Imam 1st gen 4k.
Jucer probao na mi stick 4k i super radi.
S tim da je sada ista cijena mi box 3rd gen i stick 2nd gen.
Box ima vise prostora za pohranu i usb.
Jucer probao na mi stick 4k i super radi.
S tim da je sada ista cijena mi box 3rd gen i stick 2nd gen.
Box ima vise prostora za pohranu i usb.
ja imam box 3rd gen i max tv app super radi...
Kratko sam testirao jer sam posudio maxtv acc.
Dok sam isprobavao nije bilo problema.
svako malo ih podsjetim, ali ništa
Nabavio sam novi TCL 55'' 4K TV i primjećujem da je slika dosta lošija nego prije kad je bio stari LG 42'' FHD TV. Trenutno imam Samsungov STB GX-HT500EL koji je spojen preko 1.4 HDMI kabla sa TV-om i u pitanju je optika.
Ima smisla zatražit novi STB u nadi da će se kvaliteta slike popraviti ili je više stvar do upscalinga sa 1080p na 4K?
Neće biti bolja slika, bitrate i rezolucija je definirana na backend strani, STB samo prikazuje stream. Novih STBova zapravo i nema za tu "staru" platformu, dobio bi Android STB koji pak donosi svoje radosti...
Konkretno, ja STB niti nemam, gledam preko MaxTV aplikacije na TVu. Slika je takva kakva je, veći je problem kašnjenje u odnosu na staru platformu (STBovi) ili još gore u odnosu na DVB-T.
Navodno od iduće godine '' Legacy '' IPTV idu u povijest te će od iduće godine HT nuditi samo android boxove sa aplikacijom i aplikaciju za smart televizore.
Neće biti bolja slika, bitrate i rezolucija je definirana na backend strani, STB samo prikazuje stream. Novih STBova zapravo i nema za tu "staru" platformu, dobio bi Android STB koji pak donosi svoje radosti...
Konkretno, ja STB niti nemam, gledam preko MaxTV aplikacije na TVu. Slika je takva kakva je, veći je problem kašnjenje u odnosu na staru platformu (STBovi) ili još gore u odnosu na DVB-T.
I ja na Samsung TV gledam preko aplikacije, STB Kaon sam davno poslao u ropotarnicu povijesti. Pa ne mogu se potužiti na sliku, a to kašnjenje nervira samo kod gledanja utakmica. Kolegi gore preporučam ISLJUČITI u stb postavkama upscaling na 4K, jer to radi očajno. Ostalo mi u sjećanju.
Dodatno, sama aplikacija nije nešto naročito , a i ne radi na svim platformama npr Amazon uređaji.
Tamo oko 2030e možda će biti vrijeme za takav korak.
Njihov box automatski starta maxtv app a UI je identican "staroj". Ne vidim problem.
Dodatno, sama aplikacija nije nešto naročito , a i ne radi na svim platformama npr Amazon uređaji.
Tamo oko 2030e možda će biti vrijeme za takav korak.
gasi se definitivno, kao i sto telemach nema, a i a1 vise nece imat
Uvijek je bolji odabir "aktualni" model odnosno 2nd gen (63€)
Ako postoji mogućnost za 75€ bolje gledati Xiaomi TV Box S (3rd Gen)
Potvrđujem da MaxTV aplikacija radi super sa XIAOMI MI TV Stick 4K 2nd Gen. Kupio upravo u Linksu i starcima složio na non-smart TVu.
Hvala ti za preporuku, jer baš sam gledao da uzmem Chromecast with GoogleTV i nema ih više nigdje za kupiti. Tako da mi je ovo super uletilo.
Uvijek je bolji odabir "aktualni" model odnosno 2nd gen (63€)
Ako postoji mogućnost za 75€ bolje gledati Xiaomi TV Box S (3rd Gen)
Potvrđujem da MaxTV aplikacija radi super sa XIAOMI MI TV Stick 4K 2nd Gen. Kupio upravo u Linksu i starcima složio na non-smart TVu.
Hvala ti za preporuku, jer baš sam gledao da uzmem Chromecast with GoogleTV i nema ih više nigdje za kupiti. Tako da mi je ovo super uletilo.
cekaj dok ti ga azuriraju par puta, ode u k cijeli taj xiaomi stick, meni su napravili bootloop i nema Boga više da ga osposobis, nece uc ni u recovery, hard reset ne pomaze....odustao od tih xiaomi sranja
cekaj dok ti ga azuriraju par puta, ode u k cijeli taj xiaomi stick, meni su napravili bootloop i nema Boga više da ga osposobis, nece uc ni u recovery, hard reset ne pomaze....odustao od tih xiaomi sranja
Ima garanciju 2 godine. Ako toliko preživi za 63 eura se već isplatio.
Ja sam imao gen 1, gen 2 i sad gen 3. Nikad nikakvih problema, naravno "kolko para tolko muzike".
Sa Xiaomi TV Boxovima sam i više nego zadovoljan.
Što se IPTV usluge tiče, istina je da se u dogledno vrijeme više neće nuditi za nove korisnike ali će stari korisnici prilikom produženja ugovora moći i nadalje ugvoriti IPTV uslugu dokle god hoće...
Što se IPTV usluge tiče, istina je da se u dogledno vrijeme više neće nuditi za nove korisnike ali će stari korisnici prilikom produženja ugovora moći i nadalje ugvoriti IPTV uslugu dokle god hoće...
dokle god ima stb-a, a nema ga(novih isporuka nema), kola trenutno ovo sto se ima a i to ce nakon par grmljavina se istrosit
jučer je stigao update za box, brzina izmjene kanala se drastično poboljšala, nema uopće loadanja (kružić)
i slika se poboljšala, ne znam što im bi ?!
ne, apk Media player za C4, već za tv android receiver box od Max Tv-a.
Update kojim se riješava problem s rušenjem aplikacije za C4 još nije stigao
radila je ta apk od C4 besprijekorno do updatea s kojim su zbrljali i počala je "curiti" memorija, aplikacija se počela rušiti.
Negdje od 7 mjeseca prošle godine ne valja.
Potvrđujem sad radi gotovo instantno...