S obzirom da su Sony androidi dosta skuplji preporuka je TCL ili neki Philips Ambientlight(ako se ne bojite pljuvača Philipsa, a sami ga nikad nisu imali, bar ne nove modele)... Tko se želi zezati i malo više platiti "komplet" može ići i na LG ili Samsung pa koristiti Firestick ili Android Box. Meni je malo neprirodno imati na TVu jedan sustav, a na boxu original android pa stalno prebacivati s jednog na drugi. 90% ljudi koristi KODI i nema pretplate na nikakve servise, tako da im je TV bez originalnog androida ništakoristi.
Da, mogu se složiti Ja sam se u početku (a i dan danas) plašio da ako okačim nekog Phiću kao preporuku, odmah nakon posta će mi ili netko nabacit crven kartončić ili banovati
Nego, kada smo već kod TV-a, reci mi da li ti još uvijek rade oni tvoji mili CRT-ovi ?
Rade, ne znam što bi s njima. Nekako se čovjek zaljubi u njih. Još osjetim miris onih drvenih koje sam imao kao klinac, na kojima je tabletić heklani stajao. Crno-bijeli. Eto to mi jedino bilo žao što OI u Sarajevu nisam mogao gledati u boji... Jbg... Ćovjek se teško rješava tehnike... Imam i stari PC koji mi se gasi i monitor CRT koji radi dobro.... Ne da mi se mjenjat pastu na starom compu i gledati zašto se gasi.. No da ne širim temu...Tko nema love na bacanje i prosječni je gledatelj TVa neka si kupi oo što si može priuštiti, OLEDI su preskupi. Šteta junicu prodavati za TV.