Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]

poruka: 524
|
čitano: 197.682
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]

Da, to je i problem što nema druge opcije. Ne sviđa mi se obični s25. Budem dalje čekao i tražio, nije sad pa baš tako hitno.

2 godine

Ponovno me je zajebaval sad u Španjolskoj indikator za vlagu(ajd padala je kisa i bilo je vlaga bas u zraku, ali od 3 samsunga samo na Ultri jebenoj uvijek zajebava,sramota). I ta stavka me najvise zivcira na mobitelu iz godine u godinu i ocito cekam 26U ka bedak dok i on ne krene.

Onda baterija na 25U dok sam bio aktivan i koristio navigaciju na android auto, malo slika, malo net na 14-15h vec moze na punjač, tak da hc upotreba na cijeli dan teško. baš gledam jedan dan sam 167% baterije potrosil za 5h ekrana, zanimljvio da mi je whatsapp od 43min bio najveci potrosac 26,7%, a karte isto na 25% za 3:20h, nekad bi to bilo 3.5hSOT na 100% nekad vise. Evo sad u Hr nazad na wifi ili kad sam stacioniran ide to na 9H opet normala sve, al eto da ne mogu kao i konkurencija pratit novu tehnologiju i stave silicij-ugljične od 6000, 6500 na novu ultru npr.

Tipkovnica otkad koristim Gboard vise ne šteka napokon, tak da svima preporucujem da promjene onaj drek od samsungove.

Ono čime sam zadovoljan je velicina ekrana i dnevne fotke su fakat dobre, ali tu i konkurencija top sad.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2025 15:25 (Nescafe).

1 0 hvala 0
9 godina

Stigao security patch na S25.

2 0 hvala 0
13 godina
Nescafe kaže...

Ponovno me je zajebaval sad u Španjolskoj indikator za vlagu(ajd padala je kisa i bilo je vlaga bas u zraku, ali od 3 samsunga samo na Ultri jebenoj uvijek zajebava,sramota). I ta stavka me najvise zivcira na mobitelu iz godine u godinu i ocito cekam 26U ka bedak dok i on ne krene.

Onda baterija na 25U dok sam bio aktivan i koristio navigaciju na android auto, malo slika, malo net na 14-15h vec moze na punjač, tak da hc upotreba na cijeli dan teško. baš gledam jedan dan sam 167% baterije potrosil za 5h ekrana, zanimljvio da mi je whatsapp od 43min bio najveci potrosac 26,7%, a karte isto na 25% za 3:20h, nekad bi to bilo 3.5hSOT na 100% nekad vise. Evo sad u Hr nazad na wifi ili kad sam stacioniran ide to na 9H opet normala sve, al eto da ne mogu kao i konkurencija pratit novu tehnologiju i stave silicij-ugljične od 6000, 6500 na novu ultru npr.

Tipkovnica otkad koristim Gboard vise ne šteka napokon, tak da svima preporucujem da promjene onaj drek od samsungove.

Ono čime sam zadovoljan je velicina ekrana i dnevne fotke su fakat dobre, ali tu i konkurencija top sad.

Ma s25u je žestok primjer "osvojili smo tržište, radimo što hoćemo" Zašto da poboljšaju bateriju i kamere kad će ga prodavati bolje od bilokojeg drugog Android flagshipa.... Što se fotki tiče konkurencija je davno prešišala ovo što imamo u S25u, pogotovo u noćnim fotkama. Samog sebe kudim što sam navikao na tih par pluseva što ima Samsung UI i S-pen, ali maknut ću se prije ili kasnije ako ovako nastave.

6 godina
Jucer sam uzeo par fotki iz kafica, bila je vecer, priguseno svjetlo, i mogu samo rec da je kamera teski shrot.

2 0 hvala 0
15 godina

Nakon novog security patcha baterija izvrsna kao i prije na S25 base modelu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.10.2025 22:13 (rocko9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

pozz..kakva vam je baterija na ultri?..jucer uzeo mobu t-comu...cijeli dan na energy saver-u, ali guta bateriju..ne stigne cijeli dan :(

inace na UI 7 je jos

0 0 hvala 0
9 godina
cromania21 kaže...

pozz..kakva vam je baterija na ultri?..jucer uzeo mobu t-comu...cijeli dan na energy saver-u, ali guta bateriju..ne stigne cijeli dan :(

inace na UI 7 je jos

Prerano ti je za procjenu baterije. Koristi mobitel tjedan-dva da sve dođe na svoje mjesto i da mobitel nauči koje aplikacije koristiš.

4 godine

To mi je jasno..no ipak nadam se da nece biti bas losa😐..naviknuo sam na iphone..tamo baterija bas drzi extra..bar meni

6 godina
Meni je bila koma prvih par dana na S25+, ali se drasticno popravila. Tak da no sikiriki, osjetit ces da postaje sve hladniji i hladniji kako dani prolaze.
15 godina
S25 običan.
Baterija fenomenalna. Par dana imam uređaj i baterija stvarno veliki +.
2 godine

S25 ultra, najbolja ultra baterija do sad al svejedno nedovoljno za cijeli dan tko full koristi mob.

Ak si cijeli dan na wifiju mozes gurat 9h sota, ak si u pokretu pa gps, vec druga prica. itd uredno nadopinjujem bateriju i potrosim nekad 130% za taj dan i tak. I nisam primjetio neku razliku nakon par tjedana koristenja, ali pozitivno sto i nakon 8 mj je i dalje jednaka. I nikad ne bih koristio power saver mode.

Evo bas gledam unazad tjedan dana 113%, 130%, 101%, 128% 107% baterije. Iako je vecini dovoljna za do navecer, ja bih da je veca, i veseli me sto konkurencija ubacuje novu tehnologiju i 7500maha, pa se nadam da bu se i samsung trgnuo ubuduce

0 0 hvala 0
8 godina
Ok, bilo bi dobro da je baterija veća ali isto ne vidim problem u danu od 24 sata staviti mob na punjač 15 min! 😎
2 godine
pa nije neki problem staviti na punjac ako si doma ili u uredu. Evo danas kad mi padne na 50% nadostukam 15min i dobro.

Vratio se s puta, i tamo zujim vani cijeli dan, malo kamera, malo gps, android auto, izađem ujutro i vec u 15h moram traziti punjac, nije mi prakticno(nisam imao auto punjac) u takvim uvjetima ne izdrzi ni blizu cijeli dan, i zato bi bilo pozeljna veca baterija.

Ne bih nis rekao da konkurencija ne ide u tom smjeru, ali ide.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice