Novi MAXTV reciver izdvojena tema

poruka: 2.054
|
čitano: 1.226.555
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Novi MAXTV reciver

Imam LG OLEB B8 i ne mogu pronaci MAX TV aplikaciju. Jel moguće da nema jer je TV iz 2018 godine? Da li mi je bolja opcija kupiti Xiaomi 3rd gen za 70 EUR ili rentati MAX TV uređaj za 2 EUR mjesečno? Mislim da taj Xiaomi mogu spojiti sa hdmi-cec sa svojim LG magic remote?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Novi MAXTV reciver
djhuby kaže...

Imam LG OLEB B8 i ne mogu pronaci MAX TV aplikaciju. Jel moguće da nema jer je TV iz 2018 godine? Da li mi je bolja opcija kupiti Xiaomi 3rd gen za 70 EUR ili rentati MAX TV uređaj za 2 EUR mjesečno? Mislim da taj Xiaomi mogu spojiti sa hdmi-cec sa svojim LG magic remote?

nema vise podrske za taj model, imam jedan C8 isto app vide ne radi na tom modelu, provjerio sam. 

Uzmi si neki streamer i spojis na usb

9 godina
Aplikacija je smeće.
STB je ok, nema kašnjenja, nema trzanja slike , ali nema CEC funkcionalnosti u punom smislu kontrole STB pomoću TV daljinca.
Odaberi manje loše u izboru.

1 0 hvala 0
17 godina
Meni na Samsungu nekad slika stoji kada odaberem određeni program,zaleđena je
Aplikacija na mob i tabletu radi bez tih problema
...potpis nije potreban...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pozdrav. Da li kod STB, ako rikne daljinski, daju voljno beplatno novi daljinski?
Zadržavam STB ove čim duže mogu..
mag.inf
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bugi.kc kaže...
Pozdrav. Da li kod STB, ako rikne daljinski, daju voljno beplatno novi daljinski?
Zadržavam STB ove čim duže mogu..

Da

LP
6 godina
Novi MAXTV reciver

Zamjene bez problema; kolega s posla je prije par mjeseci dobio novi daljinac za STB

0 0 hvala 1
15 godina
Novi MAXTV reciver

Ekipa,  koliko se maksimalno može imati android boxeva a koliko stba zajedno (imam optiku). 

0 0 hvala 0
4 godine
Gale92 kaže...

Ekipa,  koliko se maksimalno može imati android boxeva a koliko stba zajedno (imam optiku). 

Koliko znam, STB se ne broji kao uredaj, dok Android da. 

Dakle u teoriji 2 STB + 2 uredaja preko aplikacije.

Ili 1 Android Box + 1 uredaj dodatno ili 2 Android boxa + 1 uredaj dodatno (ako ugovorite preko Tcoma 2 boxa)

15 godina
gnautix kaže...

Ili 1 Android Box + 1 uredaj dodatno ili 2 Android boxa + 1 uredaj dodatno (ako ugovorite preko Tcoma 2 boxa)

Jer imam 3 androida boxa i 2 stb-a. S time da mi jedan radi preko LAN kabla koji je ukopcan u onaj njihov mesh. I htio sam ga zamjenit s još jednim Android boxom ali mi nedaju više. 

15 godina
Gale92 kaže...
gnautix kaže...

Jer imam 3 androida boxa i 2 stb-a. S time da mi jedan radi preko LAN kabla koji je ukopcan u onaj njihov mesh. I htio sam ga zamjenit s još jednim Android boxom ali mi nedaju više. 

Prijavi smetnju kao da ti je jedan prijamnik ne ispravan pa ti ga tehničar zamjeni u astb, on dobi zicer smjetnju vi dobijete astb, win win za svakoga

LP
18 godina
Novi MAXTV reciver

Imam 1 STB ako bi htio jos jedan maxtv (za klinca u sobi) da li se moze dobit jos jedan, moze i Android box, i po kojoj cijeni?

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
djigibao kaže...

Imam 1 STB ako bi htio jos jedan maxtv (za klinca u sobi) da li se moze dobit jos jedan, moze i Android box, i po kojoj cijeni?

Može se naravno ako brzina interneta podržava, mislim da je najam dodatnog 2 eur mj 

LP
6 godina
Novi MAXTV reciver

A može se probati i sa Max tv aplikacijom kod sina u sobi; tada ne treba ništa dodatno uzimati već samo skinuti aplikaciju i prijaviti se sa Telekom ID podacima.....

2 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice