doveli klinca od 20 god da zamjeni lijevo krilo umjesto Orše i Oršu u B momčad a dali mu drugu najveću plaću u klubu od 4,1M funti (godišnje ofc) LOL koji su to genijalci, za te pare jeb* mu se, nek se igra sa klincima
doveli klinca od 20 god da zamjeni lijevo krilo umjesto Orše i Oršu u B momčad a dali mu drugu najveću plaću u klubu od 4,1M funti (godišnje ofc) LOL koji su to genijalci, za te pare jeb* mu se, nek se igra sa klincima
Loš ulazak Dinama u proljetni dio.
Od tri utakmice, samo prvo poluvrijeme protiv Lokomotive je bilo na nivou kakvo očekujemo.
Spori, bezidejni, bezbrojna dodavanja u zadnjoj liniji, premalo okomitosti, agresije.
Rezultat toga, malo stvorenih šansi i samo 5 bodova od 9 mogučih.
Danas Moharrami katastrofalan. Srećom napadači Belupa nisu iskoristili njegove pogreške.
Početak kraja Dinama kakvog poznajemo. Prodaja Orše za nikaj, neostvareni transferi, trenutno ostvareni rezultati,....
Ah, i Cibona je nekada bila višestruki prvak Evrope, a pogledaj je sada. Kvartovski klub.
Naravno, htio bi da to nije tako, ali problem je kada nesposobni prevladaju.
Bez obzira na sve, samo Dinamo!!
Nema predaje!
Još jednom potvrđeno da je Čačić rođen pod sretnom zvijezdom.
Kada Dinamo odigra loše, konkurencija odigra još gore.
Konkurencija u prosječnom HNLu, stvarno bez uvrede bilo kome, ali klub koji želi igrat skupine u Europi, mora trgat HNL. Bilo koji klub. Roster Dinama na papiru uopće nije loš. Pogotovo ne za HNL. Uprava zajedno sa Čačićem, koji se totalno promjenio sa stilom komunikacije, mora van. Ovo je užasno. Usput, pogledajte što gospodin Jakirović radi. Ovo je posao.
Da su u drugim klubovima prošle sezone bili iole sposobniji, ne bi Dinamo osvojio naslov prvaka.
Opet će liga postati izjednačenija, ako se sroza Dinamova kvaliteta.
Mada se ne bojim da Dinamo neće bit prvak. Jedino ako nas suci ne oštete.
Il ako politika ne umješa svoje prste, da Dinamo ne bude prvak.
Evo kaj se događa kada igrač Dinamo, ode u nepoznatom smjeru.
Naime, ovdje se vidi otužni Orša koji luta hodnikom.
Kod nas je bio miljenik, šampion, pobjednik, junak, a tamo tek broj.
Dinamo Zagreb je jedan od rijetkih klubova, a ne i jedini koji ima dušu.
Pa, ovdje bi dobio vrlo sličnu lovu. Ti nisi samo nogometni igrač. Ti si igrač Dinama iz Zagreba.
Orša, vrati se!!.
Sve prodajte, samo Ademija ne dirajte.
E moj Orsa. Tesko je rec jel bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Druga momcad. On i Caleta Car. Sto napisat. Iako ga razumijem, boli i mene, kamoli nece njega. Zelja za novim izazovima, igranje u jednoj od najjacih liga na svijetu te novac su sve sto nije mogao imat u Dinamu. E zivote.
Pa, za Oršu se ne brinem. Ne mora ovo ništa značiti. Možda proigra, te se za koju godinu proda u veći klub.
Al, kako Orša kaže nema većeg kluba od Dinama.
Mislave, vrati se!! Tamo je stalno kiša.
Oršić je podbacio čak i u odnosu na moja nikakva očekivanja
Oršić više NIJE igrač Dinama!
Ako vam se jako piše o njemu - otvorite temu Mislav Oršić, ako vam se piše i raspravlja o Southampton, otvorite temu o tom klubu, a ako su sve ovo samo usputni komentari, onda već imate temu općeg tipa, pa tamo upisujte svoje osvrte:
https://forum.bug.hr/forum/topic/sport/sve-o-nogometu/52361.aspx
Mnogo je wunkerkindova prošlo kroz Dinamo, al su samo neki zasjali.
Dani Olmo, Eduardo, ....znate još kojega?
Da je biti managera lako, to bi bio svako.
Imaš pod sobom, hrpu igrača, al samo možda na neki uspiješ zaraditi novac.
Treba imati dobrog managera, npr. Andy Bara.
A, mnogi manageri su igračima uništili karijere.
Tu ne mislim na one managere, kaj te prodaju za hrpu para u neki veliki evropski klub, nego na primjer jednog igrača kaj je igrao u Dinamu, al'
je zbog loših odluka praktički uništio sebi karijeru. Fran Brodić.
A, i Halilovići su bili "pametni".
Srećom, imamo i svijetle primjere. npr. obitelj Lovren.
Sve je bu brodo, samo trebaš slušati.
Ovoga sam se bojao.
Otišao je tvorac Dinama iz Zagreba. Dinamo kakvog mi poznajemo. Mi, mlađe generacije.
To je bio jedini pravi Šef. Svi smo učili od njega kako voljeti život, nogomet, Dinamo Zagreb,....
Miroslav Čiro Blažević je bio ikona.
Najveći među nama.
Puno nas je Dinamovaca napustilo u posljednjih nekoliko godina,....
Šefe, Vašim stopama. Samo hrabro!!
Dobro je. Dobili smo to je najbitnije. Nisama siguran da nas nisu ošetetili bar za jedan gol.
VARovci su dosadni ljudi.
Rile nas je spasio. Ademi odgirao vrlo dobru utakmicu.
+11 bodića od 2.mjesta. Da smo dobili ono kaj smo trebali, to bi bilo puno ljepše.
Ne trebaju nam novi napadači. Ta, imamo Drmu.
Dajte Drmi da igra.
Mislim da je ovo sve nesnalaženje, te da neće izići na brodo.
Zakaj smo za tak' malo para prodali Oršu?
Zakaj nismo doveli ona pojačanja, koja smo trebali, što je već bila nečija misao??
Zakaj se odričemo Emera, a igrač nije dobio ni pravu priliku?
Zakaj smo se tako lako odrekli Komnena? Igrača koji je bio dobar duh naše momčadi?
Zakaj ti to tu nama pišeš, a ne udruzi Dinamo, to smo mi ili direktno klubu? Čačić sportski direktor. Bjavoo mali, dobaj dečko. I igrač čije ime je zabranjeno spominjat u ovoj temi nije igrač Dinama.
@cvaja997
Cvaja, Uprave nemaju sluha za navijače. Rade po svome.
Oršu ne spominjemo kao takvoga, nego je pitanje zašto je njegov transfer tak' mali, a mogao je biti veći.
Znači, ne radi se o igraču, nego o trasnferu i transferima koji su vitalni za prosperitet našeg Plavoga kluba.
A zakaj ne? Čovjek je zadužio Dinamo i cijelu RH. Htio je probat u ligama petice. Htio je igrat svaki vikend protiv najjačih klubova svijeta pred 30000+ ljudi. Jel ti cilj imat nezadovoljnog igrača? Nitko njega nije potjerao. To o njemu je isto kao o onoj frizerki koja je poskupila uslugu i kao je kažnjena radi toga, a prešutila je da nije bio dobro iskazan tečaj kuna/euro. Radi tečaja je dobila kaznu. Istina, jadno, moglo je bit upozorenje, ali... Tako i prema njemu, također, transferi su kruh HNLa. Plaćat 30+ godina starog nezadovoljnog igrača ili zaradit koji milijun eura i rastat se u najprijateljskijim odnosima. Problem je ne dovođenje pravih pojačanja i trenera. Što Jakirović radi od Rijeke. Čovječe!! Raskrstit sa provjerenim menadžerima radi politike klupskih pojedinaca... Čovječe!!! Menadžer radi za lovu!! Ponudi mu novi ugovor, neki će pristat, neki ne. Ovi iz kluba tjeraju sve što je bilo dobro i uhodano. Bilo kriminala ili ne, Dinamo je stvarao igrače svjetskog kalibra. Bez obzira na školu iz koje su ponikli, u Dinamu su vidjeli stvarni potencijal ljudi. Ta struka, na čelu sa gospodinom Mamićem, je stvorila strukturu srebrne i brončane svjetske momčadi. On je osuđen, struka je ostala do nedavno visit u zraku. Trajno su ih prizemljili, Dinamova uprava. Jel bolje sve legitimno i čisto? Naravno. Međutim, prema javnim financijskim izvješćima input==output, balans je cca pozitivna nula. Nema veze koliko stotina milijuna bivših kuna je razlika između 2 godine. Sve se jasno prikaže i knjiži. Naravno, legitimno, sve je čisto ko suza, ali prosječni gledatelj nije dobio nikakvo poboljšanje usluge u ničemu za tu razliku od stotinu milijuna kuna većeg inputa. Ako ćemo baš cjepidlačit, Dinamo nije nikoga prodao, zadržao je srce momčadi na okupu i to je pozitivna strana tog financijskog plusa. Pričam o prošlosti i karikiram, iznosim tok misli, stoga nije potrebno hvatat me za riječ. Ako volite i želite, sami raspravljajte dalje u tom smjeru. Meni je iskreno malo mučno.
Bilo je to na Valentinovo....
23 kuke od povratka imena Dinamo. Tu je opisano kako je to bilo...
...kako godine lete,....
----------------
Prošli smo Split, ove godine Kup je naš!!
Dva debitanta: Jakov Grulica i Marko Brljača.
To je onaj Marko koji nije bio zadovoljan svojim statusom prethodnom klubu, al' naš Dinamo mi je pružio šansu koju naš Marko odlično odrađuje.
Kada se pusti Drmu na miru, taj zabija 30 golova po sezoni, gledajući sva natjecanja.
Oćemo duplu titulu šampiona ove godine.
Molim te prestani postati obnažene muškarce po forumima. Hvala!
Ivanušec dao dva gola, te naš Ademi.
broDo je. Dočekujemo derbi, mirne duše.
Potvrđujemo novi naslov Šampiona!!
Katfa si dandosa do labo i ešid lomcije rumufo na racku.
Valjda Deda nije u stanju ovo zaje** ili možda je?
ocekujem dominaciju Dinama i nova 3 boda.
E sad kaj se tice ozljeda i kartona, tu vjerujem da ce ih bit dosta
Bit' će to El Croatico, kako sportski novinari tepaju, našem najvećem derbiju.
HST je u krizi, te jedva dobiva fenjeraša Lige. Al, treba biti oprezan. Ne pristati na grubu i šoračku igru.
3boda za Dinamo, te jedan korak bliže naslovu Šampiona države.
Samo da u Kupu ne zglajžamo.
Oćemo x2 titulu još ove godine.
Liga je Dinamo i ostalih 9.
Ah, napokon srećica...nakon toliko navlačenja, ružnih komenatara, hejterskih podvala, toxičnosti i zločestoće...
Pokazali smo tko je najbolji klub u Ligi.
Tak' igra moj Dinamo. Taj plavi stroj melje sve ispred sebe. Uigrana smo ekipa, te jednostavno kvalitetom, na snagu meljemo protivnike.
Do ove tekmice, novinari su vidjeli da naš Dinamo iz Zagreba, slabo igra prvo poluvrijeme, te krene tek u drugom pobjeđivati protivnika.
Sada nije bilo tak'. HST-u smo već u prvim minutama tekme pokazali kak' stoje stvari.
Drago mi je zbog plavog puka. Puno ružnih stvari se događa oko našeg kluba, al' dobro posložen Dinamo, ne mora brinuti za titulu Šampiona ove godine.
Očekujemo i titulu Kupa. Sreća je danas bila vidiljiva na licima naših navijača i svih ljubitelja nogometa.
Ima još puno bodića do kraja, al' ovih +11 bodića, minus jedna tekma manje, puno znači.
Mada će naši pratitelji, kao i svake sezone, vrlo vjerojatno, kiksati prije "odlučujućih" tekmi sa nama.
Jako mi je drago kada proigraju naše mlade nade kluba. Naš zalog za budućnost. Luka Ivanušec dva gola, prošla tekma isto tako.
Dalić može biti žao kaj ga nije vodio na SP. Bili bi prvaci svijeta. Mali Mate Baturina je pravi as. Ademi uvijek na pravoj lopti.
Rile fotka za povijest. Igrači sa svojim navijačima. Ispred prepunog Sjevera.
Mi ne pričamo po Internetu i novinama. Mi radimo na terenu.
Tuđi su problemi kaj se nogomet igra na travnjaku, a ne izvan njega.
Puno mi je srce.
Eee....
Prije ćemo opet imati cara nego Hajduk osvojiti prvenstvo.
Naslovnice vrište: "DINAMO JE NEDODIRLJIV", "U Maksimiru već slave još jedan naslov prvaka"
...kako je dobar ovaj Mate Baturina. Samo da se normalno razvija, te će postati prava igračina.
Mate će nam donijeti još puno veselje našem klubu. Bravo, Mate!!
Dobio ocjenu čak 8.5. Dao gol + asistencija.
Davorin Olivari, piše komentar, da smo već dobili novog Šampiona lige.
Eh, nemam ništa protiv toga.
Luka Ivanušec se pokazuje kao pravi majstor nogometne igre. Jučerdan dva gola, te dva gola u prošloj tekmi.
Mi smo Dinamo iz Zagreba. Jedan od najboljih klubova svijeta. Da nije bilo krađi i sportske nesreće, ove godine bi otišli korak dalje
u Evropi. Eh, da uskoro ćemo igrati reformiranu Ligu Šampiona svake godine. I to po nekoliko utakmica sezoni, a ne kao
do sada samo šest.
Samo neka Dinamo nastavi ovako. Idemo pobijediti sve do kraja, ak' bu moguće.
Ove godine uzimamo i Kup, tj. dvostruku titulu.
Baš je lijepo biti dinamovac ovih dana. Cijeli kvart se nalazi u posebnom radosnom veselju, kao i cijeli Zagreb grad.
Ovi rezultati i uspjesi kaj postiže naš Dinamo, naš najbolji sporski koletiv i organizacija su samo još jedan dokaz
pravilnog rada Uprave i Omladinske škole. Ima igrača koji nisu bili poželjni u svojim sredinama. To nema veze.
Kod nas je svako dobrodošao i ima svoju ulogu.