Kupio sam opet ESET Internet security za 5 uređaja, 1 godina jer mi je isteklo 3 godine na kućnom kompu. Nisu imali ponudu od 3 godine te ako netko želi, €4/kom da si imam za kombinaciju kava+pivo kod zeta u birtiji, primam Revolut ili IBAN. Za dugogodišnje kolege na forumu mogu poslati kod unaprijed
Ultimativna antivirus tema - P&O
- poruka: 48.524
- |
- čitano: 13.521.560
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Vidim da nema zainteresiranih da plate Najbržem makar kavu, stoga poklanjam ESET licence!
Sretni blagdani
Vidim da nema zainteresiranih da plate Najbržem makar kavu, stoga poklanjam ESET licence!
Sretni blagdani
Pa što nisi kupio preko onog linka sa popustom što sam ti prije dao.
Ja sam kupio ovaj od 1 godine i vrijedi mi još.
Sad sam isprobao daju popust samo ako kupuješ na 1 godinu
Kod je BLH46
Sestri sam kupio preko tog linka, a meni na gamivo ostalo nekog credits te išao da iskoristim to.
Sestri sam kupio preko tog linka, a meni na gamivo ostalo nekog credits te išao da iskoristim to.
Aha ok.
https://www.mmorc.com/cdk?plat=J3RGXX5373X1&p=3
Uzeo bi ja od tebe, ali mi stvarno ne treba.
Kod mene već dugo BitDefender free i 100% sam zadovoljan
Kad se vec poklanja evo najbrzim prstima
trial eset premium
DBUD-X44D-NXT6-8XPE-RRAU
WAVX-X42R-AUFW-SRR6-NRMF
NRBS-XXJS-WPEW-94H3-U53J
Na koji mislis Defender ovaj koji dodje predinstaliran sa Winsima zvan "Vatrozid"ili Virus and Threat protection ?
Ja sam godinama ima avast sad sam presao na bit defender..Slabo se koristi pc uglavnom djeca a i je vec je dosta staro racunalo.
I dodao sam firefoxu ublock..Ima li jos koji koristan savjet :D
18e
Pozdrav, jel puno dati 15e za kaspersky plus za 1 god? Istice mi mcafee za 6 dana pa gledam sta bi mog'o pronaci.....mcafee mi je bio previse naporan, dosadan a i memorije puno zauzima.....hvala
Pozdrav, jel puno dati 15e za kaspersky plus za 1 god? Istice mi mcafee za 6 dana pa gledam sta bi mog'o pronaci.....mcafee mi je bio previse naporan, dosadan a i memorije puno zauzima.....hvala
Nije ne, ali ne treba ti plačena verzija nema to nikakvog smisla.Free verzija ima sve kaj ti realno i treba. Sve ostalo je samo nepotrebno smeče, svi ti razni dodaci i optimizatori koji če ti samo dodatno usporit surfanje i zatrpat browser.
Za zaštitu Windowsa, na Kasperskom je najbitnije ovo podebljano žuto pa onda zeleno.Sve ostalo je sporedno, plavo moš omogučit ako hočeš ali nije tolko bitno.Zeleno+žuto če ionako sve polovit ako treba, a plavo ipak sitno uspori surfanje to je sasvim očekivano.
Zakaj plačati bez potrebe, kad več sve najbitnije imaš i za badave u Free verziji. Bolje si naruči jednu đambo picu za 15eura, ili kupili koji kilu čipsa itd.
https://me-en.kaspersky.com/downloads/free-antivirus
Mcafee krš ili kramp ne bi štel dalje komentirat.
Hm možda i nije greška, pa bi i Kaspersky Free opcija mogla nestati iz ponude.Nisu baš najasniji, ili se možda radi o marketinškim smicalicama da navuku naivce da ipak plate za Premium.
https://forum.kaspersky.com/topic/kaspersky-closing-the-free-version-55593/
Nakon par godina s ESET-om (s kojim sam zadovoljan prije svega jer je lagan i nema FP-eva u smislu da je game friendly s "onim" verzijama koje volim probat prije kupnje) neću više produžiti jer mi se ne čini da to danas ima smisla.
Kakav je sad Defender po pitanju FP-a? I sjećam se da je znao dosta produžiti extract arhiva.