Novi MAXTV reciver

poruka: 1.448
|
čitano: 549.576
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Novi MAXTV reciver

telekom id osim za gledanje televizije služi i za upravljanje uslugama telekoma: tarifama, kupnjom uređaja itd

pa ti sada vidi koliko je pametno dati nekome druge korisničke podatke

3 godine
Novi MAXTV reciver

Evo prve službene slike.

I novi paketi....

https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/maxtv

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2023 15:50 (FPiskor).

0 0 hvala 0
12 godina
FPiskor kaže...

Evo prve službene slike.

I novi paketi....

dali će to oni sami mjenjati ili mi moramo zvati i "moliti ih".... imam kod kuće 2 max tva i premium usluge...pa eto želim bit UPDATE sa svime

11 godina
Novi MAXTV reciver

FPiskor 

Slabo pratis na satu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Gale92 kaže...
FPiskor kaže...

Evo prve službene slike.

I novi paketi....

dali će to oni sami mjenjati ili mi moramo zvati i "moliti ih".... imam kod kuće 2 max tva i premium usluge...pa eto želim bit UPDATE sa svime

Taj prijemnik ide uz nove pakete. Sve je detaljno objašnjeno tamo na stranici. Jedan od tri paketa se uzme + 2€ najam prijemnika (osim na najvećem, onda je besplatno). A na starim prijemnicima ide novi SW sa novom snimalicom itd. uz stare pakete. Tako da bi odgovor bio da se treba zatražiti. Molim da stavite i slike prijemnika i androida ako netko uzme to.

6 godina
Mogu li stari korisnici uzeti taj dodatni box za 2 eura?

Jel netko zna da li još idu oni stari MAX3 paketi i TV paketi iz cjenika posebnih ponuda?
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2023 18:47 (blueskyhr).

0 0 hvala 0
3 godine

Nažalost, ne. I to je glupost, nadam se da će to ukinuti. Trebali bi bar staviti ako je korisnik u Magenti i ima više usluga da dobije taj prijemnik besplatno, pa onda zaraditi na onima koji žele samostalni maxtv... A koliko znam, ukidaju se ti stari paketi tipa MAX2, MAX3 i oni ostaju korisnicima dok imaju postojeći ugovor, a onda moraju odabrati neki od tih novih.

EDIT: Malo sam krivo pročitao pitanje. Ako pod stare korisnike misliš na postojeće korisnike, onda da, pod uvjetom da uzmeš neki od novih paketa. Ako si mislio na korisnike sa starim paketima, onda čitaj ovu poruku gore.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2023 19:18 (FPiskor).
15 godina
FPiskor kaže...

Nažalost, ne. I to je glupost, nadam se da će to ukinuti. Trebali bi bar staviti ako je korisnik u Magenti i ima više usluga da dobije taj prijemnik besplatno, pa onda zaraditi na onima koji žele samostalni maxtv... A koliko znam, ukidaju se ti stari paketi tipa MAX2, MAX3 i oni ostaju korisnicima dok imaju postojeći ugovor, a onda moraju odabrati neki od tih novih.

EDIT: Malo sam krivo pročitao pitanje. Ako pod stare korisnike misliš na postojeće korisnike, onda da, pod uvjetom da uzmeš neki od novih paketa. Ako si mislio na korisnike sa starim paketima, onda čitaj ovu poruku gore.

I dalje ne vidim koje su prednosti tog novog uređaja.

Ili tih novih paketa.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
5 godina
Novi MAXTV reciver

Ima ugrađen Dvb-t, svi appovi osim Netflixa se mogu instalirati,Eon,Xplorer...

1 0 hvala 0
2 godine
Bitanga kaže...
FPiskor kaže...

I dalje ne vidim koje su prednosti tog novog uređaja.

Ili tih novih paketa.

Ni ja , koliko vidim ti novi paketi bi mogli dobro derati s cijena u budućnosti i radi 2-3 kanala moraš uzeti veći tier te automatski cijena skače za skoro 20 eura ako sam dobro skužio. MAXtv samostalni mi se uopće ne sviđa jer najjeftinija opcija za sport je 21,00 EUR/mj. Neću još srati dok ne vidim kako su oni to točno zamisli ili nisam dobro ukapirao ali na prvu ne izgleda dobro.

2 godine
Buki6 kaže...

Ima ugrađen Dvb-t, svi appovi osim Netflixa se mogu instalirati,Eon,Xplorer...

SkyShowtime ?

14 godina
svi appovi se mogu sideloadati, uz upotrebu nekih trikova, no defautlno je disableano instaliravanje apk fileova osim ak ga nema u store-u
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
6 godina
Novi MAXTV reciver

Može netko izvaditi ovaj MAXtv Android TV apk sa nas sa Android boxevima dok ne dođe službeni u Play Storeu?

FPiskor kaže...

Jesi siguran? Ovo stoji u cjenkiu: "Od 20.9.2023. prestaje prodaja samostalnih MAX2 i MAX3 paketa za nove korisnike. Postojeći korisnici MAX2/MAX3 paketa na bakrenoj tehnologiji moći će i nakon navedenog datuma ugovarati postojeće MAX2/MAX3 pakete jednakog sadržaja i cijena koji se pružaju na optičkoj tehnologiji.“

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2023 20:06 (blueskyhr).

0 0 hvala 0
5 godina

Da,i ja imam pretplatu!

14 godina
blueskyhr kaže...

Može netko izvaditi ovaj MAXtv Android TV apk sa nas sa Android boxevima dok ne dođe službeni u Play Storeu?

vec ti je u store-u ...zove se samo Maxtv

6 godina
dado16 kaže...
blueskyhr kaže...

vec ti je u store-u ...zove se samo Maxtv

Nije za Android TV. Ne mogu instalirati na Xiaomi sticku ni na Philips Tvu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2023 20:05 (blueskyhr).
14 godina

skini sa nekog drugog uređaja koji moze i sam prebaci ručno, radit ce..

trenutno brijem da postoji bug da na nekim uređajima ne radi, ali meni prolazi na firetvu

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2023 20:07 (dado16).
6 godina
dado16 kaže...
skini sa nekog drugog uređaja koji moze i sam prebaci ručno, radit ce..

Od kad to? Kad je izašla pokušao sam je sideloadati i nije radilo...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2023 20:11 (blueskyhr).
3 godine
blueskyhr kaže...

FPiskor kaže...

Jesi siguran? Ovo stoji u cjenkiu: "Od 20.9.2023. prestaje prodaja samostalnih MAX2 i MAX3 paketa za nove korisnike. Postojeći korisnici MAX2/MAX3 paketa na bakrenoj tehnologiji moći će i nakon navedenog datuma ugovarati postojeće MAX2/MAX3 pakete jednakog sadržaja i cijena koji se pružaju na optičkoj tehnologiji.“

Onda to i nije toliko loše. Ali i dalje je čista glupost. Sad misle držat dvije platforme aktivne, po različitim cijenama... Malo preuveličavaju taj android box koji je jedini zapravo "normalan" za svoje vrijeme, za razliku od postojeće platforme koja je smiješna, a oni to tretiraju kao da je neka premium solucija, a ne običan android box koji već u Hrvatskoj nudi EON neko vrijeme, a o drugim državama da ne govorim. A1 isto, ako ništa, bar ima Youtube i još par tih streaming platformi, dok se HT hvali najmodernijim HD kanalima i HDMI kablom koji dolazi u kutiji i paketićima koje imaju u ponudi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2023 20:24 (FPiskor).
6 godina
Pokušao opet. Ne ide sideload. Otvori aplikaciju u vertikalnoj poziciji i beskonačno učitava...

0 0 hvala 0
4 godine
Novi MAXTV reciver

Ima li iko sa 4K TV-om da je dobio ovaj novi MAXtv Android Box? Ako da, da li je kvaliteta slike lošija kad se rezolucija postavi na 4K (ak uopće i podržava tu rezolucijom) u odnosu na FullHD? Koliko vidim, Bukijev TV na koji je spojen je po slici HD Ready ili čak FullHD i to star ko Grčka i na njemu sve izgleda solidno, nigdje mutno

P.S. nisam HT-ov korisnik, pišem iz znatiželje.

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2023 21:46 (Vavoom).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Ja bih rekao da je to monitor

0 0 hvala 0
4 godine
blueskyhr kaže...
Ja bih rekao da je to monitor

Ili mu je to čak drugi TV, sjećam se da je temi o CI modulima pisao da mu je glavni TV Bravia, čak je i stavio sliku

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
5 godina
Vavoom kaže...

Ima li iko sa 4K TV-om da je dobio ovaj novi MAXtv Android Box? Ako da, da li je kvaliteta slike lošija kad se rezolucija postavi na 4K (ak uopće i podržava tu rezolucijom) u odnosu na FullHD? Koliko vidim, Bukijev TV na koji je spojen je po slici HD Ready ili čak FullHD i to star ko Grčka i na njemu sve izgleda solidno, nigdje mutno

P.S. nisam HT-ov korisnik, pišem iz znatiželje.

Evo slike sa Tv-a.koji nije star ko' Grčka.

6 godina
Jel možeš izvadit maxtv apk za nas koji nemamo box?
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2023 22:49 (blueskyhr).

0 0 hvala 0
5 godina
blueskyhr kaže...
Jel možeš izvadit maxtv apk za nas koji nemamo box?

Nažalost ne.

6 godina
Novi MAXTV reciver

Šteta. Onda moramo čekati spor Hrvatski telekom.

0 0 hvala 0
13 godina
Novi MAXTV reciver

ne znam dal sam ja lud ili što, ali može netko objasniti zasto bi postojei korisnik htio preči na nove pakete ? osim 50kn vece cijene ne vidim nista novog..

je da je postojece sucelje mozda malo presporo itd. ali je upotrebljivo..a i ne znam da li je novo nešto puno brze..

Moj PC  
0 0 hvala 1
5 godina
Novi MAXTV reciver

Za postojeće korisnike nema "velike" koristi.Ja koristim kao samostalnu uslugu.Uzmem Box i Zte 801 pod ruku i putujem gdjegod!

1 0 hvala 0
6 godina
Pojavila se nova MaxTv aplikacija za Android TV!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice