A i nisam htio oled posto je to Tv za dnevnu sobu
Ima za 1195€ - Hisense 65A85K
Imam ga i TV je odličan , slika je prema tvorničkim postavkama super jedino što ima Vidaa sustav - a to mi ne smeta...
Ima za 1195€ - Hisense 65A85K
Imam ga i TV je odličan , slika je prema tvorničkim postavkama super jedino što ima Vidaa sustav - a to mi ne smeta...
Nije taj hisense oled 1195e jer kupon ne ide na njega od 10%.
Super , nadam se da će te biti zadovoljni njim....
Nije taj hisense oled 1195e jer kupon ne ide na njega od 10%.
Mislim da je cijena ipak 1195€ sa kuponom..... provjerite telefonski jer je navedeno da popust vrijedi do isteka zaliha...
Ne prolazi kod...sad isprobano
Bio je lg oled 65" c2 za 999 ojra u Pevexu, najbolji deal za OLED u zadnje vrijeme. G2 je prije tjedan dana isto išao za 1123E. Trenutno best buy opcija (i bolja od Hisensa) bi bila lg oled 65" c3 za 1199E uz Pevex club karticu: https://www.pevex.hr/oled-tv-lg-oled55c31la-aeu
Nego; ima li mozda netko viška stolni stalak za LG 65" g4?
EDIT: Pardon, u Pevexu se radi o 55" modelu, bzvz cijena..
Bio je lg oled 65" c2 za 999 ojra u Pevexu, najbolji deal za OLED u zadnje vrijeme. G2 je prije tjedan dana isto išao za 1123E. Trenutno best buy opcija (i bolja od Hisensa) bi bila lg oled 65" c3 za 1199E uz Pevex club karticu: https://www.pevex.hr/oled-tv-lg-oled55c31la-aeu
lg C3 oled 65" sa karticom u Pevex je 1499,99€ .....
Sudeći samo prema specifikacijama, mislim da i nije baš tako velika razlika u kvaliteti C3 i navedenog Hisense OLED-a....
lg C3 oled 65" sa karticom u Pevex je 1499,99€ .....
Sudeći samo prema specifikacijama, mislim da i nije baš tako velika razlika u kvaliteti C3 i navedenog Hisense OLED-a....
Yep, u pravu si, krivo vidjeh.. Da, 65" Hisens je definitivno bolja opcija od 55" LG-a. Prednosti LG-a su 5 godina garancije (ako se registrira do 31.12.), sam OS i 4 godine nadogradnje istog.
Onda se bolje isplati c4 za 1439....Jel bude u pevexu kad akcija bas za crni petak?ove cijene su iste kao sad kod njih svako malo i preko ljeta itd
ima kakva preporuka za 65" tv, cca 600€?
Neki best buy, marka TV-a nije bitna ako je kvaliteta slike, zvuka i OS-a ok. Znam da večina ovdje gleda TV-e za x2 cijenu, ali mislim da meni nije potrebno. Na TVu bi se gledali filmovi/serije .... igre ništa.
Ne znam koja je razlika u tim operativnim sustavima i njihovoj brzini (da se ne čeka sekunda nakon svakog klika), koja je razlika u ponuđenim aplikacijama.
Sada imam neki Samsung 15 godina star, i dalje odlično radi, ali ni nije smart tv, koristim MaxTV, tako da ni ne znam koje bi se aplikacije koristile .... od streaming servisa placam Youtube Premium, MAX, Disney+ i Netflix. Ne znam je li mi u paketu opcija da mogu i MaxTV to go instalirat.
Znam da ce mi bilo koji novi TV biti bolji od trenutnog, ali pošto ne pratim tehnologije i nemam iskustva sa TV-ima, a vas puno tu ima dosta znanja i volje za pomoci - sad da ne uzmem za xxx novaca neki TV, a mogao sam puno bolji za iste novce.
Unaprijed hvala.
EDIT: Pardon, u Pevexu se radi o 55" modelu, bzvz cijena..
Razlika u cijeni 65C4-65C3 je minimalna, već je C4 bio dostupan za 1300 pa treba pričekat do kraja mjeseca možda opet bude negdje. C3 samo ak bude imao cijenu nižu od 1200 no i tada si praktički na cca 100€ za novi model pa je jasno da je C4 uvijek bolji odabir.
Hm, teško će netko imat viška novi stolni stalak budući da se G4 mogu kupit s tim stalkom (G43LS modeli) i takav se baš ciljano kupuje. Cijena je gotovo ista naravno ovisi o veličini, trenutačnim akcijama itd.
Možda ciljaš na 65G42LW koji sada kod nas ima cijenu 1899 pa bi na njega stavio stalak ST-G4SN65? Teoretski sada bi prošao jeftinije jer ovaj stalak inače košta 150-200€ no nađe se i povoljnije poput ovog:
https://www.wifimedia.eu/en/lg-st-g4sn65.html
119€ + 15€ dostava i u kombinaciji s 65G42LW izađe jeftinije cca 165€ u odnosu na 65G43LS koji je sada 2199 kod nas. No opet treba pričekat do kraja mjeseca jer male su šanse da bude takva razlika u cijeni G42/G43 pa je izgledno da bi netko mogao imat u ponudi i 65G43LS za 1899.
ja sam sestri našao:
https://www.sancta-domenica.hr/tv-65-tcl-qled-65c655-google-tv.html
mislim da je OK za takvu namjenu...
Vidim da SD uz LG OLED nudi i dodatnu zaštitu od oštećenja + dodatne 2 god. garancije....meni preskupa opcija
Ima neko osiguranje da nudi kasko za tv po normalnijoj cijeni?
Pozz... Trenutno imam 50" tv i gledam uzet 55 ili 65 jos nisam siguran, 3.80m udaljenost... Uzeo bih nesto sad kroz 12ti misec i mislim se izmedu lg c4 i s90d .... Ima li neki prijedlog?
Kupljen 65c4 u SD... nadam se da sam dobro odabrao
Kakva su iskustva sa dostavom tako velikih TV-a iz SD ?
Jel pametnije da sam odem po to ukoliko je uopće moguće?
Kupljen 65c4 u SD... nadam se da sam dobro odabrao
Buraz uzeo si najbolji TV na tržištu....uživaj.
Ja imam 6g star B8 i više nikad na nešto drugo osim LG-a (OLED+njihov daljinski)
Koji tv kupiti...
Dosadilo mi cekati sony da skine cijenu...recimo da sam sve zivo procitao o televizorima, reviewima po tube ne vjerujem bas previse...vise onako vjerujem korisnicima.
E sad, odluceno je ...OLED necu...gledat ce se over the air programi i nasi "hd/full hd" arene itd.
Dugo sam cekao snizenje x90k sony i docekao da ga nema vise 🤣
90L preskup...
Odluka je između x85L,
Tcl 65 -765 (novi model),
Eventualno hisens u7 ili nategnuto u8...
Znam sve, mini led ovo ono...ali tona redditera kaze kako su tcl i hisens na papiru jaki dok im ne zatreba upscaling.
Zanimaju me korisnicka iskustva, vridi li mi dat puno para za sony 90k ili 90l? Ovaj tcl je poprilicno nov, kao solidan upscaling ali opet redditeri nisu bas odusevljeni kad nije 4k sadrzaj.
Opet tu je sony x85L, s mizernim zonama ali opet redditeri vele sony izrada i procesor to odrade bolje od konkurencije.
Znaci gleda se sport full hd itd...poneki 4k film.
Pozdrav. Postavio sam ovo pitanje u temi za monitore pa me ekipa uputila ovdje... Ako moze pomoc i neke preporuke za tv 43" koji bi bio ok za gaming? Koristilo bi se iskljucivo za simracing pa bi to islo kao nekakav triple screen setup. S obzirom da mi treba 3 komada trebalo bi bit sto jeftinije. Nemam određen budget, samo neki minimum ispod kojeg se nebi islo da bude ok za ono sto mi treba... Hvala
Koji tv kupiti...
Dosadilo mi cekati sony da skine cijenu...recimo da sam sve zivo procitao o televizorima, reviewima po tube ne vjerujem bas previse...vise onako vjerujem korisnicima.
E sad, odluceno je ...OLED necu...gledat ce se over the air programi i nasi "hd/full hd" arene itd.
Dugo sam cekao snizenje x90k sony i docekao da ga nema vise 🤣
90L preskup...
Odluka je između x85L,
Tcl 65 -765 (novi model),
Eventualno hisens u7 ili nategnuto u8...
Znam sve, mini led ovo ono...ali tona redditera kaze kako su tcl i hisens na papiru jaki dok im ne zatreba upscaling.
Zanimaju me korisnicka iskustva, vridi li mi dat puno para za sony 90k ili 90l? Ovaj tcl je poprilicno nov, kao solidan upscaling ali opet redditeri nisu bas odusevljeni kad nije 4k sadrzaj.
Opet tu je sony x85L, s mizernim zonama ali opet redditeri vele sony izrada i procesor to odrade bolje od konkurencije.
Znaci gleda se sport full hd itd...poneki 4k film.
Ne kužim te neces oled, ok, ne znam zašto točno, ako gledaš samo OTA programe arene i sl, onda ti niti ne treba neki bijesni led/miniled, kupi jeftiniji tv i uživaj.
A onda opet gledaš preskupi sony, pa kupi LG/Samsung oled onda. Neće im ništa biti od toga što gledaš
Pozz... Trenutno imam 50" tv i gledam uzet 55 ili 65 jos nisam siguran, 3.80m udaljenost... Uzeo bih nesto sad kroz 12ti misec i mislim se izmedu lg c4 i s90d .... Ima li neki prijedlog?
Obavezno 65 za tu udaljenost, neće ti biti žao, vjeruj mi, pitat ćeš zašto nisi išao na 77" :)
C4 vs s90D , C4 bi po meni bio bolji odabir da sad ne idem u detzalje zašto ne s90D, pričali smo nedavno tu na forumu.
Ali ako nađeš S90C za dobru cijenu, radije bi njega nego LG C4
Hocu 65 inca...oled preko 65 inca preskup a i cisto sumnjam da ce izdrzati preko 5 godina na ovim logo kanalima kad radi 10 i plus sati dnevno. Sonya gledam cisto zbog upscalinga i izdrzljivosti. Ima li ijedan obicni led da ima dobar upscaling?
Edit...isprike na odgovoru...nisam odavno bio na forumu 😁
Hocu 65 inca...oled preko 65 inca preskup a i cisto sumnjam da ce izdrzati preko 5 godina na ovim logo kanalima kad radi 10 i plus sati dnevno. Sonya gledam cisto zbog upscalinga i izdrzljivosti. Ima li ijedan obicni led da ima dobar upscaling?
Izdrzat ce sigurno, imam ja jednog već više od 5 godina
Svi ti oledi imaju dobar upscaling LG/Sony/Samsung. Neke male razlike su kod procesitanja sadržaja niskog bitratea/jako komprimirani, ali u praksi nećeš primjetiti neke velike razlike između ova ti tako da se ne obaziri na to, pogotovo ne moraš uzimati skupi sony radi tog. Ako su ti baš te sitnice ekstremno bitne, LG u C4/G4 ima odličan procesor koji je na razini Sony-a, ali kažem, u praksi su ti to jako male razlike
Od 65" oleda, gledaj LG C4 , Samsung S90C, ako ti nije preskupo Sasmsung S95C , LG G3/G4
Ok su i starije serije LG-a C2/C3 , ali ovi gore su bolji
Izdrzat ce sigurno, imam ja jednog već više od 5 godina
Svi ti oledi imaju dobar upscaling LG/Sony/Samsung. Neke male razlike su kod procesitanja sadržaja niskog bitratea/jako komprimirani, ali u praksi nećeš primjetiti neke velike razlike između ova ti tako da se ne obaziri na to, pogotovo ne moraš uzimati skupi sony radi tog. Ako su ti baš te sitnice ekstremno bitne, LG u C4/G4 ima odličan procesor koji je na razini Sony-a, ali kažem, u praksi su ti to jako male razlike
Od 65" oleda, gledaj LG C4 , Samsung S90C, ako ti nije preskupo Sasmsung S95C , LG G3/G4
Ok su i starije serije LG-a C2/C3 , ali ovi gore su bolji
Ti modeli su debelo i preko sonya 90l...koliko sam vidio na rtingsu...svi dobiju burn in ako se gleda cnn itd...a kod mene non stop hrt, nova, rtl, arena...naravno i film cu pogledati ali opet...za 2000+ eura ocekujem puno vise od 5 god rada.