Još mi samo recite da s gađenjem sjedate u vlastiti automobila kada idete na posao ili s posla, kada se vozite na ljetovanje stotinama kilometara, profesionalni vozači provedu trećinu života... i to radi većina ljudi u svijetu!
Istina da u automobilu i pričvršćena za pod izgleda neuporedivo ljepše ali ovo je ista stolica, a izgleda kao i većina žena bez šminke. Hajde malo samo za probu pokušajte skinuti blatobrane sa svojeg krasnog automobila pa da vidite kako samo s tim ružno izgleda i da ne nabrajam.
To što ne izgleda fancy ne znači da je neudobna i, za razliku od klasičnih kao što i sami znate nagib se može podesiti u desetinu stupnja u ovisnosti je li gledate film pa se zavalite ili radite neki posao koji traži ravnu kičmu. Hidraulika je ispravna i namješta se po visini bez ikakvih problema što znači da imam sve što mi treba s rokom trajanja koji će vjerovatno premašiti moj život dok me za ostalo nije briga.
Lijepo sam napisao da ako netko hoće stolicu koja se neće tek tako (nikako) raspasti i nije zahtijevan u pogledu izgleda.
Sorry, spavao sam na komadu kartona s radnim odijelom ispod glave umjesto jastuka jer je pod bio konglomerat ulja i po život opasne prašine, spavao sam u nosilima za prvu pomoć jer je alternativa bila goli betonski pod, prošao sam rat od prvog do zadnjeg dana i vjerute mi da postoje daleko gore stvari koje bi dočekali sa zahvalnošću da se nađete u takvoj situaciji.
A sto ga kompliciras oko gluposti. Da li je udobna? Mozda/vjv. i je. Da li je gadna? Je... Bar je nama "gejmerima" neka estetika uvijek u igri, a ovo se ne uklapa u tu pricu.
Gledam Corsair TC100 Relaxed, ima nekaj bolje u tom rangu?
Osobno ne bih nikad razmatrao o nekom kineskom brandu koji radi za Corsair ili neka velika imena iz industrije.
Kad je Corsair radio stolice? Nikad. I onda ajmo neko kinesko smeće progurat s velikom maržom.
Radije si kupi provjereni i jeftiniji Ikea Markus nego ovo sranje.
Garantiram ti da ako si iole jače građe ovaj oblik sjedišta će ti samo predstavljati problem.
U tome ćeš morati sjediti nogu ispruženih ravno ispred sebe jer ako raširiš noge dok sjediš ili prekrižiš noge jednu pod drugu sigurno će te žuljati.
Koju god stolicu u zadnje vrijeme vidim su jeftine kopije Secret Laba.
U zadnje vrijeme mi stalno iskače neki Blacklyte.
Osobno ne bih nikad razmatrao o nekom kineskom brandu koji radi za Corsair ili neka velika imena iz industrije.
Kad je Corsair radio stolice? Nikad. I onda ajmo neko kinesko smeće progurat s velikom maržom.
Radije si kupi provjereni i jeftiniji Ikea Markus nego ovo sranje.
Garantiram ti da ako si iole jače građe ovaj oblik sjedišta će ti samo predstavljati problem.
U tome ćeš morati sjediti nogu ispruženih ravno ispred sebe jer ako raširiš noge dok sjediš ili prekrižiš noge jednu pod drugu sigurno će te žuljati.
Koju god stolicu u zadnje vrijeme vidim su jeftine kopije Secret Laba.
A slažem se, al kod tih uredskih stolaca se generalno naslon naginje bez sjedišta kaj mi nikako ne paše.
U biti je skroz suprotno, sitnije sam građe (173cm, 65kg) al ne postoji obični TC100, a to me u biti i jebe kod dosta stolaca sa nenamjestivim jastukom za vrat, meni često sjedne drito iza glave.
>jer ako raširiš noge dok sjediš ili prekrižiš noge jednu pod drugu sigurno će te žuljati.
ok, ovo je problem