zanima me da li pri trčanju ispitivač govori kad prođe minuta ili ? tj kako znat koliko imamo do kraja :) hvala unaprijed na odgovoru
Poneses si sat sa stopericom?
zanima me da li pri trčanju ispitivač govori kad prođe minuta ili ? tj kako znat koliko imamo do kraja :) hvala unaprijed na odgovoru
Poneses si sat sa stopericom?
1500-1700
Možeš imat sat...
Ima li ko odavde testiranje 18.4 u 7:00?
imam ja ;)
Jel neko od vas na akademiji dan prije?
Evo ja san bia odma jucer prva grupa u 7 uri, od nas 100 doslo je 76. Idete laganini unutra pretres neki lagani i onda bas udete unutra. Tamo vas prozivaju i posloze po prezimenima (traje cirka 15 20 min) pa idete risavati psihotestove i te stvari. Bilo je negdi oko 6 testova ja msm i to traje negdi oko uru uru ipo. Tu je palo negdi 10ak ljudi. Kad sve to zavrsi idete doli u svlacionu, skidaj se u kratku maju i gace i bosi bez carapa na hodniku cekate to mjerenje mase i visine i tu vam se gleda bas tocno nema krade na nicemu. 3 ih bude unutra i gleda i jos neki ljolje to sve snima sa kamerom. Onda idete u dvoranu na testove. Skupite se svi u dvi vrste po jedan iza drugog i oni vas podile u grupe. Jedna grupa prvo ide na dipove, druga na poligon, treca na trbusne i cetvrta na skok u dalj. Kad vasa grupa zavrsi cekate da druge grupe budu gotove onda idete dalje na test koji je sljedeci. Tu je otpalo negdi 10ak ljudi a dosta njih je vatalo samo po bod 2 3 iz svake vjezbe. Onda vam podile brojeve idete nazad u svlacionu, obuvas se i ides vanka trcati. Nama je vrime bilo uzas za trcanje, -730 stupnjeva vani, sve mokro od kise i klizavo od onih pizdarija sto padaju sa stabla. Trcite 4 ipo kruga i to trcite svi odjednom samo ste podiljeni drukcijim ljudima (sve ce vam sad objasniti). To su ljudi skoro rigali, bacali se u travu kad je sve bilo gotovo ali nije problem tu vam preporucam da ne dolazite u nogometnim patikama ili u onim sto imaju ravan don nego si uzmite one adidas boost, air max i slicne patike sto imaju onu pjenu ili gumu ili sto vec doli na donu jer vam je lakse u njima trcati masu. I tu na trcanju je popadalo ljudi. Posli trcanja nazad u svlacionu, presvlaci se i odma ides vani tamo di si trca. Tamo vas prebroje koliko vas je ostalo i idete risiti 3 dodatna testa (engleski, informatika i opca informiranost) ovo nisu eliminacijski testovi nego tu skupljate bodove i stvarno su pizdarija tako da ne brigajte i to vam traje oko uru vrimena. Od nas 76 koliko je bilo na pocetku zavrsilo nas je 36 tako da gledajte. Usli smo u 7 uri unutra izasli oko 2.45-3. Vrime van brzo prode i uopce ne skuzite da ste toliko bili unutra.
Moj savjet za kraj vama koji ostanete. Cim izadete vani noge ce vas ubijati od trcanja pa odma u prvi kafic udarite pivu dvi i noge van nece vise biti napete.
Jel moze netko reći koliko minimalno treba napraviti sklekova , trbušnjaka , koje je vrijeme za trcanje i tako to
Ljudi koji se inace bave sportom malo ozbiljnije a upisali su akademiju,jeste se morali pozdravit sa time dok ste tamo ili se nađe vremena za sebe barem 2-3h?
zanima nas sve haha, da i mene zanima kakava su pitanja na tom psihotestu.
Mene zanima što sad kad smo to sve prošli? Čekamo da nas opet pozovu na službenim stranicama? Prvo moraju svi završit ili?
Psihotest su vam standard pitanja npr. volite li proljece ? jeli vam majka dobra zena ? jel uzivate viti kad neka zivotinja pati ? jeste li drustvena osoba ? i tako nemate sto mislite nego odgovarajte iskreno.
sad ti testovi inteligencije to su vam pitanja npr izbaci lik koji tu ne pripada pa vam ponude 3 trokuta i jedan krug i tako te stvari. onda imate neki lik koji je presavijen pa vam je pitanje kad bi taj lik odsavili kako bi izgleda pa vam tu ponude 4 rjesenja i zaokruzite tocno. dalje vam je test slicnosti i suportnosti, punudene su van 4 rici i oznacite 2 suportne ili slicne (slatko-slano)(polegnut-lezeci). Pa van ide matematika, 1/3 od zbroja 5+7 i tako 30 zadataka iz svakog dijela testa.