavno od 43 do 50 inćuna(gleda se s 2-3m).

Btw. Imaju li neki od proizvođača mogućnost snimanja programa na usb stick/hdd ali da je s IPTV i slično, znači ne s ugrađene antene nego s vanjskog izvora?

Za ovo šta si sve naveo, pogledaj si ovaj LG Nanocell model 763, ima HDR10 Pro, IPS matricu sa Nanocell tehnologijom i 60Hz refresha, ali mislim da nema nijedan HDMI 2.1 port i baziran je na svom WebOS-u: https://www.makromikrogrupa.hr/tv-lg-43nano763qa-led-43-109cm-uhd-4k-nanocell-smart?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

A o 50" TV-ima sa IPS matricama moš samo sanjat, odnosno nema nijedan, jedino idi na 48" ili 55" ak negdje nađeš, a nisam naišao ni na jedan TV koji snima s vanjskih ulaza već (ja mislim) da svi TV-ovi sa PVR-om snimaju samo s ugrađenih tunera 

Uz njega dobijaš 2+3 god. gare, ali samo uz registraciju na netu ili nadoplatu 

Javi koji si na kraju uzeo, napiši prve utiske 

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
7 godina
Vavoom kaže...
a nisam naišao ni na jedan TV koji snima s vanjskih ulaza već (ja mislim) da svi TV-ovi sa PVR-om snimaju samo s ugrađenih tunera 

IPTV aplikacije imaju snimanje. Ja sam u nedjelju snimao formulu sa Tivimate na SMB (PC) gdje sam onda sa sat vremena odmaka gledao isti taj temp file sa PC-a na telki. 

Mogu snimati na internu memoriju i USB ako im sistem dopušta (Meni je na firecubeu Tivimate, a on poprilično zeza sa pristupom USB) 

EDIT - vidim da se možda misli kao snimanje kao što je nekada bio VCR.... hdmi input pa snimaj to... ako je to, onda ne znam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2023 22:50 (Alfa_R).
4 godine
Alfa_R kaže...

EDIT - vidim da se možda misli kao snimanje kao što je nekada bio VCR.... hdmi input pa snimaj to... ako je to, onda ne znam.

Kolega je naveo da ima A1 TV, dakle ne neki piratski servis, a ak baš oće da snima kanale, a Snimalica mu preskupa i muči ga da neće moći gledati snimke van njihovog prijemnika, nek si kupi capture karticu i HDMI splitter da zaobiđe copy protect zaštitu pa udri 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2023 23:41 (Vavoom).
13 godina

Planiram uzet novi tv, veći (75''). Trenutno koristim Sony 65XH9077. Ima još 3 godine garancije. Koliko mogu dobit za njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Chriss kaže...

Ukratko - ne

11 godina
Vavoom kaže...
Coder256 kaže...

https://www.sancta-domenica.hr/tv-70-hisense-qled-70e7hq-4k-smart-tv.html

Jel se isplati ovaj tv, koje su mu mane i zasto je znacajno jeftiniji od drugih 75 incha televizija?

Po meni, može proći samo ak najviše gledaš naše TV kanale i rijetko koju igricu prek PC-a, u suprotnom (ak te više zanimaju appovi na TV-u) bolje nadodaj pa zemi TCL C745 koji je baziran na GoogeTV-u i ima HDR10+, Atmos zvuk i 144Hz refresha, šta je dobro za gameanje

Ja imam tog TCL-a i da ne znam da ima VA panel pomislio bih da je u njemu IPS. Kutevi gledanja su sasvim solidni (u odnosu na moj stari LG od 50'' s VA panelom kod kojeg se slika totalno pokvari već kod kuta od 30 stpnjava), a sama slika je nešto tamnija.

11 godina
Vavoom kaže...
Chriss kaže...

Za ovo šta si sve naveo, pogledaj si ovaj LG Nanocell model 763, ima HDR10 Pro, IPS matricu sa Nanocell tehnologijom i 60Hz refresha, ali mislim da nema nijedan HDMI 2.1 port i baziran je na svom WebOS-u: https://www.makromikrogrupa.hr/tv-lg-43nano763qa-led-43-109cm-uhd-4k-nanocell-smart?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

A o 50" TV-ima sa IPS matricama moš samo sanjat, odnosno nema nijedan, jedino idi na 48" ili 55" ak negdje nađeš, a nisam naišao ni na jedan TV koji snima s vanjskih ulaza već (ja mislim) da svi TV-ovi sa PVR-om snimaju samo s ugrađenih tunera 

Uz njega dobijaš 2+3 god. gare, ali samo uz registraciju na netu ili nadoplatu 

Javi koji si na kraju uzeo, napiši prve utiske 

Vavoom kaže...
Alfa_R kaže...

Kolega je naveo da ima A1 TV, dakle ne neki piratski servis, a ak baš oće da snima kanale, a Snimalica mu preskupa i muči ga da neće moći gledati snimke van njihovog prijemnika, nek si kupi capture karticu i HDMI splitter da zaobiđe copy protect zaštitu pa udri 

Što kažeš na LG 50NANO763(783) vs TCL 50P735(50C735) vs Sony KD-50X72KPAEP?

Jesu u istoj klasi, po čemu su bolji jedan od drugog?(prednosti/mane)

Što se IPS-a tiče, ne mora biti ako ima nečeg da su dobri kutevi gledanja.

Btw. U ovoj cjenovnoj klasi, 400-500eur, ima li telki sa senzorom svjetla, da se svjetlina namješta automatski kao na mobitelima?

Što se snimanja tiče, nekakva preporuka capture card-a, kako posložiti?

I postoji li način za snimanje s tv-a izravno na usb ili eksterni hard?(neki treći način koji ne uključuje komp?)

Ili ipak mora ići na komp?

4 godine
Chriss kaže...

Btw. U ovoj cjenovnoj klasi, 400-500eur, ima li telki sa senzorom svjetla, da se svjetlina namješta automatski kao na mobitelima?

E sad, najjednostavnija razlika je u OS-u, Sony Bravia i TCL su bazirani na Android OS-u (zapravo TCL dolazi sa GoogleTV-om) dok LG ima WebOS, a još Bravia i LG imaju 50Hz refresha, dok TCL ima 144Hz i još 2 HDMI 2.1 porta za razliku od ostala dva koji imaju samo 2.0 portove sa eARC-om, isto tako TCL ima HDR10+ dok LG i Bravia imaju obični HDR10 Od sva 3 TV-a jedino LG ima auto brightness, za ostale nisam uspio ništ naći u vezi auto brightnessa...

Obzirom na navedeno, ja bi ipak išao na TCL C seriju (za razliku od P serije dolazi s QLED filterom) ili pak nadodao za Phillipsa 8818 (ali nadam se da ćeš imati sreće sa njim), koji ima 120Hz refresha, HDR10+ i isto je baziran na GoogleTV-u: https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-philips-50pus881812-led-uhd-4k-120-hz-google-smart-tv-ambilight/117543?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

E sad, mislim da većina TV-a bazirana na Android OS-u/GoogleTV-u imaju i PVR ugrađen, ali snimaju samo s ugrađenog tunera u njima kak smo ti već naveli ja i kolega Tiki, a vezano za gledanje na PC-u, nebuš ih mogel gledat na njemu zbog posebnog formata

A za capture card, evo gledam na Amazonu, kartice se kreću od 30-250€, biraj koja ti se učini kvalitetnom, ali moraš ubaciti i jedan splitter da bi mogo zaobići HDCP zaštitu

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2023 21:28 (Vavoom).
11 godina
Vavoom kaže...

E sad, mislim da većina TV-a bazirana na Android OS-u/GoogleTV-u imaju i PVR ugrađen, ali snimaju samo s ugrađenog tunera u njima kak smo ti već naveli ja i kolega Tiki, a vezano za gledanje na PC-u, nebuš ih mogel gledat na njemu zbog posebnog formata

A za capture card, evo gledam na Amazonu, kartice se kreću od 30-250€, biraj koja ti se učini kvalitetnom, ali moraš ubaciti i jedan splitter da bi mogo zaobići HDCP zaštitu

PC sam spominjao u vezi capture carda, zanimalo me dali se capture cardom može izravno snimati na usb ili eksterni hard bez PC-a ili capture card svakako mora ići na komp?

4 godine

Hehehe, imaš kartice za koje ti netreba PC već na splitteru drugi HDMI bocneš u nju i onda u TV, ali ak želiš editirati, možda okačiti na YT, onda moraš koristiti PC

15 godina
Chriss kaže...

I postoji li način za snimanje s tv-a izravno na usb ili eksterni hard?(neki treći način koji ne uključuje komp?)

Ili ipak mora ići na komp?

Ako gledaš Sony preskoči taj i uzmi ovaj:

KD-50X75WL

4 godine
tiki kaže...

KD-50X75WL

Hm, zar taj X75 nema nijedan HDMI 2.1 port? Pitam samo ak misli u budućnosti gameat na njemu, jasno mi je da nijedna Bravia u tom rangu nema nijedan HDMI port verzije 2.1...

5 godina
@chriss LG snima tv program po zahtjevu korisnika na spojeni PHD. Ako te to zanima.
10 godina

Mali update ako koga zanima, prosle godine sam u 11. Mj kupio s95b oled od samsuga i od tad natukao skoro 4000 sati. Nema nikakvog vidljivog burn ina nasrecu i ne mogu se požalit na telku, stvarno me dobro sluzi. Jedino sam po uputi proizvodjaca nakon 2400 sati pokrenuo pixel refresh i tjt.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Vavoom kaže...

Hehehe, imaš kartice za koje ti netreba PC već na splitteru drugi HDMI bocneš u nju i onda u TV, ali ak želiš editirati, možda okačiti na YT, onda moraš koristiti PC

Ma dobro, jasno da moram na komp za editirati nego sam mislio jel može kartica samostalno snimati.

tiki kaže...

KD-50X75WL

Hvala.

Ma nez više šta gledam 😅

Upao u Sony - LG - TCL loop

ajimerej kaže...
@chriss LG snima tv program po zahtjevu korisnika na spojeni PHD. Ako te to zanima.

PHD?

I misliš na tv program s antene na tv-u ili?

3 godine

Pozdrav ekipa, trebala bi mi pomoć pri odabiru TV-a, budžet do 500 eura. 43" (max što mi stane a ispod ne bih išao), važni su mi dobri kutovi gledanja, prozor mi je bilzu tva pa ne bi bilo loše da ima dobar brightness (iako ovo nije toliko nužno jer uvijek mogu spustit roletne, više nice to have), cijenim što bolji zvuk (jer nemem namjeru barem zasad kupovat soundbar), nemam ga namjeru koristit za gaming tako da mi neki gaming specific feature nisu važni, preferiram android/google OS.

Dao sam se i sam malo u potragu, za oko mi je zapao ovaj Grundig, po

na koju sam naišao izgleda super za cijenu. Ono što mi se posebno sviđa (barem ako je vjerovat recenziji) da ima odličan zvuk za tu cjenovnu klasu. Ono što me malo brine su tamniji kutovi (iako nije nista strašno) i što nisam osim te recenzije je slabo zastupljen po internetu. Ne znam jel ima itko iskustava s ovim modelom ili Grugdigom općenito?

https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-grundig-43ggu7950a-led-uhd-4k-android-smart-tv/110260

Također se i TCL čini kao dobar value for money izbor, naišao sam na ova dva, ne znam koji je bolji i koja je točno razlika, što sam uspio istražit čini mi se ovaj P735 nesto bolji:

https://www.links.hr/hr/led-tv-43-tcl-43p735-android-tv-4k-uhd-dvb-t2-c-s2-hdmi-wi-fi-usb-bt-energetski-razred-f-020101026

https://www.sancta-domenica.hr/televizori/led-tv/tv-43-tcl-qled-43c735-android.html

Philipsi se isto cine ok, iako nisam baš uspio naić na previše korisnih recenzija i informacija, ovaj drugi je nesto iznad mog budžeta al bih se mozda bio spreman istegnit ako je stavarno kvaliteta osjetno bolja u odnosu na druge (sto mi se ne ćini po onome što sam uspio nac na netu):

https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-philips-43pus800712-led-uhd-4k-android-smart-tv-ambilight/113098

https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-philips-one-43pus850712-led-uhd-4k-android-smart-tv-ambilight/112462

Ima i ovi neki naš Vivado, ima li tko iskustva s njim?

https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-vivax-imago-q-series-43q10c-android-smart-tv/114250

Što se tiće ovih najjačih brandova (Sony, Samsung i LG) jedino je Sony na andoridu, tu sam naišao na samo jedan model u mom cijenovnom rangu, al ne izgleda mi nesto pretjernao bolji od ovih ostalih, a nesto skuplji:

https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-sony-kd-43x72k-bravia-led-uhd-4k-android-smart-tv/111157

Samsunga bih izbjegao jer mi se ne sviđa njihov OS, a LG bi eventualno bio spreman na sugestije ako se stvarno isplati...

Koji mi TV preporucate (od ovih gore, ali naravno otvoren sam i za sve druge sugestije, to je samo ono što sam ja pronašao)?

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
4 godine

Ja13, poslo sam ti PP pa ga pročitaj i ovdje napiši mišljenja (osim ak ti je pristup blokiran) I pazi se Groznog Borisa, ak se pitaš zašto odi na stranice od početka godine, sve bu ti bilo jasno ko dan....

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.9.2023 13:48 (Vavoom).
6 godina

Pozdrav ekipa, 

kupujem novi TV, 43 incha dijagonala, budget 300-400€ max.

Što mi preporučujete, best value for money?

Čisto samo za gledanje filmova, ne trebaju mi posebne feature...

Hvala!

0 0 hvala 0
4 godine
codename19 kaže...

Pozdrav ekipa, 

kupujem novi TV, 43 incha dijagonala, budget 300-400€ max.

Što mi preporučujete, best value for money?

Čisto samo za gledanje filmova, ne trebaju mi posebne feature...

Hvala!

Evo, pogledaj si ovog TCL-a 735-icu, inače best buy LED TV, ima unutra QLED panel, baziran je na GoogleTV-u i još ima HDR10+, Atmos zvuk i 144Hz refresha, ali samo 2 HDMI porta verzije 2.1: https://www.hgspot.hr/qled-tv-tcl-43c735-43-109cm-ultra-hd-4k-hdr-pro-android-smart-tv-google-tv-dvb-t2-c-hevc-h-265

Drugi izbor je ovaj LG Nanocell model 763, ima unutra IPS Nanocell panel i HDR10 Pro, ali nažalost nije baziran na GoogleTV-u ni Android OS-u već ima svoj WebOS i nema nijedan HDMI 2.1 port: https://tehno-mag.hr/lg-tv-43nano763qa-43-led-uhd-smart-proizvod-19141/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Kao treći upada Pany LXW704 (ali mislim da ti je malo van budžeta), isto baziran na Android OS-u i ima HDR10 te svoj HCX procesor, ali mislim da nema nijedan HDMI 2.1 port: https://www.tia-mobiteli.hr/detaljan-prikaz.aspx?gid=14-734526&utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

A kao zadnji izbor pogledaj ovaj Phillipsov model 8118, isto ima HDR10 i Atmos zvuk, ali nije baziran na Android OS-u već ima nekakav NewOS (i nadam se da ćeš imati sreće sa njim, jer većina imaju negativna iskustva): https://www.tia-mobiteli.hr/detaljan-prikaz.aspx?gid=14-734526&utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Uz sva 3 TV-a dobijaš 2+3 god. gare, ali samo uz registraciju na netu ili nadoplatu

Javi koji ti se od ovih sviđa, koji si uzeo i napiši prve utiske

3 godine
Pozz ljudi trebam pomoc planiram kupit tv 55-65 incha i budget mi je 1000 do max 1500e, moze kakva preporuka kao best buy, tv bi sluzio ugl za netflix, youtube i tu i tamo gaming putem laptopa, hvala svima, lp :)

0 0 hvala 0
2 godine
ja13 kaže...

Pozdrav ekipa, trebala bi mi pomoć pri odabiru TV-a, budžet do 500 eura. 43" (max što mi stane a ispod ne bih išao), važni su mi dobri kutovi gledanja, prozor mi je bilzu tva pa ne bi bilo loše da ima dobar brightness (iako ovo nije toliko nužno jer uvijek mogu spustit roletne, više nice to have), cijenim što bolji zvuk (jer nemem namjeru barem zasad kupovat soundbar), nemam ga namjeru koristit za gaming tako da mi neki gaming specific feature nisu važni, preferiram android/google OS.

Dao sam se i sam malo u potragu, za oko mi je zapao ovaj Grundig, po

na koju sam naišao izgleda super za cijenu. Ono što mi se posebno sviđa (barem ako je vjerovat recenziji) da ima odličan zvuk za tu cjenovnu klasu. Ono što me malo brine su tamniji kutovi (iako nije nista strašno) i što nisam osim te recenzije je slabo zastupljen po internetu. Ne znam jel ima itko iskustava s ovim modelom ili Grugdigom općenito?

https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-grundig-43ggu7950a-led-uhd-4k-android-smart-tv/110260

Također se i TCL čini kao dobar value for money izbor, naišao sam na ova dva, ne znam koji je bolji i koja je točno razlika, što sam uspio istražit čini mi se ovaj P735 nesto bolji:

https://www.links.hr/hr/led-tv-43-tcl-43p735-android-tv-4k-uhd-dvb-t2-c-s2-hdmi-wi-fi-usb-bt-energetski-razred-f-020101026

https://www.sancta-domenica.hr/televizori/led-tv/tv-43-tcl-qled-43c735-android.html

Philipsi se isto cine ok, iako nisam baš uspio naić na previše korisnih recenzija i informacija, ovaj drugi je nesto iznad mog budžeta al bih se mozda bio spreman istegnit ako je stavarno kvaliteta osjetno bolja u odnosu na druge (sto mi se ne ćini po onome što sam uspio nac na netu):

https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-philips-43pus800712-led-uhd-4k-android-smart-tv-ambilight/113098

https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-philips-one-43pus850712-led-uhd-4k-android-smart-tv-ambilight/112462

Ima i ovi neki naš Vivado, ima li tko iskustva s njim?

https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-vivax-imago-q-series-43q10c-android-smart-tv/114250

Što se tiće ovih najjačih brandova (Sony, Samsung i LG) jedino je Sony na andoridu, tu sam naišao na samo jedan model u mom cijenovnom rangu, al ne izgleda mi nesto pretjernao bolji od ovih ostalih, a nesto skuplji:

https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-sony-kd-43x72k-bravia-led-uhd-4k-android-smart-tv/111157

Samsunga bih izbjegao jer mi se ne sviđa njihov OS, a LG bi eventualno bio spreman na sugestije ako se stvarno isplati...

Koji mi TV preporucate (od ovih gore, ali naravno otvoren sam i za sve druge sugestije, to je samo ono što sam ja pronašao)?

Unaprijed hvala!

Uzeo sam Grundig 55GFU7900B 55" IPS sve u videu vise manje vrijedi i za 55" koji je placen  3300kn!

Ja sam televizorom frapiran, odaziv brutalan probao na Pc i ps5, menu je solidno nakrcan sve radi lijepo i uredno nedavno je s andoroid 9 dobio nadogradnju na 11-ticu sve radi perfektno i fluidno, istina bog tu i tamo zasteka, trzne kao i svaki tv da se ne varamao!

Preporuka tko trazi telku u tom rangu barem za one koji zele brze IPS panel a ne ove mrljave s VA!
Stock mjerenje je davao  72% adobeRGB, 94%sRGB, nakon kalibracije je to bilo 90/100 tako da niti s slikom nije bilo vecih zamjerki, naravno osim najvece boljke IPS panela je kontrast tj crna! I da ima malu vinjetu u coskovima i minium minumuma pozadinsko izbijanje no to je kod IPS lutrija!
Dobio što sam i trazio zadovoljniji nemogu biti osim da ima LG daljinski!

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.9.2023 19:45 (Boris grozni).
5 godina
@codename ako je naviše za filmove onda LG. Ako se radi o vlastitoj kolekciji filmova ili skinutih filmova, LG ima fantastičan video player, štelanje titlova gore-dolje, manji-veći format, boja slova, vremenski titlovi naprijed-nazad.
Jedina mana ne podržava DTS zapis zvuka.
Plus daljinski koji je nenadjebljiv, jednostavno najbolji, hoćeš za traženje sadržaja, pisanje, snalaženje po datotekama itd. hvata kroz zidove, ne trebaš nišanit tv, služi kao pointer na ekranu (miš) ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.9.2023 21:27 (ajimerej).
6 godina

Pozdrav,

ipak bih išao na 50 inch TV (nakon dodatnog premjeravanja zaključak je da će stat u prostor)...
Neka preporuka? budget do 400€...

Unaprijed hvala!

13 godina

Imam TCl i iskreno UI je nesto najiritantnije sto sam vidio, prilicno spor i pun gluposti koje ne trebaju da ga jos vise uspore, tako da ja to ne bih nikako. Samsung ili LG bi moj izbor bio.

Di2 & EPS FTW!
4 godine
codename19 kaže...

Pozdrav,

ipak bih išao na 50 inch TV (nakon dodatnog premjeravanja zaključak je da će stat u prostor)...
Neka preporuka? budget do 400€...

Unaprijed hvala!

Oni LG Nanocell i TCL C735 koje sam ti naveo postoje i u 50" dijagonali, pa si i njih pogledaj pa donesi odluku

14 godina

bok ljudi,

pitanje uskoro selim u Švicu i gledam novi tv cijena oko 1200€, dijagonala 65"

u oko mi je upa ovaj Samsung S95B, cijena nije loša, naravno minus je Dolby, ali ne znam koliko to utječe i Tizien ko OS.

jel ima neka preporuka? LG C3 je debelo skuplji od ovoga

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

Maki, poslo sam ti PP s preporukama pa ga pročitaj i napiši konačnu odluku ovdje

6 godina
4 godine
codename19 kaže...

Što kažeš na ovaj samsungov, vidim da je na akciji?

Po meni, može proći samo ak najviše gledaš naše TV kanale + od appova samo YT i Netflix, a u suprotnom bi nadodao za Q60C koji je QLED i malo boljih specifikacija (ak pikiraš na Samsung), ali nažalost oba nemaju Dolby Vision

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice