Kupnja termostata za podno grijanje

poruka: 2
|
čitano: 300
|
moderatori: pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Kupnja termostata za podno grijanje

Pošto mi treba 8 termostata zanima me dali ima tko iskustva sa kojekakvim digitalnima ili ići na obični ručni. Gledao sam na TomTop, ima tamo nekih tuya ili pak da odaberemo nešto provjereno.

Unaprijed hvala

3 godine
Re: Kupnja termostata za podno grijanje
hd22sb kaže...

Pošto mi treba 8 termostata zanima me dali ima tko iskustva sa kojekakvim digitalnima ili ići na obični ručni. Gledao sam na TomTop, ima tamo nekih tuya ili pak da odaberemo nešto provjereno.

Unaprijed hvala

Ja koristim Vaillantov CalorMATIC VRT 332 - znači digitalni modulirajući, zadovoljan sam, programiranje ide bez problema (namješten mi je da se grijanje uključi oko 8 - isključi oko 9 naveče), ekran i nije nešto, ali šta očekivati od basic termostata....

On može samo na starije Vaillant boljere sa 7-8-9 stezaljkom, ako imaš jednog (proizveden prije 2008 g.) i prek njega se griješ na plin, preporuka 

Pogledaj i ovaj ETherma (ako se ne griješ na plin, košta skoro 200): https://www.ikoma.hr/hr/podno-grijanje-70/podno-grijanje-na-struju-588/termostat-za-elektricno-podno-grijanje-etherma-etouch-pro-wi-fi-crni-14997/

Javi koji ti se sviđa, koji si uzeo i napiši utiske 

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice