Hoće se KSW gledat na 24sata ili?
Na RTLu 2 će izgleda biti samo Soldić od cca 22:30
KSW-TV - PPV je 10 eura ako želiš podržati organizaciju i borce
CrackStreams - ilegalan stream u 720p
Hoće se KSW gledat na 24sata ili?
Na RTLu 2 će izgleda biti samo Soldić od cca 22:30
KSW-TV - PPV je 10 eura ako želiš podržati organizaciju i borce
CrackStreams - ilegalan stream u 720p
Ma RTL će napravit debilanu od "prijenosa". Ako sam dobro pročitao na portalima, prenosti će se sunaslovna i naslovna borba, a ostale naše će pustit u snimci iza tih borbi pa zato traje kao do 00:15.
Ma RTL će napravit debilanu od "prijenosa". Ako sam dobro pročitao na portalima, prenosti će se sunaslovna i naslovna borba, a ostale naše će pustit u snimci iza tih borbi pa zato traje kao do 00:15.
tak sam i mislio da ce bit
kakav glupi poraz.bas me razocarao
A vjerojatno će biti i puno kompetitivnije od glavne borbe koja je otpala. Oliveira je na iznenađujuće dobrom run-u, pobjedom možda dobiva i mjesto u borbi za pojas.
Kakva borba Hollowaya. Nisam jos vidio da je netko nekog prebio kao Max Kaddara.
Kakva borba Hollowaya. Nisam jos vidio da je netko nekog prebio kao Max Kaddara.
Jebeno, kakva bitka, svaka čast i Kattaru na srčanosti i izdržljivosti.
Ova dvojica će imati veselu starost.
Mislim da je Kattar progutao preko 300 udaraca, strašno, a nije ni Holloway prošao lišo.
Nije ni krenula godina, a imamo borbu godine.
Jako dobar event, Soriano - Todorović, Buckley - Di Chirico, Condit - Brown, Ponzinibbio - Jingliang, sve dobre borbe.
Za 4 dana novi event, a onda sljedeći vikend UFC 257.
Samo ću reći, jbt...kakav event!
Kad je Max "in the zone" to je uvijek spektakl. Samo što sad dalje... ne vjerujem da će ubrzo dobiti treću šansu protiv Volkanovskog.
Ne bih baš otpisivao Poriera samo tako. Prošle su godine od tog meča, a i sad je druga divizija. Nadam se da bude kompetitivno. Khabibi je najavio da će se vratiti, ako netko u subotu u main/com-main eventu napravi nešto veliko. Iako bih radije da Oliveira dobije šansu.
Godina je odlično počela i samo neka nastavi u tom smjeru.
Mislim da je Kattar progutao preko 300 udaraca, strašno, a nije ni Holloway prošao lišo.
točnije 445
točnije 445
Strava, od toga 274 u glavu. Da ti netko odvali 274 čvrge u 25min. ne bi ti bilo svejedno, a kamoli 274 udarca.
Solidan event, sad se čeka subota.
Chimaev vs Edwards je ponovno "bukan" za 13 ožujka. Baš su zapeli za taj fight.
Ljudi, kad počinje danas event po našem vremenu?
Nisam nikad gledao live, uvijek samo snimke a ovo danas se ne propušta naravno:).
Ursusc kaže da hoće
Cilj je bio jasan, destabilizirati prednju nogu a kad to uspijes napraviti drugi borac izgubi gotovo sve svoje mogucnosti osim mozda otici u parter...
Sjajna pobjeda...
Pocetak kraja mcgregora.nema tu vise one gladi kao prije.. a ni brada nije vise kao prije.. sve slijedece borbe su totalno nepotrebne.