Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.364
|
čitano: 6.459.471
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O
njonji kaže...
andi.cro kaže...

Deinstalirajte plug in (skroz ga maknite iz brovsera), očistite sav cache , zatvorite browser. Ponovno tada instalirajte novo preuzeti plugin i sve bi trebalo normalno proraditi jer ako meni pokazuje na svaki rezultat pretraživanja onda mora i vama !

Možda stvarno neki bug kod prijašnje verzije plugina, ne znam... probajte nanovo sve kao što sam opisao, trebalo bi vam raditi kak treba ( barem meni na Chromu radi ).

Probao sam sada ovo - ne radi kod mene nažalost.

Ali kao što rekoh, zaštita i dalje radi, samo mi ne pokazuje ikone kod googla.

Već im je poznat taj problem koliko vidim na njihovim forumima.

Kažu: "The latest Traffic Light version 3.2.4 available at the Chrome Store includes a fix for a known situation where search advisor wouldn't show the symbols next to the webpage results. Based on the developer's report, more adjustments will soon follow and these should fix the issue permanently, as this release focuses specifically on Chrome and Safari and there are still some minor tweaks required for Firefox."

GAMETAG: ANDIxHR
14 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

Evo, nadogradio mi se "semafor" na verziju 3.2.5 i sada funkcionira i na Google tražilici!

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
15 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

Opet Mikrošuft MSN i opet Malvertising, pa ti onda vjeruj Mikrošuft ekipi i njihovim Antivirusnim rješenjima.

https://forum.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti-stari-web/hrvati-opet-zrtve-ransomwarea/232314.aspx?page=0&jumpto=4835979&sort=asc&view=flat

Človek je zaboravil napomenut, kad testira na standardnim Windowsima to je klasična instalacija sa aktivnim Mikrošuft Defenderom.Defoltni Edge browser ima aktivan nekakav Ad blocker, ali to je obično smeče pored UBlock Origin klasike.

https://www.ghostery.com/blog/how-to-block-ads-pop-ups-microsoft-edge#:~:text=Built%2Din%20Features%20of%20Microsoft,corner%20of%20the%20browser%20window.

Ja sam baš probal isto testirat na MSN, dakle defoltni Edge bez ikakvih dodataka i ništa nisam imal sreče.Kaspersky šuti ne prigovara, nije ništa iskočilo nula bodova. Ali da to je klasična Malwartising priča ili akcija. Reklamna Gamad na "sigurnim/nesigurnim stranicama" povremeno djeluje, to več odavno znamo sve poznato ili očekivnao.Ekipa lovi žrtve, pa koga upecaju a znamo da prilično puno ljudi nasjedne na ovakve zamke.

AMD,........is that Epyc or what?
13 godina
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O

Kao prvo, Microsoft ne može odgovarati za sadržaj oglasa. Ja danas mogu registrirati stranicu za oglašavanje kod Google-a i onda potom postaviti preusmjeravanje na malware. To nije do Microsofta jer oni ne mogu pregledati na stotine tisuća oglasa konstantno. Upravo zato Google ispod svojih oglasa ima mogućnost prijave istog; napraviš prijavu i onda tek oni mogu provjeriti da li je oglas postao maliciozan ili ne. Maliciozno oglašavanje nije samo problem Microsofta nego kod svake druge kompanije koja prodaje oglasni prostor.

Drugo, Edge nema ugrađen ad blocker nego zaštitu od praćenja. Ne blokira oglase nego blokira skripte za praćenje na web stranicama. Totalno dvije drugačije stvari—kruške i jabuke.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.12.2023 22:05 (Marko :D).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice