Koji iptv izabrati?

poruka: 332
|
čitano: 70.350
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Koji iptv izabrati?
Peceno_pilence kaže...

Za mene je Megaott ultra jeftin mercedes, za tebe nije i idemo dalje i svakome svoje, a 4.16 eura stvarno nije puno ako netko želi epg kako kažeš, testirao i tv viet i blackstar i nova iptv i što se tiče kvalitete slike izmedju megaott i preprodavača nema razlike. Megaott slika top na full hd bez štucanja.

Naravno da nema jer sve ide sa istih servera,nasi preprodaju te kineze od kojih dobijes full listu s 20 000 i vise programa,plus filmove i serije,gdje imas netflixa 100 vrsta kao i ostalih servisa.

Razlika je ta jer ti kao preprodavac imas pristup panelu pa uredujes sve zivo,od kanala,epg-a,popisa filmova,serija,kako ce sta izgledati,uglavnom sredis da to lici na nesto i prilagodis svojoj ekipi kojoj prodajes itd,ako nesto nije ok popravis odma...nudjen mi je panel na prodaju da se bakcem s tim,a kolega na poslu se bavi s preprodajom iptv kanala.

Nema tog iptv-a da nece slika zastetak na sekund ako ces blejit u njega 24h i cekat.

Ali da je meni osobno to jedini izvor programa uzeo bi od nekog naseg da mi more rijesit svaki problem ako se desi odma,mada to cesto bude odgovor "do interneta ti je".

Origin_Steam: hrka11
13 godina
Koji iptv izabrati?

Moze link za MegaOtt, ak je dobar IPTV servis?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Moze i meni link
9 godina
Koji iptv izabrati?

Bas me zanima odakle ta nebuloza TVVIET preprodavac? :-)))))))))

0 2 hvala 0
5 godina
Takodjer sam zainteresiran, tako da bi molio pp. Nema vise lika koji je prosle god rijesavao liste.

0 0 hvala 0
15 godina
lucluc kaže...

Bas me zanima odakle ta nebuloza TVVIET preprodavac? :-)))))))))

Istina, da si preprodavač imao bi programe koji rade :-P

9 godina
Koji iptv izabrati?

Sorry, nisam bas razumio... Molio bih pojasnjenje

0 0 hvala 0
2 godine
Koji iptv izabrati?

Testirao sam megaott, za te novce ok...Ali sam dobio neki server bez exyu filmova i serija. 

Da li oni uopšte imaju domaće filmove i serije?

Ako neko ima drugi server od megaott sa exyu filmovima i serijama, može li mi proslijediti  koji je server u pitanju

0 0 hvala 0
16 godina
Koji iptv izabrati?

Tražim listu koja ima UHD ili 4k kanale:Dazn,Vsport,Rmc sport,Blue sport,Ziggo sport,Tnt sports,Sky sports,Eleven sports, itd.Ako netko nudi ili zna kontakt koja lista nudi neka mi pošalje poruku.Fala.

0 0 hvala 0
13 godina

bok.. moze info o tom megaOtt na privat? Thnx

http://c2club.co.uk/showthread.php?306-My-baby...-**progress-update**/page3
2 mjeseca
Koji iptv izabrati?

Poštovani,

molim vas ako mi netko može poslati link za Megaott...

Hvala,

Lp., Zoran

0 0 hvala 0
15 godina
Koji iptv izabrati?

Pozdrav, ako moze link za megaOtt na PP. Hvala

0 0 hvala 0
11 godina
Koji iptv izabrati?

Pozdrav, može i meni link za megaott u PP.

0 0 hvala 0
16 godina
Koji iptv izabrati?

pozdrav

može i meni link na pp

0 0 hvala 0
12 godina
Koji iptv izabrati?

Pozdrav, nisam još koristio iptv, a sad bih probao većinom za sportske kanale. Zanima me što trebam napraviti da bih upogonio iptv.

Recimo ako kupim ovo, jel još trebam nešto napraviti i kupiti ili je to to. Molim i pomoć ako to nije to što trebam... Znao sam koristiti Kodi davnih dana, pa u ovom slučaju svaka pomoć je dobrodošla. Recimo da bi do nekih 50€ godišnje izdvojio za dobar iptv koji ima dobre sportske kanale između ostalog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
brka911 kaže...

Pozdrav, nisam još koristio iptv, a sad bih probao većinom za sportske kanale. Zanima me što trebam napraviti da bih upogonio iptv.

Recimo ako kupim ovo, jel još trebam nešto napraviti i kupiti ili je to to. Molim i pomoć ako to nije to što trebam... Znao sam koristiti Kodi davnih dana, pa u ovom slučaju svaka pomoć je dobrodošla. Recimo da bi do nekih 50€ godišnje izdvojio za dobar iptv koji ima dobre sportske kanale između ostalog.

Imaš za 13 eura godišnje i radi ok, poslao sam ti pp.

14 godina
Evo da ću probati ovaj MegaOTT nakon pohvala ovdje u temi i lik mi daje detalje logina i ne radi nikako. Dvaput mi mijenja username i password, daje 7 različitih URLova za probati i ništa ne radi. Ni na TV-u ni na mobitelu. Već se evo natežem s njima 3 sata i još uvijek mi nisu osposobili.
Dosad sam koristio brdo različitih IPTV servisa i nikad se nisam susreo sa ovim problemom.

edit: nakon 3 sata mi napokon osposobili. Kratki test. Arenasport kasni jednu cijelu minutu i slika kao da gledam loš stream online. HRT1 i HRT2 ne radi. MaxSport ne radi. Hvala doviđenja. Netko reče Mercedes iptv lista. A svašta...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2024 14:38 (antimadridista).
Moj PC  
3 1 hvala 1
13 godina
antimadridista kaže...
Evo da ću probati ovaj MegaOTT nakon pohvala ovdje u temi i lik mi daje detalje logina i ne radi nikako. Dvaput mi mijenja username i password, daje 7 različitih URLova za probati i ništa ne radi. Ni na TV-u ni na mobitelu. Već se evo natežem s njima 3 sata i još uvijek mi nisu osposobili.
Dosad sam koristio brdo različitih IPTV servisa i nikad se nisam susreo sa ovim problemom.

edit: nakon 3 sata mi napokon osposobili. Kratki test. Arenasport kasni jednu cijelu minutu i slika kao da gledam loš stream online. HRT1 i HRT2 ne radi. MaxSport ne radi. Hvala doviđenja. Netko reče Mercedes iptv lista. A svašta...

Navedene programe evo snimio i sve radi. Megaott. Kvaliteta slike top.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2024 16:00 (Cryogenic).
14 godina
Koji iptv izabrati?

Pa neznam evo ispast će da lažem. Vrti se i ne otvara kanale. Jedino što radi je Arena i to kasni za minutu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Koji iptv izabrati?

Molim preporuku za STABILAN IPTV servis, domaći kanali + crtići (tipa Pikaboo), sport i filmovi nisu toliko prioritet.

Dobra videoteka (opet pogotovo s crtićima) je svakako plus.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Moze li mi neko preporuciti stabilan iptv sa exYU kanalima samo mi to treba + sport + filmovi. Strano nista. Bitno mi da stabilno i brzo radi..da nema stopanja i da se ne desi ne radi par dana

0 0 hvala 0
13 godina
antimadridista kaže...

Pa neznam evo ispast će da lažem. Vrti se i ne otvara kanale. Jedino što radi je Arena i to kasni za minutu.

Čudno da samo ti imaš problema od tone ljudi odavdje koji smo na mega ott'u. Jbg. Mislim da je problem sa tvoje strane ali nikad se nezna, nadam se da ćete riješiti ubrzo. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2024 23:56 (Cryogenic).
14 godina
Inače koristim drugu IPTV listu i ta radi bez problema. TV spojen žično. Internet optika 1000/100. Ali eto probao sam ovo jer čitam pohvale pa mislim zašto da plaćam skuplje ako je ova jednako dobra.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 mjeseci
Pozdrav, moze li link za megaott u pp?

I zna li netko podrzavaju li i mag liste?

Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
Nazalost, ni meni ne radi link koji su mi poslali sa megaott..Vidjeti cu mozda posalju drugi, pa cu vidjeti.. U meduvremenu sto preporucujete za pracenje uglavnom sportskih kanala?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Moze li link za megaott u pp

0 0 hvala 0
14 godina
Koji iptv izabrati?

Ekipa koja koristi homebee listu, da li vam zadnjih dana stalno buffera lista(stalno buffer svih kanala, prakticki negledljivo)?

Nvm, proradilo :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2024 11:31 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Koji iptv izabrati?

Sad sam testirao mega ott na iptv smarters pro aplikaciji na androidu, radi i max sport i htv kako treba, bez ikakvog štekanja, netko je rekao da nema i epg, eto i epg radi kako se i vidi u gornjem desnom kutu.  Za 1.08 eura mjesečno skroz funkcionalno.

Link za skinut iptv aplikaciju pa instalirajte na android/google tv.

https://www.iptvsmarters.com/iptv-smarters-4.0.3.apk

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2024 13:29 (Cryogenic).
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
Koji iptv izabrati?

Ako može i meni link za OTT

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Koji iptv izabrati?

Uspio sam upogoniti preko te aplikacije smarters.. Zasad radi dobro, neki programi rade neki ne, ali bitno da rade arene, maxsport itd... Slika kasni oko 40 do 50 sekundi što je mi je ok. Vidjet cemo kako ce se pokazati na dulji rok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice