Majstorski ispit

poruka: 4
|
čitano: 4.269
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Majstorski ispit

Ima li tko ovdje da je isao nedavno na majstorski ispit iz pekarstava.

Zanima me kako je to proslo, sto se radilo na prakticnom dijelu, sto se sve ispitivalo u teoretskom, koliko su zahtjevali da se zna vodjenje obrta i knjigovodstvo i koja literatura mi je bitna za procitati prije polaganja. 

15 godina
odjavljen
Re: Majstorski ispit

ja sam išao prošle godine, prošlo je dobro iako se nisam posebno pripremao. bio sam dosta siguran u sebe jer me baka učila od malih nogu, i normalno to se primjeti i to je jako pozitivno, da oni vide da točno znaš kaj radiš. moraš biti čisti inače te ruše. kaj se tiče prakse, morao sam napraviti tijesto za raženi kruh i burek od mesa. za to sam majstor i tu sam ih oborio s nogu. zato su me teoriju malo pitali, samo koje brašno ide u žemlje, i na kojoj temperaturi se peku krafne i lepinje. za knjigovodstvo me nisu pitali. jedino sam si pročitao ovu knjigu, ali velim to sam znao i prije.

Losing all hope was freedom
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 0:16 (piksic).
12 godina
protjeran
Re: Majstorski ispit
piksic kaže...

ja sam išao prošle godine, prošlo je dobro iako se nisam posebno pripremao. bio sam dosta siguran u sebe jer me baka učila od malih nogu, i normalno to se primjeti i to je jako pozitivno, da oni vide da točno znaš kaj radiš. moraš biti čisti inače te ruše. kaj se tiče prakse, morao sam napraviti tijesto za raženi kruh i burek od mesa. za to sam majstor i tu sam ih oborio s nogu. zato su me teoriju malo pitali, samo koje brašno ide u žemlje, i na kojoj temperaturi se peku krafne i lepinje. za knjigovodstvo me nisu pitali. jedino sam si pročitao ovu knjigu, ali velim to sam znao i prije.

Valjda me nece traziti burek da radim tu nisam bas dobar, jaci sam na kruhu i mekim tijestima, ciabatte i to.

A dobro prakticni dio me ne sekira toliko, mislio sam da ce biti vise ovog dijela o gospodarstvu i vodjenju obrta.

5 godina
Majstorski ispit

Pozdrav svima, 

Da  li netko tko je polagao majstorski ispit za elektroinstalatera možda ima kakvu literaturu za pitanja iz struke, ili možda potencijalana pitanja i odgovore?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice