Klima uređaj - pitanje izdvojena tema

poruka: 1.025
|
čitano: 587.194
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Klima uređaj - pitanje
DangerousB kaže...

Pozz drustvo! Moze li preporuka za inverter klimu (koristila bi se vise za grijanje) stan od cca 35 kvadrata! Budzet je do 500-550 eura? Hvala

Za te pare,jedva da imaš za naj jeftiniji  vivax,koji je solidan za hlađenje,a može i za dogrijavanje,ako imaš dobru izolaciju.

14 godina
zzz kaže...
DangerousB kaže...

Pozz drustvo! Moze li preporuka za inverter klimu (koristila bi se vise za grijanje) stan od cca 35 kvadrata! Budzet je do 500-550 eura? Hvala

Za te pare,jedva da imaš za naj jeftiniji  vivax,koji je solidan za hlađenje,a može i za dogrijavanje,ako imaš dobru izolaciju.

Nisam napisao da je lokacija Sarajevo... 10cm stiropor fasada.... i nasao za ispod 1000km ove dvije... izmedju njih se dvoumim

14 godina
DangerousB kaže...
zzz kaže...
DangerousB kaže...

Nisam napisao da je lokacija Sarajevo... 10cm stiropor fasada.... i nasao za ispod 1000km ove dvije... izmedju njih se dvoumim

Nznam cijene u bosni,niti koliko vrijedi km,ali znam da se serviseri puno žale na mideu.

4 godine
DangerousB kaže...

Imaš PP od mene, ali pazi se napada od strane dr. Julija Domca i ostalih Midea fanova....

Edit: Vidim da si već postavio dilemu  Od ovih koje si naveo, uzeo bi ovu Haierovu zbog razloga koje sam već navodio na prošlim stranicama 

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.9.2023 20:45 (Vavoom).
14 godina
Klima uređaj - pitanje

Hvala vam svima na informacijama! Jos cu koji dan vidjeti, istraziti pa se odluciti! 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice