Samo da javim, nisam dobio Nokiu već huawei optixstar hg8145x6-10
Telemach/EON je posatvio nove standarde u naplati svojih usluga..... za EON prepaid uslugu je već 2 puta u zadnjih pola godine kod mene istu pokušao naplatiti u kunama umjesto u Eurima.
Rezultat, naplata nije prošla pa mi je usluga iskopčana i tada sam morao sam ponovo aktivirati uslugu.
Po onome što se može pročitati na forumima, to nije usamljen slučaj već se isto događalo i drugima i samo pokazuje stupanj konfuzije u toj firmi.... totalni diletanti....
@shoki definiraj ovo s vanjskom antenom? Misliš na vanjsku jedinicu od Telemacha ili vlastite antene koje onda spojiš na svoj vlastiti router?
Živim u većoj sredini i meni su isporučili samo router 5G CPE 5S H153-381 sa već umetnutom karticom. Rekli su budući da sam u blizini odašiljača cca 300m da ne treba vanjska jedinica.
Već mjesec i pol koristim uslugu. Znači 5G trio sa 2 TV uređaja. I moram reći da sam ostao šokiran kako to dobro za sada funkcionira. Ne mogu se sjetiti da sam ikako morao resetirati router ili poduzimati neku radnju da vratim stvari na pravo mjesto.
Desi se da nekad izmjerim nisku brzinu, ali bez obzira i tada sve normalno funkcionira.
Mislim da bi moglo biti problema po ljeti kada dođu turisti ali otom-potom....
Tvoja situacija je očito malo drugačija i sve ovisi odaljenosti od odašiljača. Ako im pošalješ zahtjev oni će ti povratno odgovoriti da li ti mogu odobriti uslugu.
Druga opcija je koristiti vlastitu opremu ali onda u tom slučaju možeš birati i drugog operatera...
Ako već nisi, posjeti temu
Možda tu nađeš više informacija...
, izgleda da je još uvijek tako .
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
ja sam pred koji mjesec uspješno aktivirao VoLTE (isto Samsung).. mislim da sam na taj broj slao
Auuuu sretno ti bilo... Meni isto na S22 ili S23 Ultra (ne sjećam s ekoji točno više) je nestao VoLTE i u samom izborniku, a i općenito... Pa sam slao poruke one za aktivaciju i kao aktivirano je ali nije bilo, pa upali-ugasi, reset, pa su govorili da nemaju profil za VoLTE za moj mob, i ne znam ni ja kaj sve ne, i odjednom se pojavio i u izborniku i gore kao ikona.
Sad sam na S24 Ultra, isto na početku nije bilo, ali kasnije se samo upalilo od sebe. Kako, zašto - nemam pojma, samo znam da brljave tu maksimalno. A o VoWifi ni ne pomišljaj :D
ova telemach optika prejaka
treci put produzujem ugovor: prva 2 puta sam dobio prvih 6mj za 1eur i sad treci produzujem i daju mi prvih godinu dana za 1eur (i to nakon sto sam opet trazio 6mj za 1eur pa mi je lik sam ponudio 9mj za 1eur i onda kasnije javio da ce bit 1g za 1eur)
a sva 3 puta nisam ni cekao istek ugovora nego sam produzivao nekoliko mjeseci prije isteka..placam samo opticki internet (1gbps), bez iptv
u 3g nikakvih problema nisam imao i cijelo vrijeme sam na fixnoj IP adresi..
nedavno me zovu iz tcoma hocu li kod njih prijeci na manju brzinu za vise novaca lol
Meni isto vec godinama radi bez greske prvi smo dobili njihovu optiku.
treci put produzujem ugovor: prva 2 puta sam dobio prvih 6mj za 1eur i sad treci produzujem i daju mi prvih godinu dana za 1eur (i to nakon sto sam opet trazio 6mj za 1eur pa mi je lik sam ponudio 9mj za 1eur i onda kasnije javio da ce bit 1g za 1eur)
a sva 3 puta nisam ni cekao istek ugovora nego sam produzivao nekoliko mjeseci prije isteka..placam samo opticki internet (1gbps), bez iptv
nedavno me zovu iz tcoma hocu li kod njih prijeci na manju brzinu za vise novaca lol
Mora biti da si ti jedini kojemu nude i produžuju ugovor po takvoj cijeni, jer većini nas kod produženja su ponudili samo 3 mjeseca promo perioda i to je to, ni mm više od toga.
