Ti garant preprodaješ, jedino preprodavači ovako razgovaraju kad im dođe konkurencija, žulja te i žulja iz posta u post, djenja bok i sretno s poslom.
bogami meni nije od jucer odgovorio a poslaao u 18 i nest....bit ce da spava :)
Ti garant preprodaješ, jedino preprodavači ovako razgovaraju kad im dođe konkurencija, žulja te i žulja iz posta u post, djenja bok i sretno s poslom.
bogami meni nije od jucer odgovorio a poslaao u 18 i nest....bit ce da spava :)
Ne preprodajem ja nista, cak mi se decki sami javljaju da pitaju koju listu koristim, ja realno govorim o megaott koji ti toliko hvalis da meni izgleda kao da je preprodajes i imas korist iz toga.. ako nisi primjetio nigdje ne spominjem sta ja koristim za daily listu tako da pojasni ti meni sta ja to "preprodajem"..
Dam deckima kad me pitaju kontakt od covjeka i nek si testiraju, nista ja nemam od toga.. Kome se svidi nek uziva, kome ne sretno dalje.
100e god dana 2 konekcije, jednu podjelim s frendom i 50 ispadne po konekciji, to je cca 4e mjesecno kad se raspodjeli.. A ti reko da plaćamo 10e domace liste koje su zapravo isti kurac kao megaott a veze nemaju s megaott..
Problem je kaj ce neko procitat tvoje postove i stvarno vjerovat da je megaott vrh lista za daily koristenje.. E pa daleko je od toga al ne zamjeram jer kako kaze dobra stara: kolko para tolko muzike.
Ne preprodajem ja nista, cak mi se decki sami javljaju da pitaju koju listu koristim, ja realno govorim o megaott koji ti toliko hvalis da meni izgleda kao da je preprodajes i imas korist iz toga.. ako nisi primjetio nigdje ne spominjem sta ja koristim za daily listu tako da pojasni ti meni sta ja to "preprodajem"..
Dam deckima kad me pitaju kontakt od covjeka i nek si testiraju, nista ja nemam od toga.. Kome se svidi nek uziva, kome ne sretno dalje.
100e god dana 2 konekcije, jednu podjelim s frendom i 50 ispadne po konekciji, to je cca 4e mjesecno kad se raspodjeli.. A ti reko da plaćamo 10e domace liste koje su zapravo isti kurac kao megaott a veze nemaju s megaott..
Problem je kaj ce neko procitat tvoje postove i stvarno vjerovat da je megaott vrh lista za daily koristenje.. E pa daleko je od toga al ne zamjeram jer kako kaze dobra stara: kolko para tolko muzike.
Ovo doslovce ko da sam ja napisao ..
Lick doslovce pojma nemam kakvo je MegaOtt u biti sranje od liste i ne zaslužuje ništa više nego da bude backup lista.. u biti, meni osobno čak ni za to nije.
Ne znam dal je Cryogenic svjestan tog da ljudi koji stoje iza te iste liste i pri 13€ ili 15€ doslovce šišaju svoje korisnike i idu na količinu i samo količinu prodanih.. vlasnici lista pojma nemaju di je Hrvatska i zaboli ih ona stvar ako kod nas kaj šteka.
Prerastao sam vec takve liste jer mi tih par € mjesečno ne igra ulogu kad znam što imam na raspolaganju.
Jbt što pljujete po tim jeftinim listama.
Ja sam ih imao svakakvih i nisam našao do sad ništa specijalno pa ako netko ima za preporuku stvarno nešto dobro,a da me cijena ne izuje iz cipela molim PM.
Zadnje sam koristio jednu nimalo jeftinu, a opet nije bila niša vidljivo bolja od kineskog "smeća".
Ja sam si uzeo taj Megaott zato jer je 13 eur godišnje dok trenutno iskon iptv plaćam skoro 10 eur mjesečno, kad vidim cijene tih drugih iptv lista baš mi i nema nekog smisla prelazit sa običnog providera tipa iskon ako moram skuplje plaćat
Dobro i koji je ona zakljucak oko liste? Imao sam megaott na testu, ponasao se ok.
Ako netko ima nesto bolje od toga, iz pogleda sportskih programa... neka mi se javi u PM i objasni sta i kako.
Lick doslovce pojma nemam kakvo je MegaOtt u biti sranje od liste i ne zaslužuje ništa više nego da bude backup lista.. u biti, meni osobno čak ni za to nije.
Ne znam dal je Cryogenic svjestan tog da ljudi koji stoje iza te iste liste i pri 13€ ili 15€ doslovce šišaju svoje korisnike i idu na količinu i samo količinu prodanih.. vlasnici lista pojma nemaju di je Hrvatska i zaboli ih ona stvar ako kod nas kaj šteka.
Prerastao sam vec takve liste jer mi tih par € mjesečno ne igra ulogu kad znam što imam na raspolaganju.
Pala prodaja? Klijenti odlaze na jeftinije? Ko bi reko.
Dobro i koji je ona zakljucak oko liste? Imao sam megaott na testu, ponasao se ok.
Ako netko ima nesto bolje od toga, iz pogleda sportskih programa... neka mi se javi u PM i objasni sta i kako.
Moras probati sam... ne radi na svakom operateru isto, niti svako ima iste navike gledanja...
ja imam tog jeftinog kineza ali se tesko osloniti se na njega kao jedinog providera... cesto gledam engleske programe i u spicama su negledljivi... maxsport i arene nekad ok, a nekad stuca... meni jucer arena odradila ok LP... videoteka solidna, ali isto nekad iz cista mira ne radi, iako ima sadrzaj...
a podrska je dosta relativna stvar... bio sam na tvvietu i sta meni znaci sto mi podrska brzo odgovori kad je njihov odgovor "s nase strane je sve ok" ... sta da kupim novi tv i promjenim operatora u poluvremenu?
za tih 12-15€ se isplati probati ili imati kao backup ako nisi zadovoljan pa krenes traziti dalje...
moj setup je placeni kinez i lastor, te 3-4 skenirane liste ... pa saltas dok ne nadjes ono sto radi u tom trenutku
a za ljubitelje sporta bi moj savjet bio, testirajte maxsport kad igra hajduk... tu se pokaze kakva je lista...
Tako sam i ja uzeo jeftinog kineza, trazim max sport ono neki bugarski, nakraju san uzeja bembaru da mogu pogledati hajduka.
Pala prodaja? Klijenti odlaze na jeftinije? Ko bi reko.
Nije mi jasno kako netko dok napiše svoje mišljenje tu automatski iz tvog proizlazi da slabi se prodaja, bez da se spustiš na zemlju i razmislis koliko si u krivu ..
Jel ikog promoviram? Apsolutno ne ..
Sretan sam i to kaj postoje skromni ljudi koji kupuju takve liste i zadovoljni su s njima .. Necu se opet ponavljat al ja konkretno nemam vremena preko tjedna gledat išta takoreci .. I da mi vikendom, dok konacno sjednem za tv i poželim vidit npr HNL neki derbi ili Formulu 1 i da ne znam dal lista radit ce ili ne, ne hvala..
imam dvije liste , jednu skupu i ovu od kineza jeftinu . Recimo prošli tjedan je kinez stavio u videoteku novog Jokera sa našim titlovima a u ovoj skupoj domaćoj još ga nema ni dan danas. Ako bi kojim slučajem recimo arena 1 zajebavala, tu tekmu nađem na ostalih milijon sportskih programa tak da nije problem.Čak poželjno da ne slušam nebuloze naših komentatora.Jedino kaj kod kineza pokriveno apsolutno sve, cijeli svijet a ova domaća je za nas i europu ali i košta.
Ja sam si uzeo taj Megaott zato jer je 13 eur godišnje dok trenutno iskon iptv plaćam skoro 10 eur mjesečno, kad vidim cijene tih drugih iptv lista baš mi i nema nekog smisla prelazit sa običnog providera tipa iskon ako moram skuplje plaćat
meni kinez poslao da je 19 eur, nist od liste :), okurazio se izgleda
meni kinez poslao da je 19 eur, nist od liste :), okurazio se izgleda
Javio ti na vocap da je 19 ili na linku za uplatu stoji 19?
Na linku kad otvorim stoji 19 eur
Na linku kad otvorim stoji 19 eur
Kako sam i napisao u poruci radi manjeg poreza treba promijeniti shipping address Švicarska onda ispadne 13 a ne 19. A i da i je 19 opet nije puno na godišnjoj bazi u usporedbi sa lokalnim biznismenima gdje godišnje ispadne cca 80-120 eura.
Može meni link na taj Megaott da isprobam?
Treba ga pitat vjerojatno može, a i možeš si sve kanale koji te zanimaju dodat u favorite da izbjegneš masivno listanje
Molim da me kontaktira seler od megaotta
Koristim trenutno IPTV Smartes Pro aplikaciju, i iako radi solidno i ima čak i pc aplikaciju te i za web browser, aplikacija je osrednja i relativno bare bones. Zanima me imali nešto bolje, po mogućnosti da se može koristiti i na kompu i na androidu?
Koristim trenutno IPTV Smartes Pro aplikaciju, i iako radi solidno i ima čak i pc aplikaciju te i za web browser, aplikacija je osrednja i relativno bare bones. Zanima me imali nešto bolje, po mogućnosti da se može koristiti i na kompu i na androidu?
Na Androidu definitivno Tivimate .. I to premium verzija (košta al vrijedi svaki cent, bolje ne postoji)..
Za windows je super SFVIP player.. Ako ne nađeš, javi se na pvt pa ti pošaljem link.
Kako ces uredit kad za megaott moras imat njihovu posebnu aplikaciju tako da nema uzivanja u tivimate.. Sitni detalj koji se izostavio kad se hvali ta lista, skupa uz milion drugih sitnih stvari
Kako ces uredit kad za megaott moras imat njihovu posebnu aplikaciju tako da nema uzivanja u tivimate.. Sitni detalj koji se izostavio kad se hvali ta lista, skupa uz milion drugih sitnih stvari
Ja sam dobio test listu m3u file ili oni xtream kodovi...koristim implayer kojem svaka preporuka ide ako trebate aplikaciju...jedini poslije tivimatea koji mi je najbolji a ujedno i jeftiniji
Radi preko SFVIP playera probao malo prije kako je kolega preporučio aplikaciju tak da vjerojatno radi i na Tivimate-u
Otkud ti to? Koristim mega ott na laptopu i na TV-u preko 2 različite aplikacije i radi na obe. Dapače, nisam ni znao da imaju svoju aplikaciju?
Otkud ti to? Koristim mega ott na laptopu i na TV-u preko 2 različite aplikacije i radi na obe. Dapače, nisam ni znao da imaju svoju aplikaciju?
Evo nek sam ja lud i preprodajem liste