Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava] izdvojena tema

poruka: 749
|
čitano: 409.890
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
suspendiran
Re: Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]
CrossDeath kaže...
Boris grozni kaže...

Nije stvar u babi vec u mobu kako hendla 65 app koje mi trebaju, svih tih 65 app je radilo savrseno zadnji 20 godina..eod

evo par korisnih linkova:

1) morphe

2) brave browser
3) adguard dns

uz to jos samo malo zdravorazumskog razmisljanja i nece biti problema

kaj s tim? pa stock mob treba funkcionirati savrseno.kani me se tih gluposti instaliraj ovo da bi ti radilo ono jebeni mail mi ne prikazuje normalno

15 godina
Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]

a sta da ti kazem, ako ga ne znas koristiti, prodaj ga 

takoder koristim s25+ i nemam nikakvih problema

edit: ne moras nista dodatno instalirati, ali daj bar si napravi uslugu i podesi dns adguard, prejednostavno je, a toliko je korisno

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2026 22:37 (CrossDeath).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ja isto imam S25+ sa 203 aplikacije na njemu i nemam nikakvih problema, mob ko mob, dobar je isto ko i S24+ što mi je bio dobar, a ovaj je samo mrvicu bolji. Kamere su jedino mogle bit bolje. No pošto imam i S26 običan radi "kompaktnosti" i više njega koristim, ovo sve mi je nebitno. Samo znam da nakon svih tih silnih godina nikad nisam imao Ultru, a to ću jednom prilikom morat imat samo zbog kamere, tj zooma. I moj P50 Pro iz 2021. nekad više slika doslovno "Pro" za razliku od Samsunga, al eto, neću ništa drugo jer sam naviko na Samsung.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pustite stjepanja na miru, on je unikatan u svemu na forumu

2 0 hvala 1
7 godina
Tef je, kak bi moja žena rekla za mene, preveč spameten

0 0 hvala 0
17 godina
sstrmi kaže...

Pustite stjepanja na miru, on je unikatan u svemu na forumu

Lik se kao pokusava pravit glup a ne kuzi da tako i ispada glup. U svakoj temi ista prica, ocito mu je predosadno u zivotu.

14 godina
CrossDeath kaže...
Boris grozni kaže...

toliko bugova u app u zivotu nisam vidio kad zbrojim sve mobitele zajedno, ovaj ih je potukao sve, od reklama i sranja, bugova, stekanja, trzanja, da te bog sacuva izgubio sam s tim mobitelom živce vec 200x, Xiaomi je za ovo sf na kojem 6 godina nisam vidio jebenu reklamu kamoli da je nemogu maknuti s ekrana jednim dodirom na x 

ovako isto moja baba od 85 godina dovede mobitel do ludila skidanjem razno raznih aplikacija i ostalih pizdarija. pa tko jos normalan ima reklame u 2026.?

Boris Grozni i korisnici iPhonea koji ne plačaju pretplatu za YouTube Premium hahahahha

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
5 godina
suspendiran

Evo danas najnoviji bug nemres skinuti sliku s googlea(gumb download jednostavno NE RADI), mislim da mob ide u smece i nazad na šaomiShvatio bi da su bugovi u 3 app ali u 50, tako da sumnjam da bi resetiranje moba ista pomoglo, doma koristimo šaomije, samsunge i ajfoneta, ovo je definitivno najzbagiraniji mobitel

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2026 12:47 (Boris grozni).
Moj PC  
0 5 hvala 1
8 godina

Pricas totalne gluposti i ocito ne znas koristiti mobitel :)

S23 i S25 rade bez ikakvih problema ako izuzmem trzanje na S23 za koje je izravno kriv Samsung i OneUI 8.5

Nikakva blesiranja, problemi sa apk, kamerom, sve radi normalno. Onako kako podesim postavke i sucelje, ostaje i bas nikada nista ne zeza a imam instalirano 200+ apk od kojih se dosta koristi konstantno. Igrice ne igram, pa za taj dio ne znam kako se koji ponasa.

0 0 hvala 0
8 godina

S23 i S25 rade bez ikakvih problema ako izuzmem trzanje na S23 za koje je izravno kriv Samsung i OneUI 8.5

Nikakva blesiranja, problemi sa apk, kamerom, sve radi normalno. Onako kako podesim postavke i sucelje, ostaje i bas nikada nista ne zeza a imam instalirano 200+ apk od kojih se dosta koristi konstantno. Igrice ne igram, pa za taj dio ne znam kako se koji ponasa.

0 0 hvala 0
8 godina

0 0 hvala 0
8 godina

0 0 hvala 0
5 godina
suspendiran

Vidim i tebi radi odlicnoEvo probao sam i ta sranja sva na a54 takoder identicno bugovi i nemogucnost rada..restirao sve postavke i dalje sve identicno

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2026 16:32 (Boris grozni).
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
Boris grozni kaže...

Vidim i tebi radi odlicnoEvo probao sam i ta sranja sva na a54 takoder identicno bugovi i nemogucnost rada..restirao sve postavke i dalje sve identicno

Napusti temu i idi smarati u xiaomi temu

5 godina
suspendiran
Nemam tamo kaj raditi jedini bug u 6 godina je bio s azuriranjem gdje su sjebali 1000fps kameru...klizni ekran na s25+ radi ko moj kurac kad sam na 29 pivi i 3 linije kokaina i kad mi ruke odsjeku pa to izgleda koda pokusavam nosom povlaciti, strasno🤣
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Ne znam što te točno muči s tim tvojim mobitelom. Ja sam dosad imao tri Samsunga (S24U, S26U i sad koristim Fold 8U) i svi su mi radili savršeno. Isto tako, kći mi ima A55 koji je star dvije godine i dan-danas leti kao i prvi dan kad je bio izvađen iz svoje kutije. Ako ga ne znaš naštelati (nije sramota), jednostavno prijeđi na nešto drugo i skrati si muke.
*# @Frk #*/
5 godina
suspendiran
Frk kaže...
Ne znam što te točno muči s tim tvojim mobitelom. Ja sam dosad imao tri Samsunga (S24U, S26U i sad koristim Fold 8U) i svi su mi radili savršeno. Isto tako, kći mi ima A55 koji je star dvije godine i dan-danas leti kao i prvi dan kad je bio izvađen iz svoje kutije. Ako ga ne znaš naštelati (nije sramota), jednostavno prijeđi na nešto drugo i skrati si muke.

daj mi recite koji k imam štelati na mobitelu? instaliram app ona se prikazuje na pola, nemres stisnuti potvrdne tipke, tipkovnica se neprikazuje i jos yebes mi sve min 1000 sličnih gluposti, no ok i moja žena ima sve te gluposti na svom a54 njoj to uopce ne smeta niti kuži...no ok više mi se neda rijesit cu se moba i bok ocigledno taj os sustav nefunkcionira jos je u nekoj alfi ili sam ja prezahtjevan pa mi svaki k smeta. tako da eod stvarno vi ako ste zadovoljni super ja nisam, čaos

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2026 13:36 (Miro).
15 godina
Aj aj, ponesi i wc papir za sobom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Boris grozni kaže...

jebem vas sve od reda

brat je opasno isfrustriran :/

5 godina
suspendiran
CrossDeath kaže...
Boris grozni kaže...

jebem vas sve od reda

ma nisam to je bila zahebancija, pomirio sam se da je taj os i mob zbagiran totalno..

16 godina
Boris grozni kaže...
CrossDeath kaže...
Boris grozni kaže...

jebem vas sve od reda

ma nisam to je bila zahebancija, pomirio sam se da je taj os i mob zbagiran totalno..

ovo sto ti pricas nikad jos cuo nisam nigdje, od vremena kad su dosli prvi android mobiteli, a kamoli sa flagship samsungom.

ja sam jos uvijek na S23+ i mob radi kao i prvog dana, mozda tu i tamo zatrzne nesto ali totalno nebitno. a ovo kod tebe ili trolaš ili imas neki fake mob ili je jednostavno neispravan.

koja se to aplikacija pokazuje na pola ekrana da i mi probamo ?

16 godina

Staviš ga na blok. Nevjerojatno je da u 2026 ima još tih fan fanbojeva koji seru po forumu.

Xbox: RENZOR GT 1
Moj PC  
1 1 hvala 0
5 godina

Evo da pohvalim smart servis, poludio mi autofokus na ultrawide kameri.

Dečki uzeli mob, čak ni garancija nije trebala i zamjenili kameru, zvučnik i USB-C port. Bio bez mobitela jedan dan.

0 0 hvala 0
15 godina
suspendiran
x18x05x kaže...

Staviš ga na blok. Nevjerojatno je da u 2026 ima još tih fan fanbojeva koji seru po forumu.

Hejtera*

13 godina
Imam s25obicni nikad problema sa njim nisam imao, a uporedno koristim iphone 15pro to je tek povremena frustracija
16 godina
Cryogenic kaže...
x18x05x kaže...

Hejtera*

Vjerojatno ima iPhone, pa kupio napredniji telefon i sad ga ne zna koristiti.

Xbox: RENZOR GT 1
13 godina
Pinjossi kaže...

Evo da pohvalim smart servis, poludio mi autofokus na ultrawide kameri.

Dečki uzeli mob, čak ni garancija nije trebala i zamjenili kameru, zvučnik i USB-C port. Bio bez mobitela jedan dan.

Besplatno?

5 godina
Da. I mene iznenadilo, još sam pitao prvi puta jel treba kakav papir od garancije i ne treba jer je to greška za koju znaju.
Općenito iskustvo sa samsung mobitelima i servisom mi je i više nego dobro.
S10 ugasili se pixeli na ekranu. Unutar garancije zamjenili bateriju ekran i okvir.
Galaxy buds pukao silikonski nastavak dobio novi.
13 godina
Pinjossi kaže...
Da. I mene iznenadilo, još sam pitao prvi puta jel treba kakav papir od garancije i ne treba jer je to greška za koju znaju.

Sad si me malo zabrinuo. Nisam znao da je to tako česti kvar na S25 Ultra.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice