Evo i od mene KOD za 50€ popusta
F91-PYZG-G2ZP-PYYB
Evo i od mene KOD za 50€ popusta
F91-PYZG-G2ZP-PYYB
Jeli tko upratio kako ide ovo sa TRIO punjacem na poklon preko members aplikacije?
Stisnuo sam to u members aplikaciji par minuta prije predstavljanja i proslo mi je, a pri narudzbi se to nigdje nije spominjalo, narucio sam telefon na firmu sa firminim emailom.
Kad stigne telefon ce members aplikacija prepoznati novi telefon i onda se pukne unutra racun ili sto?
Hvala upucenima na odgovoru.
Ja sam se regao ranije, dobio potvrdu na mail, malo pogledao preko moba unboxing, ali u Membersu nema nikakve opcije za punjač...čudno..a radio sam to prije xy puta..Nema veze
Moja žena je dobila u Samsung storeu - Arena centar.
aha sad vidim arena centar, e to je vec neki deal onda, tak bi uzel sigurno:D
A sam mob, a sta ja znam, malo ruzniji od starijeg modela zbog tih oblih rubova. onda sta znaci da olovka nema bt, svejedno ce se moci slikati klikom, jer tome je jedino i sluzila?
Podrzavam prelazak na 6.9" ekran i to je najveci plus uz gorilla 2 zastitu, ostalo bas banana, nikakva poboljsanja, jeblo ih AI i prodavanje magle koju bu ionak naplacivali dodatno.
Jel moguce da su iz spena izbacili sve air geste i da je sada samo jebeni stylus. Strasno.
Jel moguce da su iz spena izbacili sve air geste i da je sada samo jebeni stylus. Strasno.
Surova realnost
Pošto ne kupujem ovu smijuriju od "nadogradnje" zvanu S25 koju samsung nudi, evo i moj kod.
F91-PYEE-BYNN-N62B
rekli su da će obična s serija imati bolji fokus PDAF na kraju čorak(uw camera)
1500 EUR, hmm bit ce moj S20Ultra dobar jos neko vrijeme :).
Ukupno gledajući, meni se vidi da je S24 Ultra (bio) ipak bolja kupovina, a specifično zbog S-Pena i njegovih kompletnih mogućnosti, koje su ovdje u S25 Ultra OFF iz razloga deisigna ?!?!
Na kraju sam uzeo Pixel 9 Pro XL, jedan razloga je bila cijena ali i to sto sam uzeo Samsung privremeno jer mi se u Pixel 7 Pro napuhala baterija i vise mi se svida Android kod Pixela.
Ali na kraju razlika u cijeni (u Svedskoj) ni nije tako velika.
Samsung (i par drugih sto sam vidio) nudi S25 ultra za 1567,25€ dok moja mreza do nedjelje nudi za 1170,87. A pixel je samo 167€ jeftiniji na trenutno akciji, a S24 Ultra isto toliko skuplji.
A u Svedskoj se za Unpacked event dobijao kod za 87€(1000sek) i Galaxy Buds3 Pro.
više manje svi ovi prvi osvrti govore o minimalnom napretku...većinom AI...tako ako kupci poslušaju mogao bi samsung ubrzo krenuti na prvi popust...750E za vakuum S24U...vjerojatno je tako i u drugim zemljama po oglasima tako da davati duplo za u biti istu stvar je suludo...na kraju godine će ovo biti best buy u android svijetu...strpljen spašen:)
ipak bi se ja rađe strpio jerbo S25u je najbolji samsung u ovom trenutku samo normalno ne po ovoj prvoj cijeni...olovka me ne interesira u stvari radi mene je mogu izbaciti i taj prostor iskoristiti za veću bateriju
S25U vs S24U
-novi soc je brutala...30% u svemu bolji
-mobitel je 2 mm uži pa bolje leži u ruci
-uw camera ima novi 50mpx senzor(tu su shupci,mogli su odmah i za x3 to staviti a nečuvati za S26U)
-full reza od glavne camere sad je isto u raw-u(200mpx)
-uw ima veći f...oko 50% više svitla
-bolje macro mogućnosti
-log kod snimanja videa(ono ča je raw kod fotoa...to je ode log kod videa)
-jači cpu za AI tako više tih AI stvari može ići off-line
-AI brisanje zvuka iz videa po izboru...to baš bode oči...uši kod videa...sad možeš sve nepotrebno maknuti
-zaobljeni okvir i ravni bridovi
Isplati li se prelaziti ili ne s S24U na S25U? To sam se pitao mnogo puta i na kraju:
- dobio u programu otkupa 664 eura za svoju 24 kupljeniu prosle godine u prednarudzbi
- dobio Rugged masku koja je 70 eura
- doci ce i punjac jer sam se registrirao za prezentaciju...
Na kraju ja zadovoljan jer za staru ultru nikada ne bih dobio te novce a i tesko je to prodati...Nadam se da se necu razocarati u mobitelu...
Usporedba tarifi i iznosa za Galaxy S25 seriju
Usporedba tarifi i iznosa za Galaxy S25 seriju
tako je bilo i sa S24U...nije prošlo ni misec dana na oglasima je vakuum već bio ispod 1000E...