Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 44.088
|
čitano: 12.683.471
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
Iggy81 kaže....
Koji bi vi preporučili po kvaliteti slike od ovih ponuđenih a da  je 55-65" i cijena do 5-5500 kn 

https://pevex.hr/elektronika/televizori-i-dodatci/televizori

Ne mora biti Pevex ali evo tamo sam gledao da vidim uživo sliku, inače bi možda naručio preko neta i ovaj tcl 65 i zahebao bi se izgleda.

Pa napiso sam ti na prošloj stranici, kad uhvatiš vremena, prošetaš se i po drugim trgovinama (ne samo Pevex) i tamo si pogledaj izložene TV-ove pa donesi krajnju odluku 

P.S. Nemoj slučajno gledati u Elipsa, radnici na TV odjelu su isti ko Grozni Boris 

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.9.2023 12:06 (Vavoom).
11 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Pozdrav,

prije koji dan postavio sam pitanje vezano uz savjet za odabir TV-a - klik. Definitivno sam se odlučio sam Neo QLED jer je bolji za moj use case. Sada imam pitanje što se cijena tiče...naime, u Elipsu je 55QN90B trenutno na akciji za 949€, ali sa samo 2 godine jamstva. Isplati li se čekati možda 11. mjesec i black friday da cijene novih modela budu niže (npr. 55QN90C za 900€) sa produljenim jamstvom od 5 godina. Je li bilo takvih akcija prošlih godina. Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
FileFicho kaže...

. Isplati li se čekati možda 11. mjesec i black friday da cijene novih modela budu niže (npr. 55QN90C za 900€) sa produljenim jamstvom od 5 godina. Je li bilo takvih akcija prošlih godina. Hvala!

Ak ti je gara bitnija, bolje sačekaj BF pa tad uzmi QN90C sa 2+3 god. gare 

11 godina
FileFicho kaže...

Pozdrav,

prije koji dan postavio sam pitanje vezano uz savjet za odabir TV-a - klik. Definitivno sam se odlučio sam Neo QLED jer je bolji za moj use case. Sada imam pitanje što se cijena tiče...naime, u Elipsu je 55QN90B trenutno na akciji za 949€, ali sa samo 2 godine jamstva. Isplati li se čekati možda 11. mjesec i black friday da cijene novih modela budu niže (npr. 55QN90C za 900€) sa produljenim jamstvom od 5 godina. Je li bilo takvih akcija prošlih godina. Hvala!

Ispada da je QN90C lošiji model nego QN90B (iako i taj kod nas ima ADS panel umjesto VA koji je u QN95B i QN91-94B modelima), tako da ti se možda ne isplati čekati da mu padne cijena. 

sauce: https://www.reddit.com/r/HTBuyingGuides/comments/13ji3ay/why_you_shouldnt_buy_the_samsung_cu7000_cu8000/

15 godina

Pozdrav svima,

trebam da uzmem 2 televizora koje bi postavio u djecije sobe. Velicina dijagonale 40-43 incha. Smart karakteristike mi nisu uopste bitne jer su djeca navikla na koristenje Amazon Fire tv, pa ce tako i da nastave. Zanimaju me preporuke za prije svega malo kvalitetniji panel. Budzet nije pretjerano presudan, ali npr ne bih isao u rang cijene OLED za djeciju sobu. Svaka preporuka je dobro dosla. Da li u tom slucaju ici na TCL/Hisense ili slicne ili se drzati LG/Samsung/Sony?

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.9.2023 12:17 (sava84).

0 0 hvala 0
14 godina
Vavoom kaže...
Iggy81 kaže....
Koji bi vi preporučili po kvaliteti slike od ovih ponuđenih a da  je 55-65" i cijena do 5-5500 kn 

Ne mora biti Pevex ali evo tamo sam gledao da vidim uživo sliku, inače bi možda naručio preko neta i ovaj tcl 65 i zahebao bi se izgleda.

Pa napiso sam ti na prošloj stranici, uhvatiš vremena prošetaš se i po drugim trgovinama (ne samo Pevex) i tamo si pogledaj izložene TV-ove pa donesi krajnju odluku 

P.S. Nemoj slučajno gledati u Elipsa, radnici na TV odjelu su isti ko Grozni Boris 

Najgori savjet koji možeš nekome dati kod kupnje tva je da odluku donese na temelju  slike na tvu koju gleda u trgovini. 
To je već toliko prožvakano ali se uvjek pojavi netko novi koji koji tako nešto preporuči.

2 godine
Iggy81 kaže...

Imaš model TCL 65P735 za manje novaca.

https://www.nabava.net/televizori/tcl-65p735-televizor-cijena-65-165-cm-led-ultra-hd-363801971

合氣道 Meni, kao laiku je, npr. super umjetnost NOB. To su bila vremena.@PzKpfw
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.9.2023 14:19 (Zaporožac).
14 godina
Pixel kaže...
Vavoom kaže...
Iggy81 kaže....

Pa napiso sam ti na prošloj stranici, uhvatiš vremena prošetaš se i po drugim trgovinama (ne samo Pevex) i tamo si pogledaj izložene TV-ove pa donesi krajnju odluku 

Najgori savjet koji možeš nekome dati kod kupnje tva je da odluku donese na temelju  slike na tvu koju gleda u trgovini. 
To je već toliko prožvakano ali se uvjek pojavi netko novi koji koji tako nešto preporuči.

Za average user korisnika itekako će se vidjeti razlika između entry level koji nije uopće svjetao, mid level (bar cjenovno) gdje će svjetlina i raspon boja QLED izaći na vidjelo (TCL, Hisense sa miniLED), te OLED kao vrh vrhova u boji i kontrastu.. 

Razumijem se dosta u tehniku pa sam objasnio svom starom koji ne razumije ništa oko tehnike sve prednosti i mane svake tehnologije,  i vjeruj mi da je uživo presudio OLED kada ga je vidio pod drugih TVa.

Boja je nabrijana na svakom ali ne mogu nabrijati kontrast OLEDa i svjetlinu miniLED.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.9.2023 14:22 (DarK.xy).
14 godina
DarK.xy kaže...
Pixel kaže...
Vavoom kaže...
Iggy81 kaže....

Za average user korisnika itekako će se vidjeti razlika između entry level koji nije uopće svjetao, mid level (bar cjenovno) gdje će svjetlina i raspon boja QLED izaći na vidjelo (TCL, Hisense sa miniLED), te OLED kao vrh vrhova u boji i kontrastu.. 

Razumijem se dosta u tehniku pa sam objasnio svom starom koji ne razumije ništa oko tehnike sve prednosti i mane svake tehnologije,  i vjeruj mi da je uživo presudio OLED kada ga je vidio pod drugih TVa.

Boja je nabrijana na svakom ali ne mogu nabrijati kontrast OLEDa i svjetlinu miniLED.

Ako ti je bitna kvalitetna slika nećeš vidjeti ništa u trgovini jer nisu uvjeti za to.  Da ne znaš koji tv gledaš ni bi  skužio radi li s o oledu  ili nakom VA / ips panelu.  Znavi ne mozes donesti nikakav pametan zakljucak na temelju toga sto vidis u trgovini.
Eventualno ces skuziti neku raliku  entry level tva od high enda u smislu brightness i to je to, kontrast, boje  i sve ostalo ne, niti su tvi podeseni kako treba niti je rasjeta u trgovini koja to omogucuje.  Kad doneses tv doma bit ce  totalno drugacije od onog sto si vidio u trgovini. 

13 godina

A ništa, pao je Samsung, svidjela mi se slika pa kako bude

https://pevex.hr/qled-tv-samsung-qe65q60bauxxh

1 0 hvala 0
14 godina

Sa Oledom ne možeš baš puno pogriješiti što se tiče kvalitete slike... a njega skužiš i u dućanu.

Isto tako skužili Hisense U8HQ.. kasnije ga išao guglati reviewe i za te novce mi se činila odlična kupnja, dok recimo ovako ga ne bih ni pogledao.

4 godine

Malo je specificna situacija pa bi trebao vašu pomoć pri odabiru.

Prvi pick za tv mi je bio 55" LG C2, no kako mi je taj prevelik za zid gdje ga mislim staviti, taman par cm, sljedeća velicina oleda je 48", što se bojim da će mi opet biti par centimetara manji nego neki ne-oled 50" tv i da će mi smetati tih par cm šta fali.  Morati ću ići sa nekim modelom 50".

Da li može preporuka best-buy 50" tv-a do 1000e? Imam amazon fire stick 4k max tako da mi nije bitno da li je android na njemu ili neki drugi os.

0 0 hvala 0
2 godine
Koji god, samo da ima Android jer svi ostali sustavi nude smiješno mali izbor aplikacija. Te 4k QLED, OLED i ostale gluposti su još uvijek nebitne jer većina dostuplog programa nema takvu rezoluciju, a ostale high tech značajke telki i onako malo tko koristi, a i čipovi se za svih i onako proizvode u samo par tvornica na svijetu. No, kad želite instalirati voljenu aplikaciju, a vaš tupan to ne nudi u storu, jedino za čime ćete stvarno plakati je Android.

3 11 hvala 0
2 godine
generator kaže...

Prvi pick za tv mi je bio 55" LG C2, no kako mi je taj prevelik za zid gdje ga mislim staviti, taman par cm, sljedeća velicina oleda je 48", što se bojim da će mi opet biti par centimetara manji nego neki ne-oled 50" tv i da će mi smetati tih par cm šta fali.  Morati ću ići sa nekim modelom 50".

Da li može preporuka best-buy 50" tv-a do 1000e? Imam amazon fire stick 4k max tako da mi nije bitno da li je android na njemu ili neki drugi os.

https://www.nabava.net/televizori/samsung-qe50qn90c-televizor-cijena-50-127-cm-neo-qled-mini-led-434026091

https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/LG-50QNED813RE.AEU/?utm_source=nabava.net.hr&utm_medium=cpc&utm_campaign=nabava.net.hr_cjenik

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.9.2023 7:59 (Zaporožac).
2 godine
UrKwan kaže...
Koji god, samo da ima Android jer svi ostali sustavi nude smiješno mali izbor aplikacija. Te 4k QLED, OLED i ostale gluposti su još uvijek nebitne jer većina dostuplog programa nema takvu rezoluciju, a ostale high tech značajke telki i onako malo tko koristi, a i čipovi se za svih i onako proizvode u samo par tvornica na svijetu. No, kad želite instalirati voljenu aplikaciju, a vaš tupan to ne nudi u storu, jedino za čime ćete stvarno plakati je Android.

Jesi li čuo za bezbroj ljudi koji su pretplaćeni na Netflix i gledaju serije i filmove u 4K HDR+ ?

Nisi ?!

Ne gledamo svi programe s lokalne televizije i tv dnevnik.

Koju ti imaš "volljenu" apk. koja ti je potrebna s Androida ?!

A sam Android se lako riješi stickom.

4 godine
UrKwan kaže...

Koliko gluposti u jednom posti. 

1. Koje ti aplikacije na tvu trebaju? Instagram, fb ili viber? 

2. 4k, oled su gluposti za tv? A aplikacije su bitne? Kupuje TV a ne tablet....

3. Dostupnog kome? Pa velika vecina dostupnog sadrzaja je u 4k. Bukvalno sve osim zemaljske tv. A za dnevnik i sl gluspoti na zemaljskom tv su bitne aplikacije?

Jesi ti ikad pogledao ista na tvu za sta je tv namijenjen? Neki film u 4k u dv na oledu? jer da jesu niakd od sramote ne bi napisao ovu glupost sto si upravo napisao.....

12 godina
generator kaže...

Nemoj. 50" je baš nesretna dijagonala u svijetu TV-a. Uglavnom skuplji od 55", često nemaju tehničke karakteristike kao druge dijagonale u seriji.

Idi u trgovinu i usporedi 48" sa 50" i vidjet ćeš da nije tolika razlika, ali razlika u kvaliteti slike svakako jest

4 godine
Posmatrač kaže...

3. Dostupnog kome? Pa velika vecina dostupnog sadrzaja je u 4k. Bukvalno sve osim zemaljske tv. A za dnevnik i sl gluspoti na zemaljskom tv su bitne aplikacije?

Jesi ti ikad pogledao ista na tvu za sta je tv namijenjen? Neki film u 4k u dv na oledu? jer da jesu niakd od sramote ne bi napisao ovu glupost sto si upravo napisao.....

Uuuuu, više te ne mogu trpiti, ak se čudiš zašto neko oće ovo, ono na TV-u i zaš neko hvali Android OS/GoogleTV sistem na TV-u to zadrži u svojoj glavi, ne javljaj se i točka 

Drugo, već sam ti objasnio nekoliko stranica prije zaš neko kupuje TV baziran na Android OS-u, a ne običan Smart TV + Android Box, a tebe to i dalje muči, 100% si isti dr. Domac (naravno mislim na forumaša, a ne pravog doktora) 

Urkwan: Za ovo šta si naveo (ak kupuješ TV), gledaj TCL C745 ili C845 seriju, best buy LED-ovi ak nemaš za Sony Braviu 

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.9.2023 11:04 (Vavoom).
4 godine
Vavoom kaže...
Posmatrač kaže...

Uuuuu, više te ne mogu trpiti, ak se čudiš zašto neko oće ovo, ono na TV-u i zaš neko hvali Android OS/GoogleTV sistem na TV-u to zadrži u svojoj glavi, ne javljaj se i točka 

Drugo, već sam ti objasnio nekoliko stranica prije zaš neko kupuje TV baziran na Android OS-u, a ne običan Smart TV + Android Box, a tebe to i dalje muči, 100% si isti dr. Domac (naravno mislim na forumaša, a ne pravog doktora) 

Urkwan: Za ovo šta si naveo (ak kupuješ TV), gledaj TCL C745 ili C845 seriju, best buy LED-ovi ak nemaš za Sony Braviu 

Molim??? Ti ces mi reci da se javaljam? Ti? Licno ti koji si mjesecima tupio o nekakvom rucnom prebacivanju izmedju atmosa i DD ili cega vec? A ocigledno nikad nisi ni cuo dd a kamoli atmos a nikad ni netflix nisi pokrenuo. Ti koji savjete dajes na osnovu misljenja izvucenog iz one stvari? Citas recenzije i na osnovu njih si postao expert ne razumijevajuci osnovne stvari? Ja sam se ovim stvarima bavio prije nego si se ti ispilio. Bukvalno sam duplo stariji od tebe. I malo vise. Ti ne mozes nikome reci sta ces i da li ce pisati. OVo nije tvoj forum i zato malo elementarne kulture ne bi bilo na odmet. 

13 godina

https://www.sancta-domenica.hr/tv-70-hisense-qled-70e7hq-4k-smart-tv.html

Jel se isplati ovaj tv, koje su mu mane i zasto je znacajno jeftiniji od drugih 75 incha televizija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Coder256 kaže...

Jel se isplati ovaj tv, koje su mu mane i zasto je znacajno jeftiniji od drugih 75 incha televizija?

Po meni, može proći samo ak najviše gledaš naše TV kanale i rijetko koju igricu prek PC-a, u suprotnom (ak te više zanimaju appovi na TV-u) bolje nadodaj pa zemi TCL C745 koji je baziran na GoogeTV-u i ima HDR10+, Atmos zvuk i 144Hz refresha, šta je dobro za gameanje

11 godina

Bok ekipa,

Telka(LF652V43) je počela zezati pa nez dal da je popravljam il ne...

Najgore je to što je jedna od zadnjih 3D televizija a ja nisam ni pogledao neki 3D film na njoj pa bi je volio ostaviti na životu ako me neće puno koštati i da napokon nabijem te cvikere na glavu 😅

Uglavnom, jutros vidim da je probila jedna leća(fotke priložene ⬇️)

E sad, ako mislite da nema smisla, što da gledam novoga?

TV je za dnevni boravak pa su kutevi gledanja bitni(ima li više IPS-ova? ne nalazim baš :))

Uglavnom se gleda A1 tv, IPTV, koji skinuti film, Netflix.

Veličina, e to nisam siguran al vidim da ima izbora po dijagonalama pa možda nije toliko bitan faktor kod preporuke al uglavno od 43 do 50 inćuna(gleda se s 2-3m).

A cijena, nisam pametan, od 300ojrića pa ne znam ni sam dokle bi išao, možda do 500-600? Ne znam jel opravdano za ovakvu upotrebu...

Btw. Imaju li neki od proizvođača mogućnost snimanja programa na usb stick/hdd ali da je s IPTV i slično, znači ne s ugrađene antene nego s vanjskog izvora?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2023 20:57 (Chriss).

0 0 hvala 0
4 godine
Chriss kaže...

TV je za dnevni boravak pa su kutevi gledanja bitni(ima li više IPS-ova? ne nalazim baš :))

Veličina, e to nisam siguran al vidim da ima izbora po dijagonalama pa možda nije toliko bitan faktor kod preporuke al uglavno od 43 do 50 inćuna(gleda se s 2-3m).

Btw. Imaju li neki od proizvođača mogućnost snimanja programa na usb stick/hdd ali da je s IPTV i slično, znači ne s ugrađene antene nego s vanjskog izvora?

Za ovo šta si sve naveo, pogledaj si ovaj LG Nanocell model 763, ima HDR10 Pro, IPS matricu sa Nanocell tehnologijom i 60Hz refresha, ali mislim da nema nijedan HDMI 2.1 port i baziran je na svom WebOS-u: https://www.makromikrogrupa.hr/tv-lg-43nano763qa-led-43-109cm-uhd-4k-nanocell-smart?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

A o 50" TV-ima sa IPS matricama moš samo sanjat, odnosno nema nijedan, jedino idi na 48" ili 55" ak negdje nađeš, a nisam naišao ni na jedan TV koji snima s vanjskih ulaza već (ja mislim) da svi TV-ovi sa PVR-om snimaju samo s ugrađenih tunera 

Uz njega dobijaš 2+3 god. gare, ali samo uz registraciju na netu ili nadoplatu 

Javi koji si na kraju uzeo, napiši prve utiske 

7 godina
Vavoom kaže...
a nisam naišao ni na jedan TV koji snima s vanjskih ulaza već (ja mislim) da svi TV-ovi sa PVR-om snimaju samo s ugrađenih tunera 

IPTV aplikacije imaju snimanje. Ja sam u nedjelju snimao formulu sa Tivimate na SMB (PC) gdje sam onda sa sat vremena odmaka gledao isti taj temp file sa PC-a na telki. 

Mogu snimati na internu memoriju i USB ako im sistem dopušta (Meni je na firecubeu Tivimate, a on poprilično zeza sa pristupom USB) 

EDIT - vidim da se možda misli kao snimanje kao što je nekada bio VCR.... hdmi input pa snimaj to... ako je to, onda ne znam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2023 22:50 (Alfa_R).
4 godine
Alfa_R kaže...

EDIT - vidim da se možda misli kao snimanje kao što je nekada bio VCR.... hdmi input pa snimaj to... ako je to, onda ne znam.

Kolega je naveo da ima A1 TV, dakle ne neki piratski servis, a ak baš oće da snima kanale, a Snimalica mu preskupa i muči ga da neće moći gledati snimke van njihovog prijemnika, nek si kupi capture karticu i HDMI splitter da zaobiđe copy protect zaštitu pa udri 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2023 23:41 (Vavoom).
13 godina

Planiram uzet novi tv, veći (75''). Trenutno koristim Sony 65XH9077. Ima još 3 godine garancije. Koliko mogu dobit za njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Chriss kaže...

Ukratko - ne

11 godina
Vavoom kaže...
Coder256 kaže...

Po meni, može proći samo ak najviše gledaš naše TV kanale i rijetko koju igricu prek PC-a, u suprotnom (ak te više zanimaju appovi na TV-u) bolje nadodaj pa zemi TCL C745 koji je baziran na GoogeTV-u i ima HDR10+, Atmos zvuk i 144Hz refresha, šta je dobro za gameanje

Ja imam tog TCL-a i da ne znam da ima VA panel pomislio bih da je u njemu IPS. Kutevi gledanja su sasvim solidni (u odnosu na moj stari LG od 50'' s VA panelom kod kojeg se slika totalno pokvari već kod kuta od 30 stpnjava), a sama slika je nešto tamnija.

11 godina
Vavoom kaže...
Chriss kaže...

Za ovo šta si sve naveo, pogledaj si ovaj LG Nanocell model 763, ima HDR10 Pro, IPS matricu sa Nanocell tehnologijom i 60Hz refresha, ali mislim da nema nijedan HDMI 2.1 port i baziran je na svom WebOS-u: https://www.makromikrogrupa.hr/tv-lg-43nano763qa-led-43-109cm-uhd-4k-nanocell-smart?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

A o 50" TV-ima sa IPS matricama moš samo sanjat, odnosno nema nijedan, jedino idi na 48" ili 55" ak negdje nađeš, a nisam naišao ni na jedan TV koji snima s vanjskih ulaza već (ja mislim) da svi TV-ovi sa PVR-om snimaju samo s ugrađenih tunera 

Uz njega dobijaš 2+3 god. gare, ali samo uz registraciju na netu ili nadoplatu 

Javi koji si na kraju uzeo, napiši prve utiske 

Vavoom kaže...
Alfa_R kaže...

Kolega je naveo da ima A1 TV, dakle ne neki piratski servis, a ak baš oće da snima kanale, a Snimalica mu preskupa i muči ga da neće moći gledati snimke van njihovog prijemnika, nek si kupi capture karticu i HDMI splitter da zaobiđe copy protect zaštitu pa udri 

Što kažeš na LG 50NANO763(783) vs TCL 50P735(50C735) vs Sony KD-50X72KPAEP?

Jesu u istoj klasi, po čemu su bolji jedan od drugog?(prednosti/mane)

Što se IPS-a tiče, ne mora biti ako ima nečeg da su dobri kutevi gledanja.

Btw. U ovoj cjenovnoj klasi, 400-500eur, ima li telki sa senzorom svjetla, da se svjetlina namješta automatski kao na mobitelima?

Što se snimanja tiče, nekakva preporuka capture card-a, kako posložiti?

I postoji li način za snimanje s tv-a izravno na usb ili eksterni hard?(neki treći način koji ne uključuje komp?)

Ili ipak mora ići na komp?

4 godine
Chriss kaže...

Što kažeš na LG 50NANO763(783) vs TCL 50P735(50C735) vs Sony KD-50X72KPAEP?

Jesu u istoj klasi, po čemu su bolji jedan od drugog?(prednosti/mane)

Što se IPS-a tiče, ne mora biti ako ima nečeg da su dobri kutevi gledanja.

Btw. U ovoj cjenovnoj klasi, 400-500eur, ima li telki sa senzorom svjetla, da se svjetlina namješta automatski kao na mobitelima?

Što se snimanja tiče, nekakva preporuka capture card-a, kako posložiti?

E sad, najjednostavnija razlika je u OS-u, Sony Bravia i TCL su bazirani na Android OS-u (zapravo TCL dolazi sa GoogleTV-om) dok LG ima WebOS, a još Bravia i LG imaju 50Hz refresha, dok TCL ima 144Hz i još 2 HDMI 2.1 porta za razliku od ostala dva koji imaju samo 2.0 portove sa eARC-om, isto tako TCL ima HDR10+ dok LG i Bravia imaju obični HDR10 Od sva 3 TV-a jedino LG ima auto brightness, za ostale nisam uspio ništ naći u vezi auto brightnessa...

Obzirom na navedeno, ja bi ipak išao na TCL C seriju (za razliku od P serije dolazi s QLED filterom) ili pak nadodao za Phillipsa 8818 (ali nadam se da ćeš imati sreće sa njim), koji ima 120Hz refresha, HDR10+ i isto je baziran na GoogleTV-u: https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-philips-50pus881812-led-uhd-4k-120-hz-google-smart-tv-ambilight/117543?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

E sad, mislim da većina TV-a bazirana na Android OS-u/GoogleTV-u imaju i PVR ugrađen, ali snimaju samo s ugrađenog tunera u njima kak smo ti već naveli ja i kolega Tiki, a vezano za gledanje na PC-u, nebuš ih mogel gledat na njemu zbog posebnog formata

A za capture card, evo gledam na Amazonu, kartice se kreću od 30-250€, biraj koja ti se učini kvalitetnom, ali moraš ubaciti i jedan splitter da bi mogo zaobići HDCP zaštitu

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2023 21:28 (Vavoom).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice