radi li vam RCS? jeste ga aktivirali baš na Telemachu, ili vam je ostao od prije?
Pitanje.
Da li je tko prebacivao broj sa pretplate na bon ? Ja sam predao zahtjev prije 21 dana u poslovnici i jos uvijek nista. Danas zvao korisnicku sluzbu i kaze zena da je zapelo u sustavu. Ona tu ne moze nista, a oni kaze, to rade rucno pa zato dugo traje.
Ne znam sta da mislim, jel to kod Tele uvijek tako ?
Edit: poslao email i dobio odgovor: "Izvršenom provjerom utvrđeno je kako smo proslijedili na nadležni odjel te Vas ljubazno molimo za strpljenje i razumijevanje do zaprimanja povratnih informacija.
Znaci, cekanje i dalje.
Ja cu se morat prebacit nazad u tcom, jer telemach je tesko smece.
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
planiram uzeti optiku od Teleta jer je cijena najbolja za 1gbit, koliko se cca ceka tehnicara da pusti optiku u rad?
planiram uzeti optiku od Teleta jer je cijena najbolja za 1gbit, koliko se cca ceka tehnicara da pusti optiku u rad?
Kad sam ja uvodio meni je došao unuitar tjedan dana (prije nego sam prešao s A1) pa sam onda iduća dva tjedna imao paralelne usluge (nisu mi naplatitli duplo).
Na tcomu sam i uskoro mi ističe ugovor pa me zanima ima li neki dodatni bonus za prelazak na tele?
Ono što vidim na netu za isti paket na 24 mj. tele mi je povoljniji cca 140 € u startu.
Na tcomu sam i uskoro mi ističe ugovor pa me zanima ima li neki dodatni bonus za prelazak na tele?
Ono što vidim na netu za isti paket na 24 mj. tele mi je povoljniji cca 140 € u startu.
Nemam pojma kako je trenutno ali ja sam dobio 12 mjeseci za 1 EUR-o.