Kupio sam s24 koristim ga 20ak dana i prezadovoljan.Mal,kompaktan ne umara ruku,kamere top,brz.Baterija dovoljna za dan koristenja bez ikakvih problema.Tko visi na mobu citav dan bez prestanka nema tog moba koji navecer nece traziti punjač...Što se mene tiče preporuka i nikakve razlike u brzini od ostalih flagship mobitela jer sam imao sve i svasta od mobitela da ne nabrajam.
Samsung Galaxy S24/S24+/S24 Ultra [Rasprava]
- poruka: 653
- |
- čitano: 252.481
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
bit će u 3. mjesecu vidio sam da ga žele ispeglati do savršenstva prije nego ga puste van
Evo pišu " insajderi" da će biti još 2 bete , a finalna tek za 2-3 mjeseca. Samsung se mudro ne izjašnjava .
Evo pišu " insajderi" da će biti još 2 bete , a finalna tek za 2-3 mjeseca. Samsung se mudro ne izjašnjava .
Jebiga, kada se moram tako odraziti
!!!!!!
Tako ti je to kada ja uzmem Samsung, zadnji je bio Galaxy Note II, ostalo je povijest, izgleda!

Ne kužim šta vam je životno važno u tom updateu, jel me može tko prosvjetlili što se drastično mjenja na bolje od trenutnog?
Pogotovo u ovom slučaju gdje su na novom modelu oduzeli funkcionalnosti u odnosu na stari model.
Sjedit ćemo i čekati jer samo to i možemo, i to je to. 😁
Mislim da je to dio njihove strategije da potaknu prodaju S25 serije, iako to naravno neće javno priznati.
Mislim da je to dio njihove strategije da potaknu prodaju S25 serije, iako to naravno neće javno priznati.
Pa gledam u nekim grupama debili screenaju kao oneui7 i pišu ok samsung you won, kao prodao sam ultru i kupio 25ticu.
tako da sudeći po takvima, uspjeli su
Iman samsung s10+ na androidu 12,one ui4.1.Zatim samsung A55 i S24+.Svi rade ,a i nema neke razlike za ne zahtjevnog korisnika.Možda te sigurnosne zakrpe.Zato mi nije jasno šta je panika zbog androida 15 jer i android 12 radi dobro.
najveći problem je što kasni sigurnosna zakrpa za veljaču, za FLAGSHIP uređaj
a što se tiče One UI 7, nije toliko bitan, ali opet, radi se o flagship uređaju i nova Android verzija kasni (trenutno) 3-4 mjeseca.. pitanje je koliko će još trebati dok ne izađe.. a što ćemo onda s Androidom 16, koji bi trebao izaći oko 7. mjeseca? koliko će on kasniti? i dođemo do toga da Samsung od najbržih ažuriranja (iza Google-a) padne iza svih i 7 godina nadogradnje će vjerojatno biti nova verzija Android svakih 2-3 godine
i da, u Americi i Indiji izlazi Samsung za 100$ koji će imati One UI 7
najveći problem je što kasni sigurnosna zakrpa za veljaču, za FLAGSHIP uređaj
a što se tiče One UI 7, nije toliko bitan, ali opet, radi se o flagship uređaju i nova Android verzija kasni (trenutno) 3-4 mjeseca.. pitanje je koliko će još trebati dok ne izađe.. a što ćemo onda s Androidom 16, koji bi trebao izaći oko 7. mjeseca? koliko će on kasniti? i dođemo do toga da Samsung od najbržih ažuriranja (iza Google-a) padne iza svih i 7 godina nadogradnje će vjerojatno biti nova verzija Android svakih 2-3 godine
i da, u Americi i Indiji izlazi Samsung za 100$ koji će imati One UI 7
siguran sam da smo svi toliko ugroženi da najbolje da ugasimo telefoine dok ne izađe,
radite dramu da je to strašno. Blago onima šta upale telefon, neku od društvenih mreža i nije ih briga za zakrpe i pečeve šta kasne
Upalite telefone , stigla zakrpa . Još samo dvije pa će velika sa UI7.
Kupio sam s24 koristim ga 20ak dana i prezadovoljan.Mal,kompaktan ne umara ruku,kamere top,brz.Baterija dovoljna za dan koristenja bez ikakvih problema.Tko visi na mobu citav dan bez prestanka nema tog moba koji navecer nece traziti punjač...Što se mene tiče preporuka i nikakve razlike u brzini od ostalih flagship mobitela jer sam imao sve i svasta od mobitela da ne nabrajam.
Ima, zove se Honor Magic 7 lite ide skoro 2 dana puna bez problema stalnim korištenjem izuzev gaminga
To nije kompaktan smatphone, tako da je ostalo nebitno.

To nije kompaktan smatphone, tako da je ostalo nebitno.
Sto se kompaktnosti tice Pixel 9
Ima 2 sata više SOT-a i bolju kameru
Kompaktni S24/25 nema konkurenciju.
Honor 7 lite veze nema sa S serijom samsunga i opet da ga jases citav dan nece izdrzat do navecer kao ni jedan sigurno.
kukanje dok ne dođe... pa onda opet kukanje zašto ne valja i kada će se ispraviti bugovi ... i tako u krug
glupo skroz
Baš tako,užasno glupo.Update ce napravit čuda možeš mislit a sto je najgore većinom bude gore nego prije...
Galaxy S21: May 23
Galaxy S21 FE: May 23
Galaxy S22: May 16
Galaxy S23: April 25
Galaxy S23 FE: May 16
Galaxy S24: April 18
Galaxy S24 FE: April 18
što reći, loša sreća.. jesi ga ti kupio novog prije 2 tjedna ili si uzeo polovnog? jer sad ti jamstvo ide ispočetka
Kakav je bio problem sa mobom da je mijenjana matična?
Pustio software update i game over.