Dobio netko pristup megaott-u onda? Kakva su iskustva?
Koji iptv izabrati?
- poruka: 332
- |
- čitano: 69.877
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
Dobio netko pristup megaott-u onda? Kakva su iskustva?
Više nego odlična za 1.08 eura mjesečno.
Ako ima dobre volje da se proslijedi link bio bih jako zahvalan
takoder, hvala
Također i meni, unaprijed hvala.
Ako ima dobre volje da se proslijedi link bio bih jako zahvalan
Može link, dobio sam al seller je izbrisan odmah sutradan. Hvala!
Imao sam njihovu probnu i bio prezadovoljan sa kvalitetom slike; HD je stvarno HD i cak imaju par 4K sportskih kao Sportklub i Eurosport.
No cijena kod njih je 10 eur mjesečno, značajno više od cifri koje se ovdje spominju.
Imao sam njihovu probnu i bio prezadovoljan sa kvalitetom slike; HD je stvarno HD i cak imaju par 4K sportskih kao Sportklub i Eurosport.
No cijena kod njih je 10 eur mjesečno, značajno više od cifri koje se ovdje spominju.
Isti k što se kvalitete slike tiče. Slika bombon. Doduše neznam za 4k, ali nebi ni dao 10 eura nekome za 2 programa u 4k kad mogu imat dost kvalitetan hd/full hd iptv za 1.08 eura. Više nego značajna razlika. Pohlepa.
Ne..
Ne radi se o istim listama..
Ogromne su razlike, neusporedive..
Ne kazem da ne postoje domace liste na razini toj koju imaju kineske al to je kao da uspoređuješ kruške i slonove.. Tak da, pusti priče, nije isto .. Da ne idemo sad baš predaleko u rasprave ..
Pročitaj ponovo njegov komentar/upit. Pričamo o kvaliteti slike.
Realno ja listu uzimam samo radi Lige prvaka, mozda HNL ponekad i Premiership.
Za filmove i serije imam Stremio/Kodi.
Pozdrav može i meni link za listu. Pa da i ja probam.
Realno ja listu uzimam samo radi Lige prvaka, mozda HNL ponekad i Premiership.
Za filmove i serije imam Stremio/Kodi.
Ima sve navedeno i Maxsport. Znači isto ako pričamo o kvaliteti slike i o programima.
M3u lista je velika 250 mb, teško se čita takva lista, najbolje editirat listu sa https://www.baznga.nl/m3u-editor/ i izbaciš neželjene države i video on demand kanale, VOD i onda neće bit problema. Meni aplikacije koje koriste samo username i password rade bez problema, mada ja ne koristim to, ja gledam prek vlc'a na računalu spojen na tv i sve radi ko bombon.
Ja sam kontaktirao na WApp i dobio link na Ali-ju koji da platim i da će mi on na wapp dalje
Od informacija sam dobio odgovor da je lista za 1 uređaj ali ne i popis programa.
Ja gledam na LG TV-u Smart IPTV i CloudStream na iOS-u
Zbog nedostatka vremena nisam stigao zatražit test (planiram sutra)
Još netko probao?
Ja sam kontaktirao na WApp i dobio link na Ali-ju koji da platim i da će mi on na wapp dalje
Od informacija sam dobio odgovor da je lista za 1 uređaj ali ne i popis programa.
Ja gledam na LG TV-u Smart IPTV i CloudStream na iOS-u
Zbog nedostatka vremena nisam stigao zatražit test (planiram sutra)
Još netko probao?
Pozdrav, može i meni link za listu? Unaprijed hvala...
Ja sam probo tu listu megaott, nema to veze s ovim kaj nasi prodaju.
Prvo ne radi s tivi mate, bog i batina naspram svih iptv aplikacija, moras koristit neku njihovu apk koja nije ni sjena ovoj.
Onda epg, sve na srpskom i pol programa uopce nema epg, tv1000 mi cak prijevod na cirilici nekad daje.
Programi razbacani ko djecje igracke, nasi lijepo posloze po kategorijama i izbor je dosta veci pogotovo filmski dio a VOD za filmove i serije je kod nasih puno bolji od organiziranosti do toga da za sve imate prijevod.
Stao mi je jednom, kontaktiram kineza na wap, ma nema njega to je druga vremenska zona, nasi se jave dosta brzo i najcesce se problem i rijesi..
Kolko para tolko muzike eto decki, vjv ima i puno losijih lista od mega ott, ako vama radi vecinom dobro za te pare onda super al ja cu radije nasima dat 100e za 2 konekcije, jednu podijelim s nekim i imam 12 mjeseci za 50e i sve je poslozeno lijepo, podrska uvijek tu, vod lijepo sortiran.
Vas ispadne euro i nesto, mene ispadne oko 4e mjesecno i nebum propal za sugava 3e razlike al vrijedi mi.. Nemam vremena ni volje uredivat liste i jebat se s glupostima, kao primarnu listu hocu gotov proizvod i dobru podrsku. Ostajem pri domacoj listi za 50e godisnje.
Prvo ne radi s tivi mate, bog i batina naspram svih iptv aplikacija, moras koristit neku njihovu apk koja nije ni sjena ovoj.
Onda epg, sve na srpskom i pol programa uopce nema epg, tv1000 mi cak prijevod na cirilici nekad daje.
Programi razbacani ko djecje igracke, nasi lijepo posloze po kategorijama i izbor je dosta veci pogotovo filmski dio a VOD za filmove i serije je kod nasih puno bolji od organiziranosti do toga da za sve imate prijevod.
Stao mi je jednom, kontaktiram kineza na wap, ma nema njega to je druga vremenska zona, nasi se jave dosta brzo i najcesce se problem i rijesi..
Kolko para tolko muzike eto decki, vjv ima i puno losijih lista od mega ott, ako vama radi vecinom dobro za te pare onda super al ja cu radije nasima dat 100e za 2 konekcije, jednu podijelim s nekim i imam 12 mjeseci za 50e i sve je poslozeno lijepo, podrska uvijek tu, vod lijepo sortiran.
Vas ispadne euro i nesto, mene ispadne oko 4e mjesecno i nebum propal za sugava 3e razlike al vrijedi mi.. Nemam vremena ni volje uredivat liste i jebat se s glupostima, kao primarnu listu hocu gotov proizvod i dobru podrsku. Ostajem pri domacoj listi za 50e godisnje.
Mozes li poslati taj domaci kontakt? Hvala
Evo imam i ja tu megaott listu i ja osobno upalim je jednom u tj dana najcesce da pogledam neku utakmicu...osobno me zaboli k za epg i te pizdarije jer tv ne gledam svakako,ali za ovu cijenu je ovo smisno. 1.30e mj te ispane.Nasi prodaju to istu samo imaju pristup panelu jer su preprodavaci pa ti mogu uredjivat to sve i kad im se javis mogu odma pristupiti i viditi sta se desava,ako mislis da si dobio nesto drugo zeznio si se,naravno kad prodaju ovdje da se to poslozi sve lakse,pobrisu svi kanali osim ex yu kanala i to je to,tada imas manje kanala i s njima lakse baratas.
Ja vecinom kad uzmem neku od listi provucem je kroz m3u editor za 2min pobrisem sve osim ex you sportski kanala i ubacim na mob da imam ako mi zatreba.Naravno netko ko gleda non stop kanale i zeli imati sve,a sam ne zna ocistit listu,zeli epg da je sve tocno u sekund onda ce to i platit kod nekog preprodavaca.
Ko ocekiva cudesa od bilo koje liste,ako misli da ce gledat 4k sliku 0-24h bez trzaja i ostalog,onda nema sta trazit uopce medju iptv listama.
@Cryogenic
Pozdrav nov sam clan ovog foruma.
Zamolijo bih vas ako možete mi poslati pp za megaott?
Hvala unaprijed.
Pozdrav
Ako može i meni link za ovu listu od 1.30e mjesecno Pa da i ja probam.
Unapred Hvala
Evo imam i ja tu megaott listu i ja osobno upalim je jednom u tj dana najcesce da pogledam neku utakmicu...osobno me zaboli k za epg i te pizdarije jer tv ne gledam svakako,ali za ovu cijenu je ovo smisno. 1.30e mj te ispane.Nasi prodaju to istu samo imaju pristup panelu jer su preprodavaci pa ti mogu uredjivat to sve i kad im se javis mogu odma pristupiti i viditi sta se desava,ako mislis da si dobio nesto drugo zeznio si se,naravno kad prodaju ovdje da se to poslozi sve lakse,pobrisu svi kanali osim ex yu kanala i to je to,tada imas manje kanala i s njima lakse baratas.
Ja vecinom kad uzmem neku od listi provucem je kroz m3u editor za 2min pobrisem sve osim ex you sportski kanala i ubacim na mob da imam ako mi zatreba.Naravno netko ko gleda non stop kanale i zeli imati sve,a sam ne zna ocistit listu,zeli epg da je sve tocno u sekund onda ce to i platit kod nekog preprodavaca.
Ko ocekiva cudesa od bilo koje liste,ako misli da ce gledat 4k sliku 0-24h bez trzaja i ostalog,onda nema sta trazit uopce medju iptv listama.
Gle jebe se meni s kojeg izvora ide moja domaca lista, poanta je u tome da je to proizvod kakav treba bit od epg, vod, do organizacije kanala i dodatnih filmskih kanala koje nema u mega ott. Od vecine vaznih i najcesce gledanih programa imam po 2-3 dodatna backup kanala u razlicitim kvalitetama slike, to megaott nema a velis isti kurac. E mislim da je to daleko od istog kurca.
Pricas o cijenama nasih "preprodavaca" kao da naplacuju ne znam kolko, ispadne me 50e godisnje, znaci mjesecno 3e vise za tocno 3 puta bolju uslugu. I ne kuzim kak te zaboli za epg, pa kak znas sta se emitira na programu i sta je iduce? To je druga najvaznija stvar nakon kvalitete slike i stabilnosti. Onda ti ne treba ni teletext na zemaljskoj tv?
To je moja primarna lista, ja nemam uopce antenu na kuci i iptv je jedini nacin da ja gledam tv, zato to mora bit vrhunski a ne kompromisno kao megaott, a ti to dvoje stavljas u isti kos.
Megaott nije za nista drugo nego za tvoj nacin koristenja, jednom tjedno zbog utakmice.. Aj je koristi svaki dan pa ces vidit da je 3e jako malo novaca da bi pristao na megaott pored ovakve liste kakvu sad imam.
ima netko ideju zasto mi programi na tvvietu koji su u 50fps ne rade na samsungu preko smart iptv aplikacije.
Oni kazu da je problem do softvera samog tv-a, ali nigdje ni na stranim forumima nisam nasao da netko ima sličan problem.
Gle jebe se meni s kojeg izvora ide moja domaca lista, poanta je u tome da je to proizvod kakav treba bit od epg, vod, do organizacije kanala i dodatnih filmskih kanala koje nema u mega ott. Od vecine vaznih i najcesce gledanih programa imam po 2-3 dodatna backup kanala u razlicitim kvalitetama slike, to megaott nema a velis isti kurac. E mislim da je to daleko od istog kurca.
Pricas o cijenama nasih "preprodavaca" kao da naplacuju ne znam kolko, ispadne me 50e godisnje, znaci mjesecno 3e vise za tocno 3 puta bolju uslugu. I ne kuzim kak te zaboli za epg, pa kak znas sta se emitira na programu i sta je iduce? To je druga najvaznija stvar nakon kvalitete slike i stabilnosti. Onda ti ne treba ni teletext na zemaljskoj tv?
To je moja primarna lista, ja nemam uopce antenu na kuci i iptv je jedini nacin da ja gledam tv, zato to mora bit vrhunski a ne kompromisno kao megaott, a ti to dvoje stavljas u isti kos.
Megaott nije za nista drugo nego za tvoj nacin koristenja, jednom tjedno zbog utakmice.. Aj je koristi svaki dan pa ces vidit da je 3e jako malo novaca da bi pristao na megaott pored ovakve liste kakvu sad imam.
Pa to sam i napisao...meni ne treba uopce jer imam kabelsku i sve ostale pizdarije,uzeo sam je samo da vidim sta je i platio 12mj,a realno cu je upalit mj jednom.
Usput koliko sam vidio taj epg radi ok,mozda nije na 1 od 10 ih prikazao ispravno sto sam kratko vidio.Za arene imas vecinom po 2 programa jedan je hd drugi full hd sto je vecini bitno,bar ovi koje znam to uzimaju samo radi sporta.Slika na pc-u izgelda ok,nisam naletio do sad sto sam geldao da stopa...zasto bi mi bio epg pa ne visim na tvu non stop da trazim sta je sta,kad palim nesto gledat tocno znam sta cu gleda i na kojem je programu utakmica.
Da mi je to jedini izvor programa i nemam nista drugo platio bi vjerovatno nekom ko se bavi s tim.Mada dosadasnja iskustva kad sam i placao uvik je odgovor bio "do tvog je int,resetiraj ruter,nije ti ok nesto,skida ti se nesto na pc-u"gluposti dok mi je int bio 50/5.
Novi član, čitam duže vrijeme, zamolio bi whatsapp kontakt od Megaott liste da isprobam, hvala unaprijed.