Koji tablet da uzmem? izdvojena tema

poruka: 3.755
|
čitano: 2.126.912
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav ekipa, 

može preporuka tableta do 300-400€? Gledam po oglasnicima se nudi galaxy s8 i s9fe tab, dok s apple strane ipad 10 i pro 12.9 , 5 generacije. Ako imate kakav bolji prijedlog pucajte. A namjena ono klasika, novine, jubito, crtići, pdf manualci itd.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2025 9:24 (mazy651).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji tablet da uzmem?

Ja sam sebi uzeo TLC nxtpaper 14 prvenstveno za stripove i mogu reći da je odličan. Ekran je veličine 14.3 što je za stripove super, no i za ostalo mi je super. Mislio sam da bi mi mogao biti prevelik, ali nije.

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Koji tablet da uzmem?

Poštovani kolege, koji bi tablet bio best buy za 300-350 €, za starijeg automehaničara?
Uvjeti:

• Android
  • 300 do 350€
  • veliki ekran, 12" je izgleda ok
  • ne bi bilo loše da nema mušica sa softverom, da je stabilan prije nego s baš najnovijim hardverom

Koristio bi ga za čitanje, ali i za autodijagnostiku.

Oni pravi industrijski su brutalno preskupi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav svima. 

Razmišljamo uzet didi tablet za rođendan. 

Use case: čitanje novina, gledanje pizdarija po yt, gledanje slika, whatsapp, i sl. 

Želje: šta jednostavnije to bolje. Čovik od 75 godina koji ima preklopni "glupi" mobitel i jedva se njime zna koristit. Svakako ću mu "poglupit" tablet šta je više moguće kad ga uzmemo. Mislin da bi bilo dobro da je tablet velik doduše (da se može lakše čitat).

Cijena: normalno šta jeftinije to bolje (pogotovo jer ne triba ništa naprednije i jače šta se tiče performansi) al u suštini nije bitna cijena.

Unaprid fala!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Koji tablet da uzmem?

Evo vam svima redom najbolji budget tablet pa si birajte. 

itomic009
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice