Slaganje računala - odabir komponenti izdvojena tema

poruka: 1.505
|
čitano: 426.326
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slaganje Računala - Odabir Komponenti
2 tjedna
Slaganje računala - odabir komponenti

Ljudi ako može pomoć, kupio sam ovo nedavno

https://www.futura-it.hr/futurait-officehome-pc-amd-3200g-16gb-ram-ssd-500gb-amd-vega-500w-midi-atx-case-/158296/product/

Pa ako imate kakve savjete za ostale komponente koje mi fale, nešto osrednje, dobar omjer cijene i kvalitete, ništa spektakularno, čak i ispod prosjeka. Jer nisam neki ekstra gamer

0 0 hvala 0
7 godina
Re: Slaganje računala - odabir komponenti
Neznam sto ti fali, ovo bi trebalo biti u kompletu sve.... Osim periferije, pojasni na sto tocno mislis.....
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 tjedna

Hard disk, ssd?

7 godina
Pa koliko vidim konfiguracija ima 500gb ssd ukljuceno.

E sad dodatno, neces s nicime pogrijesiti, uzmes kapacitet koliko ti treba, klasicni 2.5 sata ssd....
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Slaganje računala - odabir komponenti

Pozdrav svima,

Trebao bi mi savjet koji procesor i matičnu ploču da kupim novu? (trebao bi i rama ddr4)

Grafičku imam ATI Radeon rx 570 4gb, pa sam razmisljao uzeti neki ryzen procesor. (možda rzyen 5?)

SSD, coler za procesor, napajanje i kućište imam. Dosad sam koristio i5-3470 procesor i matičnu MSI H61M-P20 (MS-7788) (SOCKET 0) i ram ddr3.

Budžet imam 300€, kupovao bi u zagrebačkim shopovima. (jel mi je budžet premali za to sve novo?)

Lp

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.5.2023 21:55 (sumapomodulu).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slaganje Računala - Odabir Komponenti
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice