Kvar.na iPad.mini 6

poruka: 11
|
čitano: 2.910
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Kvar na iPad mini 6

Pozz!

Molim savjet oko kvara koji se maloprije pojavio na iPad mini 6 (256gb +Cellular)

Pokušala sam pokrenuti ga iz stanja mirovanja, ali javljaju se samo nekakve blurry horizontalne pruge u boji. Inače, to se dogodilo 15 dana nakon isteka garancije . Ne reagira smisleno na pritiskanje ikakvih dugmadi.

Dole je slika i video kako to izgleda: 

https://www.dropbox.com/scl/fi/umd5sw9nrz8dxmjqzl4xf/20240714_231445.mp4?rlkey=6rx8goplnb7n95g90i5ozf552&dl=0

Je li to popravljivo? O čemu se radi, da li da idem u ovlašteni servis, ili je bolje ići kod nekog drugog servisera?

Nikad više Apple! 

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2024 6:00 (telefon 2).

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Kvar na iPad mini 6

Ovo je ispravan link na video, nadam se da sad radi:

https://www.dropbox.com/scl/fi/umd5sw9nrz8dxmjqzl4xf/20240714_231445.mp4?rlkey=6rx8goplnb7n95g90i5ozf552&dl=0

Inače, tablet nije pao, nije se ništa prolilo, iz čista mira zblesao.  

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2024 6:02 (telefon 2).
12 godina
Kvar.na iPad.mini 6

NIKAD NIKAD NIKAD NIKAD PA NI ONDA APPLE

Na amazonu iPad mini 6 novi od 5xx eura

Oni nisu normalni. 

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Kvar.na iPad.mini 6
telefon 2 kaže...

Oni nisu normalni. 

Dobar dan želim, obzirom kako kažete nije bilo problema težih padova, vjerojatno se je nešto zblesiralo. 
Osobno imam dva iPad uređaja i NIKADA mi se nije dogodilo takvo nešto, a padali su mi iz ruku sa nekih do metar visine, u futrolama, nikako bez zaštite. 
Budem se tijekom dana malo pogruntao što se je vama (možda) se dogodilo, odnosno iPadu, a vi probajte do tada probati ga resetirati (Postavke/Općenito/Reasetirajte iPad) 

Dok se čekamo, budite dobri specificirati koju verziju iOSa imate gore, koliko je star vaš iPad, kada ste ga uzeli, odradili nulto paljene, imate li (ili nemate, niste nikada imali) fizičku zaštitu. 

ATJ Lučko
14 godina
Kvar.na iPad.mini 6

Za prvu ruku ga probaj prisilno ugasiti. Vjerujem da će to riješiti problem. Ako ne uspije, smrdi na hw problem.

Force restart iPad

If iPad isn’t responding, do one of the following:

• Press and quickly release the volume up button, press and quickly release the volume down button, then press and hold the top button. When the Apple logo appears, release the top button.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
dax-lax kaže...

Za prvu ruku ga probaj prisilno ugasiti. Vjerujem da će to riješiti problem. Ako ne uspije, smrdi na hw problem.

Force restart iPad

If iPad isn’t responding, do one of the following:

• Press and quickly release the volume up button, press and quickly release the volume down button, then press and hold the top button. When the Apple logo appears, release the top button.

Probala to, ekran se kao ugasi (zatamni) ali nema jabuke, samo opet iste boje. Ne mogu ni do kakve ikone, funkcije, ništa.

12 godina
ATJLučko kaže...
telefon 2 kaže...

Oni nisu normalni. 

Dobar dan želim, obzirom kako kažete nije bilo problema težih padova, vjerojatno se je nešto zblesiralo. 
Osobno imam dva iPad uređaja i NIKADA mi se nije dogodilo takvo nešto, a padali su mi iz ruku sa nekih do metar visine, u futrolama, nikako bez zaštite. 
Budem se tijekom dana malo pogruntao što se je vama (možda) se dogodilo, odnosno iPadu, a vi probajte do tada probati ga resetirati (Postavke/Općenito/Reasetirajte iPad) 

Dok se čekamo, budite dobri specificirati koju verziju iOSa imate gore, koliko je star vaš iPad, kada ste ga uzeli, odradili nulto paljene, imate li (ili nemate, niste nikada imali) fizičku zaštitu. 

Garancija od 12 mjeseci istekla prije 15 dana (upotrijebljen 1. Put 29.6.2023) 

Inače je u silikonskoj futroli, onoj s poklopcem koja se gasi kad se zaklopi.

Updatean na iOS 17.nešto prije par dana, mislim manje od mjesec dana. 

Inače su se par puta javile smetnje ekrana u vidu nekakve rešetke koja bi zabljesnula i nestala. Googlala sam tu grešku, ali nisam uspjela uhvatiti to na screenshot pa nisam mogla reklamirati u servis

14 godina
telefon 2 kaže...
ATJLučko kaže...
telefon 2 kaže...

Oni nisu normalni. 

Garancija od 12 mjeseci istekla prije 15 dana (upotrijebljen 1. Put 29.6.2023) 

Inače je u silikonskoj futroli, onoj s poklopcem koja se gasi kad se zaklopi.

Updatean na iOS 17.nešto prije par dana, mislim manje od mjesec dana. 

Inače su se par puta javile smetnje ekrana u vidu nekakve rešetke koja bi zabljesnula i nestala. Googlala sam tu grešku, ali nisam uspjela uhvatiti to na screenshot pa nisam mogla reklamirati u servis

Onda je sve ok. Nosi na garanciju. Imaš dvije godine kod trgovca, bez obzira na ovih 12 mjeseci.  Neka te samo probaju odbiti uz pozivanje na eu zakon.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2024 11:12 (dax-lax).
12 godina

Hvala, budem otišla do njihove trgovine

14 godina
telefon 2 kaže...

Hvala, budem otišla do njihove trgovine

Jesi riješila?

12 godina

Riješeno, garancija je prihvaćena 

1