Kod ugovaranja usluge, ako si baš na njihovoj optici, odobre promo period od 12 mjeseci za 1€. Kod produženja usluge nakon isteka ugovora pitam ih barem 6 mjeseci za 1€ da daju - ne može, a kamoli 12 mjeseci. I govorio sam im da imam bolju ponudu kod drugog operatera (HT optika, A1 coax) i ništa, da bi trznuli.
Zahvalio se i otišao od njih, a i mobilnu tarifu ću isto preseliti čim mi istekne UO.
PS. Daj mi reci kako su ti mogli ponuditi produženje UO sa tom ponudom kad ju nisam našao nigdje u njihovom službenom cjeniku?
Mora biti da si ti jedini kojemu nude i produžuju ugovor po takvoj cijeni, jer većini nas kod produženja su ponudili samo 3 mjeseca promo perioda i to je to, ni mm više od toga.
Kod ugovaranja usluge, ako si baš na njihovoj optici, odobre promo period od 12 mjeseci za 1€. Kod produženja usluge nakon isteka ugovora pitam ih barem 6 mjeseci za 1€ da daju - ne može, a kamoli 12 mjeseci. I govorio sam im da imam bolju ponudu kod drugog operatera (HT optika, A1 coax) i ništa, da bi trznuli.
Zahvalio se i otišao od njih, a i mobilnu tarifu ću isto preseliti čim mi istekne UO.
PS. Daj mi reci kako su ti mogli ponuditi produženje UO sa tom ponudom kad ju nisam našao nigdje u njihovom službenom cjeniku?
prilikom prvog ugovaranje optike, prelazio sam sa t-com optike i ponudili su mi 6mj za 1eur (mislim da je tad i sluzbeno bila ta akcija reklamirana na njihovom sajtu)
drugi put sam otisao u njihovu poslovnicu u avenue mall (ako se ne varam), pitao ih imaju li i dalje tu akciju na sto mi je lik potvrdno odgovorio i odmah smo dogovorili produzenje ugovora
treci put sam otisao u telemach poslovnicu u arena centar, rekao im da mi uskoro istice ugovor te imaju li i dalje 6mj za 1eur - rekla mi je zena da ona nema ovlasti ponuditi tu akciju ali da ce prosljediti moj zahtjev korisnickoj sluzbi i da ce mi se oni javiti - nakon tjedan dana me zovu iz sluzbe, kazem liku da gledam koje su mi opcije jer mi uskoro istice ugovor i jel i dalje imaju 6mj za 1eur - rekao je da ako zelim mi moze ponuditi 9mj za 1eur - prihvatio sam i rekao je da ce mi stici SMS sa daljnjim uputama oko aktivacije ugovora
taj SMS nikad nije dosao pa sam zvao korisnicku sluzbu nakon kojih 2 tjedna, mislim cak da mi se isti lik javio, pitao sam ga sto je sa tim produzetkom ugovora - provjerio je moje detalje nakon cega mi je rekao "aha, vi ste imali produzenje uz 1g za 1eur?" - rekao sam mu da jesam, nakon cega mi je dosao SMS i aktivirao sam ugovor :D
izgleda kako te pogodi koji agent (ili moras zvati u tocno odredjenom periodu), ili mozda zato sto sam u zg gdje je puno veca konkurencija pa su spremniji dati bolje ugovore - tko ce ga znati
prilikom prvog ugovaranje optike, prelazio sam sa t-com optike i ponudili su mi 6mj za 1eur (mislim da je tad i sluzbeno bila ta akcija reklamirana na njihovom sajtu)
drugi put sam otisao u njihovu poslovnicu u avenue mall (ako se ne varam), pitao ih imaju li i dalje tu akciju na sto mi je lik potvrdno odgovorio i odmah smo dogovorili produzenje ugovora
treci put sam otisao u telemach poslovnicu u arena centar, rekao im da mi uskoro istice ugovor te imaju li i dalje 6mj za 1eur - rekla mi je zena da ona nema ovlasti ponuditi tu akciju ali da ce prosljediti moj zahtjev korisnickoj sluzbi i da ce mi se oni javiti - nakon tjedan dana me zovu iz sluzbe, kazem liku da gledam koje su mi opcije jer mi uskoro istice ugovor i jel i dalje imaju 6mj za 1eur - rekao je da ako zelim mi moze ponuditi 9mj za 1eur - prihvatio sam i rekao je da ce mi stici SMS sa daljnjim uputama oko aktivacije ugovora
taj SMS nikad nije dosao pa sam zvao korisnicku sluzbu nakon kojih 2 tjedna, mislim cak da mi se isti lik javio, pitao sam ga sto je sa tim produzetkom ugovora - provjerio je moje detalje nakon cega mi je rekao "aha, vi ste imali produzenje uz 1g za 1eur?" - rekao sam mu da jesam, nakon cega mi je dosao SMS i aktivirao sam ugovor :D
izgleda kako te pogodi koji agent (ili moras zvati u tocno odredjenom periodu), ili mozda zato sto sam u zg gdje je puno veca konkurencija pa su spremniji dati bolje ugovore - tko ce ga znati
Kad sam ja u 5 mjesecu ove godine ugovarao produženje optike kod T-coma, pitam sam Telemach za njihovu ponudu i rekli su mi pošto nije njihova infrastruktura da mi mogu na najveći paket Trio premium dati max 3 mjeseca po 1 euro, a na srednji paket 2 mjeseca po 1 euro, tako da sam odustao od toga i otišao u A1 gdje su mi dali dosta povoljnije uvjete. Stvarno ovisi na kojeg se agenta naleti, jer se očito može ugovoriti.
Kad sam ja u 5 mjesecu ove godine ugovarao produženje optike kod T-coma, pitam sam Telemach za njihovu ponudu i rekli su mi pošto nije njihova infrastruktura da mi mogu na najveći paket Trio premium dati max 3 mjeseca po 1 euro, a na srednji paket 2 mjeseca po 1 euro, tako da sam odustao od toga i otišao u A1 gdje su mi dali dosta povoljnije uvjete. Stvarno ovisi na kojeg se agenta naleti, jer se očito može ugovoriti.
ah mozda je do toga onda jer ja sam u kvartu u kojem telemach ima vlastitu infrastrukturu - pa onda valjda i mogu nuditi puno bolje akcije svojim korisnicima (umjesto kad iznajmljuju infrastrukturu od drugih telekoma)..
Nije jedini. Ima nas još.
btw ovo je sve u periodu od 3g - znaci u zadnje 3g sam godinu dana placao 1eur 1gbps/512mbit optiku i evo sad narednih 1g cu 1eur
provjeravao sam i kod drugih telekoma i niti jedan nije bio ni blizu sa ponudama - dapace, iz t-coma me agent sprdao da prelazim s konja na magarca (sa t-com na telemach optiku).. super taktika za zadrzat korisnika
i onda me nedavno zovu iz tcoma da mi mogu ponuditi prva 3mj za 1eur i nakon toga za 26eur 512mbit optiku (i to nakon sto sam mu rekao da u telemach imam 6mj za 1eur nakon cega je 22eur za 1gbit optiku)
t-comu sam toliko ostavio novaca u zadnjih 25g, da sam OK s tim da vise nikad nijednu uslugu ne uzmem kod njih
A1 zivi u nekom paralelnom svemiru - od njih nikad nisam dobio neki popust ili ponudu vrijednu uzimanja u obzir
Ja sam prvi puta išao HT -> Telemach (njihova baš infrastruktura) i tada su mi "dali" 12 mjeseci za 1 eur, ali kažem, nakon toga kada je išlo produženje nikako... E sad, ja sam gledao u cjeniku EON Trio uslugu, mooožda za samo Net imaju takve uvjete još dostupne kakve si ti dobio.
I ne, nije do agenta, jer ne smije ti nuditi nešto što nema u službenom cjeniku (onaj pdf cjenik sa stotinu stranica :D), ni oni ni bilo koji drugi operater. Jer i konkurencija kada je nudila one nemoralne ponude kao od službe za zadržavanje sve te opcije su bile ponuđene u službenom cjeniku kojeg (skoro) nitko ne čita niti zna da postoji.
Mene svaki put zovu cca mjesec dana prije produljenja i to sva tri operatera. T-Com više reda radi ali A1 i Telemach se baš potuku. Ja sam godinam bio korisnik A1 (nasljedili me kao korisnika B.Neta) i nikad mi kod produljenja nisu nudili ništa. Prešao na Telemach i oni su za svaku pohvalu. Uvijek je nekakva promocija kod produljivanja ugovora. Na njihovoj optici sam a imama njihovu EON TRIO Premium uslugu i za klinca Mobilni paket TOP.
ja sam imao Eon Trio Full 12mj za 1€, a za produženje su mi nudili: preko aplikacije 3mj za 1€, korisnička služba 6mj, a u poslovnici 9mj
Močna ušteda 💪
Ali za tu razliku novca sam iz njihove ponude uzeo Anker soundcore space one pro za 4,7o eura na 24mj. pa sam na istom.
Kad sam prebacivao broj, on se prebacio, kartica neaktivna.
Morao dva put u trgovinu da mi cura tamo proslijedi dalje i da akt
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
Kad sam prebacivao broj, on se prebacio, kartica neaktivna.
Morao dva put u trgovinu da mi cura tamo proslijedi dalje i da aktiviraju broj.
Druga stvar. Kad broj dodam u aplikaciju i napravim profil,nema nista. Nit mogu vidit stanje nit se ikakva tarifa moze aktivirat, kao da nisam ni dodao broj.
Obrisao aplikaciju jer je niskoristi.
Bonus gige za prijenos broja se ne dobiju dok ne posaljete tonu mejlova i prituzbi
Aktivirao tarifu i duple gige nisu naravno aktivirane
Sms sponzor im je jos u kunama
A to je tek dio problema snjima.
Potpisat ugovor sa telemachom,zalim one koji to naprave zbilja. Davno sam imao problem sa deaktivacijom opcija.
Mos ih aktivirat a iskljucit nikako.
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
ja sam imao eon trio start, za produzenje su mi nudili preko aplikacije samo 3 mj 50% popusta, cak sam pitao i za full, takoder 3 mj 50%.
u poslovnici su mi ponudili za start 3 mj za 1 eur, za full 6 mj za 1 eur. tako da sam se prebacio na full.
Kako ste zadovoljni sa eon trio full paketom? Nakon isteka ugovora s tcomom počeo sam intenzivno tragati za novim operaterom. Iz telemacha su mi ponudili 2 mjeseca po 1€ te 35,90€ za full trio paket sa brzinom optike 1gbps/500mb . Trenutno sam na 500/250 i cijena mi je skočila na t-comu na 44,15 € iako sam godinama uredan platiša i vjeran korisnik. Nikad nisam dobio na poklon ili promociju ni pišljiva boba pa eto vrijeme za rastanak.
Ja sam izuzetno zadovoljan. Internet stabilan i brz, TV usluga uključuje sve kanale i besplatnu videoteku. Optiku mi uveo vrlo sposoban tehničar kroz postojeće bužire tako da se ništa ne vidi vani. Uglavnom nemaš nikakvu zapreku za preći kod njih posebice ako ti daju popust.
Isto prezadovoljan, brzina na mom ruteru 950/950 wifi dsf 160hz gornji kanali.
Naravno njihov Huawei u bridge modu sa isključenim wifi.
Risiver brz sa lijepom slikom, većim izborom kanala nego na A1.
znam da ima 20+80 gb
za iskoristiti u roku 30 dana cc.10 eur
Samo web.