Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]

poruka: 677
|
čitano: 279.376
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]
john142 kaže...
sstrmi kaže...

Mislim da sam čak vidio rabljeni s25u za 650 prije koji dan

Moguce no ovisi koliko je star. Gledam samo one do cca 2mj. starosti. Sve starije nije isplativo i upitno je stanje.

Koja je garancija da je star do 2 mjeseca isplativo i neupitnog stanja ?! 

ATJ Lučko
7 godina

Nema je, citaj izmedju redova :)

Za dva mjeseca nije unistena baterija no daleko od toga da mob ne moze biti los. Ako bas moras kupiti polovni mob onda ga valjda pregledas, provjeris prije kupnje.

Ja sam uvijek za opciju novi preko oglasa sa papirnatim jamstvom od provjerenog prodavaca.

1 0 hvala 0
16 godina
Nabavio danas S25 base model.
Imate za preporuku masku?

Imam zasad jednu koju sam dobio, ali je nesto veca. Rubovi maske idu dosta izvan ekrana pa je gesture mal teze odradit, a dosta i povecava velicinu samog mobitela.
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 mjeseci
AmonZero kaže...
Nabavio danas S25 base model.
Imate za preporuku masku?

Imam zasad jednu koju sam dobio, ali je nesto veca. Rubovi maske idu dosta izvan ekrana pa je gesture mal teze odradit, a dosta i povecava velicinu samog mobitela.

Nemoj Spigen. Ja sam nadobudno uzeo za S25+, loša je, prašina ulazi na sve strane, ne dihtuje ništa, a radim u uredu.

7 godina

0 0 hvala 0
15 godina
Boris grozni kaže...
S25+, evo nakon 2mj koristenja mogu reci extremno brz mobitel za igrice i nista drugo, zbagiran totalno, toliko bugova u app da to nije normalno. U 6 godina na Xiaomiu neznam dali sam dozivio 2 buga a koristim jedno 40 app.
Evo najnoviji od jutros nemogu uopce palčeve stisnuti na forumu negdje radi negdje ne. Vec sam ga htio razbiti 20x.
Preeeevise sranja za tu lovu. Baterija da te bog sacuva nemoze dan izdrzati non stop na punjacu. Totalno razocaran.

ne znam jesi troll ili te pogodio pokvareni mobitel.

imam ga sad vec mjesec i pol i nemam zamjerke. imao sam 20+ 5 godina i bio sam uvjeren da je jos dobar. ali kako sam presao na 25+ tek sam vidio koliko mi se s20+ usporio.

jucer oko 9 sam ga skinuo s punjaca sad je na jos 27%. u ovih mjesec i pol nisam primjetio niti jedan bug a isto imam poprilican broj instaliranih appova koje koiristim. 

5 godina
zeryx kaže...
Boris grozni kaže...
S25+, evo nakon 2mj koristenja mogu reci extremno brz mobitel za igrice i nista drugo, zbagiran totalno, toliko bugova u app da to nije normalno. U 6 godina na Xiaomiu neznam dali sam dozivio 2 buga a koristim jedno 40 app.
Evo najnoviji od jutros nemogu uopce palčeve stisnuti na forumu negdje radi negdje ne. Vec sam ga htio razbiti 20x.
Preeeevise sranja za tu lovu. Baterija da te bog sacuva nemoze dan izdrzati non stop na punjacu. Totalno razocaran.

imam ga sad vec mjesec i pol i nemam zamjerke. imao sam 20+ 5 godina i bio sam uvjeren da je jos dobar. ali kako sam presao na 25+ tek sam vidio koliko mi se s20+ usporio.

jucer oko 9 sam ga skinuo s punjaca sad je na jos 27%. u ovih mjesec i pol nisam primjetio niti jedan bug a isto imam poprilican broj instaliranih appova koje koiristim. 

Ma brate mobitel je zbagiran totalno, fulscreen ne radi u svakoj drugoj app, jucer instagram zasteko, sranje od mobitela. I dalje sam rob zbagirane galerije, sad ponekad ni po 3x nece otvoriti slike...

15 godina
Ma lik je kupio fake S25 Ultra s AliExpressa pa se sad čudi.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Izgleda dosta dobro.
Narucio si sa sluzbene stranice ili negdje kod nas uzeo?
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
4 mjeseca
Boris grozni kaže...
zeryx kaže...
Boris grozni kaže...

Ma brate mobitel je zbagiran totalno, fulscreen ne radi u svakoj drugoj app, jucer instagram zasteko, sranje od mobitela. I dalje sam rob zbagirane galerije, sad ponekad ni po 3x nece otvoriti slike...

Da unutra kuca Exynos još bi čovjek i povjerovao, tipkao sam nešto na S25U koji sam uzeo ženi prije 2mj, apsolutno mu ništa ne fali osim možda malo boljeg SoT-a.

16 godina
Ovaj Liquid Air i Crystal mi izgledaju ok od njih.

S kojim si ti to modelom imao problem? Kao necistoca ti je ulazila kroz ovaj otvor od kamere ili tipke?
14 mjeseci
AmonZero kaže...

S kojim si ti to modelom imao problem? Kao necistoca ti je ulazila kroz ovaj otvor od kamere ili tipke?

Spigen Liquid Crystal
Prašina ulazi sa svih strana a najviše oko kamera

Mob je S25+

4 mjeseca
AmonZero kaže...

Ja imam loše iskustvo sa ringke air prism case-om... Mogu zanemariti što je maskica požutila nakon mjesec dana, ali da mi na tada maskici od 40 eura mobitel pleše kao da je maskica prevelika za njega, to mi je bilo presmiješno.

16 godina
Nabavio i Liquid Air i Ringke Onyx.
Ocekivao da da ce Air imat nize povisenje na rubovima, ali je ipak isto dosta visoko. Klik btn sa strane je odlican, lijepo lezi u ruci, al mal je skilazv. Danas uzeo i Onyx jer on ima dosta nizak profil na sredini bas za gesture i jos sam ktome uzeo ne za S25 nego S24. Bas zbog nacina kako su otvori za kamere izvedeni.
Vidio na redditu gdje ekipa kaze da moze ic i stvarno sjelo. Jedino gornji mikrofon je mrvicu prekriven.

Visina rubova odlicna, feel isto dobar. Mislio sam da ce bit dosta deblji, al na svu srecu nije. Budem par dana koristio Onyx pa ak ne pokaze neke mane, zadrzao njega.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2026 19:42 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

Imam S25+ ~6mjeseci, nije mi se nista nijednom srusilo.
Prije toga imao Pixel 7 kojeg sam nakon 7 mjeseci morao slat na "popravak", pod navodnicima jer su mi dali potpuno novi mob koji doduse isto nije imao nikakvih problema. Ja ne stavljam hrpetine aplikacija, vise sam ih deinstalirao nego instalirao.
Maskica mi je Spigen, ali ne Liquid, neki Armor, ne znam vise koji. Na prijasnja 2-3 sam isto stavljao Spigen, nisam primijetio neke probleme s prasinom ili icime.

3 mjeseca

Vidim da je tema o maskici baš aktivna, pa da pridodam svoje.

Spigen Nano Pop (MagFit) Blue za S25 Ultra, Titanium Grey.

20€ u Mall.hr.

Bojom više baca na neku magenta-ljubičastu nego čisto plavu, ili barem petrolej plava. Dašak žute pomaže. 

Visoka je oko rubova, možda bi bilo bolje da je niža barem u sredini zbog swipe gesta, no nijednom mi nije zasmetalo. 

"Čačkalica" se lako vadi, nema problema. Mikrofoni i zvučnik rade ok, ništa ne prekriva maskica.

Gumbi se jako lijepo klikaju, puno bolje od službene prozirne maskice koja je došla s mobitelom. Nakon nje sam uzeo nožić, i zarezao oko tipki na drugim, jeftinim aliexpress maskicama. Daleko bolji osjećaj klika je kad se tako malo zareže kao što je tu tvornički.

Magnet je dosta jak i super drži kad ga se stavi na mount u autu.

Dovoljno je debela, a obrub oko kamera tanak, da ne klacka na stolu. Malo da, ali ne strašno kao bez/s oriđiđi maskicom.

Tekstura sa strane je dobra, nema teorije da će mobitel klizati u ruci/rukavicama.

Minusi:

Šteta što maskica ne ide oko individualnih kamera, nego se vidi poleđina. No bolje to nego kod jeftinijih maskica gdje je cijeli modul/otok otvoren.

Magnet se vidi pod određenim svjetlom. Inače ne, no pod oštrim kutem se nadzire gdje je. Magnet nema onaj "rep" s donje strane, kao Apple Magsafe, da se magnetski dodatak ne vrti oko svoje osi. No meni to nije bitno, koristim ga samo za montiranje na nosač u autu.

Redovna cijena od 40-ak € je prevelika. No mene je došla 20, pa je to donekle ok.

Spigen Nano Pop (MagFit) Spigen Nano Pop (MagFit)
Ne blokira mikrofona, čak i dosta deblji USB kablovi lako ulaze. Teksturirane donje stranice dobro hvataju ruku. Ne blokira mikrofona, čak i dosta deblji USB kablovi lako ulaze. Teksturirane donje stranice dobro hvataju ruku.
Je, ulazi prašina među kamere, no kruta žuta plastika ih dobro štiti. Je, ulazi prašina među kamere, no kruta žuta plastika ih dobro štiti.
Nije baš tanka maskica, dobro štiti, ne zapinju prsti. Nije baš tanka maskica, dobro štiti, ne zapinju prsti.
Magneti su vidljivi pod oštrim kutem svjetla, no na dnevnom svjetlu je ok. Magneti su vidljivi pod oštrim kutem svjetla, no na dnevnom svjetlu je ok.
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina

Imam S24+ sa Spigen Liquid Air vec godinu i 4 mj. Sve super maskica ko nova, jos ja to redovno ribam mobitele sa dezinficijensom ili alkoholom na dnevnoj bazi i nikad nista vec godinama plus povremeno pranje maskice sa vodom i sapunom.

Jedino sto nakon nekoliko mjeseci je maskica dobila lufta i malo plese mob unutra gore dolje. Tako isto kolegi na poslu isti problem.

A onda sam si uzo S25+ i ista maskica u 11. mj i zasad je sve ok.

Nemrem se zalit na mob, sve super jedino kaj kamera nije nes neg samo ok. Cak mi u nekim situacijama bolje slika stariji model.

A sto se tice baterije rekord mi je da je izdrzao 5 dana bez punjenja sa 9h20min SOT. A55 je tu negdje slicno. Ali naravno to nije realno koristenje, no kako god bez problema bi mi drzao 2 do 3 dana koristenja. Zasad sam zadovoljan al kazem nema smisla imat skoro 2 ista moba, mozda zamijenim S24+ za ajfon. Ovaj S25+ ce nadam se izdrzati ko i S10e jedno 5-6 god.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice