Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava] izdvojena tema

poruka: 737
|
čitano: 392.833
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]

Pa pošto se mogu pronaći od 300€ novi po njuškalu ja bi ih svakako uzeo u obzir da tražim  takav mob.

Da je objektivno slabiji od ostatka 25,je.

Ja sam prije par tjedana uzimao novi mob, i moje mišljenje je da generalno S25 serija trenutni best buy što se androida tiče kod nas.

Ja sam platio 530€ za S25, 25 Ultra se može pronaći već od 800€,govorim o novim,zapakiranim mobovima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2026 10:08 (evang).

4 0 hvala 1
12 godina

Nabavio S25 Edge, nakon dvije godine korištenja standardnog S24. Za sada sam zadovoljan kupnjom. S26 serija me nije pretjerano interesirala. Vjerojatno bih nabavio standardni da su upakirali Snapdragon. Ultra modeli su mi glomazni.

Tražio sam nešto originalno u moru kopija, i Edge je ispunio očekivanja. Estetski stvarno pogođen i postignut premium feeling.

0 0 hvala 0
15 godina

navali narode

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Također, dobio 8.5 na S25 Edge.

0 0 hvala 0
14 godina

Upravo bez veze išao provjeriti na S25 Ultra i tu je doyaya!

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

0 0 hvala 0
14 godina

0 0 hvala 0
16 godina

Ne prikazuje mi detalje poruka na lockscreenu, šta trebam uključiti? Prikazuje obavijest ali ne od koga i sadržaj poruke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]
Ideš u Postavkama na Obavijesti pa Zaslon za zaključavanje. Pa tamo biraš što želiš. Ako sam te dobro shvatio.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina

Da,to je neki kao safety fičr, moraš ručno u aplikaciju i omogućiti da se prikazuje sadržaj na locked screen.

15 godina

Puknuo mi ekran na s25 ultri, ima li tko informaciju gdje se moze nabaviti original screen sa okvirom? Servisi traze i po 500 eur za zamjenu. Suludo. Zamijenio bih si ga sam.

Carpe diem.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ebay?

17 godina

Pozz

Imam jedan manji proble sa s25 ultra,boje mi na ekranu izgledaju nekako isprano,kad resetiram mob. sve se vrati na normano,a onda opet nakon nekog vremene sve malo izbljedi,po ponovo moram resetiratu .

Daji je problem u postavkama ili u softweru ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zzz kaže...

Pozz

Imam jedan manji proble sa s25 ultra,boje mi na ekranu izgledaju nekako isprano,kad resetiram mob. sve se vrati na normano,a onda opet nakon nekog vremene sve malo izbljedi,po ponovo moram resetiratu .

Daji je problem u postavkama ili u softweru ?

To nije "manji problem". Jesi riješio to?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2026 23:41 (RobotTitan).
15 godina
janiq kaže...

Puknuo mi ekran na s25 ultri, ima li tko informaciju gdje se moze nabaviti original screen sa okvirom? Servisi traze i po 500 eur za zamjenu. Suludo. Zamijenio bih si ga sam.

Ja sam naučio preko Aliexpressa i sam zamjenio srry nisam vidio poruku prije.

17 godina

RobotTitan. Nisam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2026 8:28 (zzz).
13 godina

Preskup mobitel da bi se pomirio s tim. Ako imaš garanciju reklamiraj. Servis.

16 godina

Jel neko našao riješenje za ovaj problem? . Uđem u auto, S25 Edge se spoji na Infotainment, Android Auto sve radi, odem do dućana, vratim se nakon 10-15 min, više se ne želi spojiti. Gemini je preporučio da se ugasi Intelligent WiFi, I slične forice. Sve odrađeno, svejedno se opet dešava. Dođem mi da prodam mobitel je to nema smisla više.

Infotainment je od Cupra Leon. 

Xbox: RENZOR GT 1
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2026 11:23 (x18x05x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

probaj u drugi auto, mozda nije do mobitela

Durbin d.o.o. za geodetske poslove
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nije. Android auto je problem, i to nastrani automobila. Imam sličan problem na Renaulut. U tom slučaju drži stisnutu tipku za paljenje radia/infotainmenta jedno 15 do 20 sec dok se ne restira. Nakon toga se telefon automatski spoji.

0 0 hvala 0
15 godina

Moj S25 uredno radi preko AA wireless donglea pa ne vjerujem da je problem do uređaja.

Ali zato kad ga spojim sa žicom da Android Auto ide preko infotainmenta onda mi se povremeno događa da veza pukne i ne spoji se opet sam. Treba ga fizički ištekati pa opet uštekati što tokom vožnje nije baš zgodno. Tak da si mislim i ja da ti problem nije do uređaja.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

imam istu stvar, AA wireless dongle. I ovo gore mi se događa. Taj problem nije vezan na marku telefona ili automobila.

https://www.reddit.com/r/AndroidAuto/comments/1kox3sr/have_to_restart_phone_to_connect_to_android_auto/

Treba napraviti full cycle reboot infotainmenta. drži 20-30 sec power tipku na infotainmentu da se resetira. Meni radi na Renaul Grand Scenic 2018 godina.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2026 13:42 (alengrosevic).

0 0 hvala 0
16 godina

Resetiram system 10 sec držim power tipku. Mada glupost na kvadrat. Poslovni telefon iPhone 16, uvijek se spoji i ne prekida. Mislio sam kupiti neki AA USB C adapter pa probati sa njim, ako bude radilo nije mi problem čekati da se spoji malo dulje. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
S25 Edge i BYD Dolphin Surf, bežični Android Auto: niti jedno pucanje veze u par mjeseci, uredno se kopčaju svaki put. Tako da vjerojatno nije do Edge-a.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2026 9:29 (Fric1).

0 0 hvala 0
16 godina
Fric1 kaže...
S25 Edge i BYD Dolphin Surf, bežični Android Auto: niti jedno pucanje veze u par mjeseci, uredno se kopčaju svaki put. Tako da vjerojatno nije do Edge-a.

Mislim da VW marke imaju dosta problema sa tim. 

5 godina

Evo samo da javim svoje zadovoljstvo s 25+ nakon godine dana, definitivno najgori mobitel koji sam u zivotu imao, toliko bugova u app u zivotu nisam vidio kad zbrojim sve mobitele zajedno, ovaj ih je potukao sve, od reklama i sranja, bugova, stekanja, trzanja, da te bog sacuva izgubio sam s tim mobitelom živce vec 200x, Xiaomi je za ovo sf na kojem 6 godina nisam vidio jebenu reklamu kamoli da je nemogu maknuti s ekrana jednim dodirom na x ili da mi se nesto slucajno krivo prikazalo ili da nisam mogao procitati, strašno, kamera katastrofa, kontrole nepostojece, mobitel radi po svome. Xiaomi od od prije 7 godina je u nocnom radu i manual modu nedostizan za ovo sranje.m2c

Moj PC  
0 12 hvala 0
15 godina
Boris grozni kaže...

toliko bugova u app u zivotu nisam vidio kad zbrojim sve mobitele zajedno, ovaj ih je potukao sve, od reklama i sranja, bugova, stekanja, trzanja, da te bog sacuva izgubio sam s tim mobitelom živce vec 200x, Xiaomi je za ovo sf na kojem 6 godina nisam vidio jebenu reklamu kamoli da je nemogu maknuti s ekrana jednim dodirom na x 

ovako isto moja baba od 85 godina dovede mobitel do ludila skidanjem razno raznih aplikacija i ostalih pizdarija. pa tko jos normalan ima reklame u 2026.?

16 godina
CrossDeath kaže...
Boris grozni kaže...

toliko bugova u app u zivotu nisam vidio kad zbrojim sve mobitele zajedno, ovaj ih je potukao sve, od reklama i sranja, bugova, stekanja, trzanja, da te bog sacuva izgubio sam s tim mobitelom živce vec 200x, Xiaomi je za ovo sf na kojem 6 godina nisam vidio jebenu reklamu kamoli da je nemogu maknuti s ekrana jednim dodirom na x 

ovako isto moja baba od 85 godina dovede mobitel do ludila skidanjem razno raznih aplikacija i ostalih pizdarija. pa tko jos normalan ima reklame u 2026.?

Kolega iznad. 

5 godina
CrossDeath kaže...
Boris grozni kaže...

Nije stvar u babi vec u mobu kako hendla 65 app koje mi trebaju, svih tih 65 app je radilo savrseno zadnji 20 godina..eod

15 godina
Boris grozni kaže...

Nije stvar u babi vec u mobu kako hendla 65 app koje mi trebaju, svih tih 65 app je radilo savrseno zadnji 20 godina..eod

evo par korisnih linkova:

1) morphe

2) brave browser
3) adguard dns

uz to jos samo malo zdravorazumskog razmisljanja i nece biti problema

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice