O čemu ti pričaš? Referiram se na b650e wifi koju si nekome preporučio stranicu prije. Nisam te napao, dapače napisao sam da ne možeš to znati dok se ne sretneš s konkretnim modelom i konkretnim problemom koji se provlači.
Napisao sam svoje iskustvo sa konkretnim modelom Asus ploče.
Tu ploču sam reklamirao, dobio novu, situacija se ponovila. Nisam jedini koji s tim modelom ima problem. Ako mi se to dogodilo na dvije nove ploče, a nalazim na iste probleme drugih na internetu, očito da nije samo izoliran slučaj.
P.S. gdje sam ja to napadnut? To što sam napisao da si se uzrujao jer sam dao negativan osvrt na proizvod iz tvoje preporuke? Licemjerno dragi kolega od nekog tko se svako malo kači s ljudima koji se ne slažu s tvojim preporukama, neki bi rekli da si shill jedne IT trgovine 
iiiii evo ga, klasična priča s tobom.
Čim se neko ne slaže s tvojim mišljenjem odmah idu rasprave i tako sa svakime u svakoj temi, ne znam jel dosadnije i otrcanije to ili ove stare fore
oko Future koje ponavljaš kao papagaj.
BTW o čemu ti pričaš? Doslovno odgovaraš halQicya koji je uzeo ASUS TUF GAMING B650 ploču (slika dolje)
PC/matična radi... slika u prilogu... betlehem. Zadovoljan za sada. :)
A sama kvaliteta izrade i izdržjlivost?
Vidim da taj ima FreeSync/Adaptive-Sync što znači da bi trebao raditi bez screen tearinga kad koristim AMD karticu.
A gledaj minus je sta ima tu jednu tipku za control svega iako je nikad ne koristim, a ovaj stalak je onako ok, nis posebno. Nemam stvarno nekih komentara oko kvalitete izrade i izdrzljivosti, cisto mi je okej.
Meni je bio bitan 2k, 180 hz i da je kalibriran za foto i video editing, boje su taman kalibrirane i za tu nemam nikakve primjedbe.
Ja koristim sa amd karticom da, sve mi uredno radi :)
Ma u ovih pola godine sta ga imam stvarno nema nekih problema
Na kraju uzeo ovaj: Monitor AOC AGON Q27G4XF, 27", IPS, QHD 2560x1440px, 180Hz, 0.5ms, HDR10, G-SYNC, Adaptive Sync, DP, HDMI, pivot
169 eur... mislim da je najjeftiniji tu bio, svugdje drugdje 250...

)