Samo da javim, nisam dobio Nokiu već huawei optixstar hg8145x6-10
Telemach/EON je posatvio nove standarde u naplati svojih usluga..... za EON prepaid uslugu je već 2 puta u zadnjih pola godine kod mene istu pokušao naplatiti u kunama umjesto u Eurima.
Rezultat, naplata nije prošla pa mi je usluga iskopčana i tada sam morao sam ponovo aktivirati uslugu.
Po onome što se može pročitati na forumima, to nije usamljen slučaj već se isto događalo i drugima i samo pokazuje stupanj konfuzije u toj firmi.... totalni diletanti....
@shoki definiraj ovo s vanjskom antenom? Misliš na vanjsku jedinicu od Telemacha ili vlastite antene koje onda spojiš na svoj vlastiti router?
Živim u većoj sredini i meni su isporučili samo router 5G CPE 5S H153-381 sa već umetnutom karticom. Rekli su budući da sam u blizini odašiljača cca 300m da ne treba vanjska jedinica.
Već mjesec i pol koristim uslugu. Znači 5G trio sa 2 TV uređaja. I moram reći da sam ostao šokiran kako to dobro za sada funkcionira. Ne mogu se sjetiti da sam ikako morao resetirati router ili poduzimati neku radnju da vratim stvari na pravo mjesto.
Desi se da nekad izmjerim nisku brzinu, ali bez obzira i tada sve normalno funkcionira.
Mislim da bi moglo biti problema po ljeti kada dođu turisti ali otom-potom....
Tvoja situacija je očito malo drugačija i sve ovisi odaljenosti od odašiljača. Ako im pošalješ zahtjev oni će ti povratno odgovoriti da li ti mogu odobriti uslugu.
Druga opcija je koristiti vlastitu opremu ali onda u tom slučaju možeš birati i drugog operatera...
Ako već nisi, posjeti temu
Možda tu nađeš više informacija...