Samsung Galaxy S24/S24+/S24 Ultra [Rasprava]

poruka: 653
|
čitano: 252.481
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 mjeseci

Kupio sam s24 koristim ga 20ak dana i prezadovoljan.Mal,kompaktan ne umara ruku,kamere top,brz.Baterija dovoljna za dan koristenja bez ikakvih problema.Tko visi na mobu citav dan bez prestanka nema tog moba koji navecer nece traziti punjač...Što se mene tiče preporuka i nikakve razlike u brzini od ostalih flagship mobitela jer sam imao sve i svasta od mobitela da ne nabrajam.

5 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S24/S24+/S24 Ultra [Rasprava]
struja1911 kaže...
Znači još jedna beta idući tjedan. A stabilna nadogradnja pitaj boga kad

bit će u 3. mjesecu  vidio sam da ga žele ispeglati do savršenstva prije nego ga puste van

15 godina

Evo pišu " insajderi" da će biti još 2 bete  ,  a finalna tek za 2-3 mjeseca. Samsung se mudro ne izjašnjava .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maks-rs kaže...

Evo pišu " insajderi" da će biti još 2 bete  ,  a finalna tek za 2-3 mjeseca. Samsung se mudro ne izjašnjava .

Jebiga, kada se moram tako odraziti  !!!!!! 

Tako ti je to kada ja uzmem Samsung, zadnji je bio Galaxy Note II, ostalo je  povijest, izgleda! 

ATJ Lučko
14 godina

Ne kužim šta vam je životno važno u tom updateu, jel me može tko prosvjetlili što se drastično mjenja na bolje od trenutnog?

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
3 0 hvala 0
7 godina
Ovdje ljudima kao da nije jasan kapitalizam. Naravno da će za S24 Ultra One UI 7 izaći znatno kasnije nego za S25 Ultra koji je skuplji i kojeg im je cilj prodati u što više primjeraka i kojeg na dodatan način moraju diferencirati od prethodnog modela.

Pogotovo u ovom slučaju gdje su na novom modelu oduzeli funkcionalnosti u odnosu na stari model.

Sjedit ćemo i čekati jer samo to i možemo, i to je to. 😁
16 godina

Mislim da je to dio njihove strategije da potaknu prodaju S25 serije, iako to naravno neće javno priznati. 

14 godina
Ivan M. kaže...

Mislim da je to dio njihove strategije da potaknu prodaju S25 serije, iako to naravno neće javno priznati. 

Pa gledam u nekim grupama debili screenaju kao oneui7 i pišu ok samsung you won, kao prodao sam ultru i kupio 25ticu.

tako da sudeći po takvima, uspjeli su

16 godina

Iman samsung s10+ na androidu 12,one ui4.1.Zatim samsung A55 i S24+.Svi rade ,a i nema neke razlike za ne zahtjevnog korisnika.Možda te sigurnosne zakrpe.Zato mi nije jasno šta je panika zbog androida 15 jer i android 12 radi dobro.

4 1 hvala 0
12 godina
.
14 godina

najveći problem je što kasni sigurnosna zakrpa za veljaču, za FLAGSHIP uređaj

a što se tiče One UI 7, nije toliko bitan, ali opet, radi se o flagship uređaju i nova Android verzija kasni (trenutno) 3-4 mjeseca.. pitanje je koliko će još trebati dok ne izađe.. a što ćemo onda s Androidom 16, koji bi trebao izaći oko 7. mjeseca? koliko će on kasniti? i dođemo do toga da Samsung od najbržih ažuriranja (iza Google-a) padne iza svih i 7 godina nadogradnje će vjerojatno biti nova verzija Android svakih 2-3 godine

i da, u Americi i Indiji izlazi Samsung za 100$ koji će imati One UI 7

1 0 hvala 0
14 godina
ministar kaže...

najveći problem je što kasni sigurnosna zakrpa za veljaču, za FLAGSHIP uređaj

a što se tiče One UI 7, nije toliko bitan, ali opet, radi se o flagship uređaju i nova Android verzija kasni (trenutno) 3-4 mjeseca.. pitanje je koliko će još trebati dok ne izađe.. a što ćemo onda s Androidom 16, koji bi trebao izaći oko 7. mjeseca? koliko će on kasniti? i dođemo do toga da Samsung od najbržih ažuriranja (iza Google-a) padne iza svih i 7 godina nadogradnje će vjerojatno biti nova verzija Android svakih 2-3 godine

i da, u Americi i Indiji izlazi Samsung za 100$ koji će imati One UI 7

siguran sam da smo svi toliko ugroženi da najbolje da ugasimo telefoine dok ne izađe,

radite dramu da je to strašno. Blago onima šta upale telefon, neku od društvenih mreža i nije ih briga za zakrpe i pečeve šta kasne

15 godina

Upalite telefone , stigla zakrpa  . Još samo dvije pa će velika sa UI7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Enge kaže...

Kupio sam s24 koristim ga 20ak dana i prezadovoljan.Mal,kompaktan ne umara ruku,kamere top,brz.Baterija dovoljna za dan koristenja bez ikakvih problema.Tko visi na mobu citav dan bez prestanka nema tog moba koji navecer nece traziti punjač...Što se mene tiče preporuka i nikakve razlike u brzini od ostalih flagship mobitela jer sam imao sve i svasta od mobitela da ne nabrajam.

Ima, zove se Honor Magic 7 lite ide skoro 2 dana puna bez problema stalnim korištenjem izuzev gaminga

12 godina

To nije kompaktan smatphone, tako da je ostalo nebitno.

scion of the storm
12 godina
metallic kaže...

To nije kompaktan smatphone, tako da je ostalo nebitno.

Sto se kompaktnosti tice Pixel 9
Ima 2 sata više SOT-a i bolju kameru

16 godina
Pixel 9 je cigla naspram s24 da ne kažem s25.. 36g razlike! Može se samo usporediti sa s24plus/s25plus a onda nema jači sot.
Kompaktni S24/25 nema konkurenciju.
7 mjeseci

Honor 7 lite veze nema sa S serijom samsunga i opet da ga jases citav dan nece izdrzat do navecer kao ni jedan sigurno.

0 0 hvala 0
12 godina
Valjda ćemo dočekat Godota....

0 0 hvala 0
16 godina
struja1911 kaže...
Valjda ćemo dočekat Godota....

kukanje dok ne dođe... pa onda opet kukanje zašto ne valja i kada će se ispraviti bugovi ... i tako u krug

glupo skroz

7 mjeseci

Baš tako,užasno glupo.Update ce napravit čuda možeš mislit a sto je najgore većinom bude gore nego prije...

2 1 hvala 0
6 godina
not grejt, not teribl

0 0 hvala 0
12 godina
Ako do dana današnjeg nisu imali vremena ispravit bugove (a Android 15 beta je izasla ima ravno godinu dana) onda stvarno ne znam koliko to vremena treba jednoj od najjačih svjetskih korporacija.

17 godina
Evo termina. Najnovija informacija nadogradnje za Galaxy S

Galaxy S21: May 23
Galaxy S21 FE: May 23
Galaxy S22: May 16
Galaxy S23: April 25
Galaxy S23 FE: May 16
Galaxy S24: April 18
Galaxy S24 FE: April 18

0 0 hvala 1
12 godina
Danas je također izašao i patch za betu 4 tj, beta 4.1, a koji popravlja problem ogromnog pada FPS-a iz cista mira.

0 0 hvala 0
7 godina
Kako sam i predvidio temeljeno na iskustvima drugih s istim problemom na kakav sam i sam naišao, Ultra mi je dobila novu matičnu. Strašno. 🤦‍♂️
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
robogo kaže...
Kako sam i predvidio temeljeno na iskustvima drugih s istim problemom na kakav sam i sam naišao, Ultra mi je dobila novu matičnu. Strašno. 🤦‍♂️

što reći, loša sreća.. jesi ga ti kupio novog prije 2 tjedna ili si uzeo polovnog? jer sad ti jamstvo ide ispočetka

7 godina
Nov. Nije bio upaljen ni 2 sata.
7 mjeseci

Kakav je bio problem sa mobom da je mijenjana matična?

0 0 hvala 0
7 godina
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice