dali netko zna koliko su se smanjile subvencije ili je to samo greška kod njih u sustavu? Pitam zato jer sam ja jučer nakon kupovine par čokoladica vidio da mi je ostalo još samo 60 kn a to je bila prva kupovina preko nje ovog mjeseca, također neki prijatelji su mi isto rekla da i oni imaju manje subvencije.
Iznos subvencija na xici
- poruka: 16
- |
- čitano: 10.436
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja jos nisam ni dobio x-icu...
A ovo ti je moguce da ti jos nisu uplatili za 10.ti mjesec...
Smanjili? Meni se cini da su povecali, jucer nakon menze (1. odlazak u ovom mjesecu) pogledam na racun i imam jos 740kn, mislim da sam prosle godine ima max 720 o.O
Smanjili? Meni se cini da su povecali, jucer nakon menze (1. odlazak u ovom mjesecu) pogledam na racun i imam jos 740kn, mislim da sam prosle godine ima max 720 o.O
nisam siguran jer 748kn ili 752kn bilo prosle godine... mislim vec je tako zadnjih cca 5 godina od izmjena onih... prije je bilo 1100 kn... ja ove novce na xici potrosim za 10 dana...
Za 10 dana? Koliku subvenciju primas?
Ja imam ovu od 750 (ili kolko vec) i ako idem 3x na dan (ujutro i navecer jedan meni a za rucak uzimam redovito 2 porcije) i takvim tempom moze mi ponestat nakon 20 dana.
Ja imam ovu od 750 (ili kolko vec) i ako idem 3x na dan (ujutro i navecer jedan meni a za rucak uzimam redovito 2 porcije) i takvim tempom moze mi ponestat nakon 20 dana.
Ne volim jesti menije... uvijek su mi smece (bez uvrede)... a do FER menze mi se ne da ici, predaleko mi je...
a i imam brz metabolizam... tako... da ti dodje da potrosim preko 80kn subvencije dnevno...
Ne volim jesti menije... uvijek su mi smece (bez uvrede)... a do FER menze mi se ne da ici, predaleko mi je...
a i imam brz metabolizam... tako... da ti dodje da potrosim preko 80kn subvencije dnevno...
Ne jedem ni ja menie ove, meni mi je ono sto si sam skombiniram iz ponudjenog :D
I ja imam brz metabolizam, gladan sam jeo 1x ili 3x na dan samo vise ne jedem 3x jer je nezgodno kad zadnjih 10 dana u mjesecu ne mozes u menzu A "mama" restoran je 100km dalje tako da nemam mi u stanu bogznašta pripremljeno (obicno neka suha smeća =/)
kuham za mene i dragu... a ona u pmf menzi pokupuje cokoladica :)
dali netko zna koliko su se smanjile subvencije ili je to samo greška kod njih u sustavu? Pitam zato jer sam ja jučer nakon kupovine par čokoladica vidio da mi je ostalo još samo 60 kn a to je bila prva kupovina preko nje ovog mjeseca, također neki prijatelji su mi isto rekla da i oni imaju manje subvencije.
možda trebaš odnit potvrdu o prebivalištu na faks. na nekim faksevima na početku svake godine se tribala odnit ta potvrda da bi uplatili punu subvenciju jer bi ih do tada gledali kao studente iz zg-a.
najbolje ti je pitat na referadi
Sta jos nisi skuzio da za prvu polovicu mjeseca dobijes tek dio iznosa (ne znam je li pola ili nesto vise)? 15. ti se nadopuni iznos za subvenciju do kraja
To ti inace zavisi i kad ti fax pocne, ako ti pocne sredinom mjeseca (kao sto je meni) onda dobijes dio subvencije.
Isto tako krajem akademske godine dobijes dio samo jer su predavanja gotova sredinom mjeseca (barem meni).
Sta jos nisi skuzio da za prvu polovicu mjeseca dobijes tek dio iznosa (ne znam je li pola ili nesto vise)? 15. ti se nadopuni iznos za subvenciju do kraja
kako to? ja sam dobio cijeli iznos
Jer ti je fax poceo pocetkom mjeseca, zar ne?
To ti inace zavisi i kad ti fax pocne, ako ti pocne sredinom mjeseca (kao sto je meni) onda dobijes dio subvencije.
Isto tako krajem akademske godine dobijes dio samo jer su predavanja gotova sredinom mjeseca (barem meni).
Jer ti je fax poceo pocetkom mjeseca, zar ne?
početo mi je krajem devetog, ali to nema veze, jer svima brucošima, nevezano kad počinje faks, iksice vrijede od 1.10.
a ja sam 1.10. dobio pun iznos subvencije, a ne samo pola, a drugu polovicu 15. kao što je rekao Grgapm da se dobija
ugl ništa nije bilo, subvencije mi iste kao lani, samo iz nekog razloga na računu nije pisalo sve do danas ukupni iznos subvencije