Usisavači. O da, USISIVAČI :) izdvojena tema

poruka: 366
|
čitano: 492.149
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Usisavači. O da, USISIVAČI :)
Ivan(4) kaže...
toma20 kaže...

kupio sam ovaj usisavac  prije nesto vise od godinu dana,sada jedva usisava dlake od psa...Ocistim filter i sve ostalo,mrvicu je bolje i onda nakon prvog tog usisavanja jedva vuce.

Ima li ista u ovom cijenovnom rangu 200e a da je ok? Prednost mi imaju usisavaci bez vrecice bas zbog dlaka psa lakse mi je za prazniti

Ovaj

Imamo ga kod kuće nekoliko godina. Veoma jako vuče i ima nastavak sa rotirajućom četkom koji odlično skuplja dlake (od ljubimaca imam suprugu ). Mana je što se dlake obmotavaju o tu rotirajuću četku, pa ih s vremena na vreme makazicama isečemo i tako skinemo (nije neophodno posle svakog čišćenja).

Prilično sam siguran i da smo ga tada našli na nekoj black friday akciji pa je bio i povoljniji nego tu, no svakako se uklapa u budžet koji si naveo. 

EDIT: Ipak nije taj. Izgledaju identično, oznaka modela je gotovo ista, no ovaj ima znatno nižu deklarisanu snagu. Moguće da je u pitanju efikasniji EU model, ovaj naš ima deklarisanu potrošnju od 2300W i snagu usisavanja od 350W.

Sere mi se kad vidim ovakve jedinice... za potrošnju da, ali šta je snaga usisavanja u W? Kao ona "mjera jedinice" za snagu aktivnih zvučnika nekad davno... ne sjećam se kako se zvaše... al napucavali su W u tisućama

11 godina
matecro007 kaže...

Miele c3 , vrecice filteri aliex. Miran 10 god. 

original sa alija?

16 godina
Usisavači. O da, USISIVAČI :)

Da trebam zicni model - def ovaj.

Znaci radi godinama svaki dan, nevjerojatno tih i vuce u pm. 

Zbog tisine bi rekao da ne vuce Bog zna kaj, al ima snage napretek.

Vrlo robusna izrada.

Truth in engineering.
4 godine
Usisavači. O da, USISIVAČI :)

Nekakva preporuka za štapni usisavac 3in1

2 mjeseca
Većini ljudi se ne da zezati s vrećicama pa modeli bez vrećice ispadne bolji izbor.
12 godina
roby27 kaže...
matecro007 kaže...

Miele c3 , vrecice filteri aliex. Miran 10 god. 

original sa alija?

Nije org, da li je potrebno biti original?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice