Ad1; Postavke
Ad2; Zaslon
Ad3; Razlučivost zaslona (nalazi se oko sredine postavki)
Ad4; HD+ 1560x720/FHD+ 2340x1080/QHD+ 3120x1440
Kolega izaberite ovu krajnje desno !

Ad1; Postavke
Ad2; Zaslon
Ad3; Razlučivost zaslona (nalazi se oko sredine postavki)
Ad4; HD+ 1560x720/FHD+ 2340x1080/QHD+ 3120x1440
Kolega izaberite ovu krajnje desno !
Nema toga na s24 samo na ultri mislim...
"Nema toga na s24 samo na ultri mislim..."
I S24+
Nego jesu maske i dodaci poceli biti na akcijama sad kad je 25 izasao? Koje magsafe maske koristite?
I koje drzace/punjace koristite?
Ja sam uzeo ovog Essager sa punjacem i odlican je... bio sam skeptican malo jer je mob tezak... jos je u Spigenovoj maski i ono ima ga, ali super je... moze se imbusima stegnut drzac u jedan polozaj i nema mrdanja... naravno kod prelaska preko rupa ili voznja po Zgu malo se treska kao i cijeli auto ali stvarno sam zadovoljan... punjenje je sporo naravno, ali odrzava bateriju i cak je jako sporo i puni uz gmaps, radarboot i yt za mjuz...
Zeni sam za s23 uzeo magsafe masku isto i taj ne mrda ni po rupama....
Jeste dobili registracijski kod potreban da bi ostvarili pravo na besplatan 45w punač (za sve koji su se registriali za pratiti Samsung Unpacked event)? Uredno sam registran, ali nigdje ne vidim taj kod.
Nego jesu maske i dodaci poceli biti na akcijama sad kad je 25 izasao? Koje magsafe maske koristite?
I koje drzace/punjace koristite?
Ja sam uzeo ovog Essager sa punjacem i odlican je... bio sam skeptican malo jer je mob tezak... jos je u Spigenovoj maski i ono ima ga, ali super je... moze se imbusima stegnut drzac u jedan polozaj i nema mrdanja... naravno kod prelaska preko rupa ili voznja po Zgu malo se treska kao i cijeli auto ali stvarno sam zadovoljan... punjenje je sporo naravno, ali odrzava bateriju i cak je jako sporo i puni uz gmaps, radarboot i yt za mjuz...
Zeni sam za s23 uzeo magsafe masku isto i taj ne mrda ni po rupama....
imam s24+ ... spigen masku (ne magsafe) ... u autu imam onaj vrlo mali nosač koji se zatakne u ventilaciju, u mobitelu tanku metalnu pločicu (malo veća nego ova što dolazi po defaultu) i sve radi perfektno, drži izvrsno... kad mi trebam priključim punjač sa brzim punjenjem
nosač (sa 6 magneta unutra):
pravokutna metalna pločica:
punjač:
Jeste dobili registracijski kod potreban da bi ostvarili pravo na besplatan 45w punač (za sve koji su se registriali za pratiti Samsung Unpacked event)? Uredno sam registran, ali nigdje ne vidim taj kod.
Nista od tog koda. Pitao sam korisnicku sluzbu, rekli su da ce kroz koji dan maknuti polje za kod iz forme pa da provjerim uskoro. Desio im se bug, priznaju. Ja pak nisam ni mail dobio a submitao sam formu i vidio uspjesni submit unutar members aplikacije. Nebude li mi prolazio email zagnjavit cu ih opet.
A što je sa ovim iz promocije kod kupnje mobitela, Galaxy Buds i ostalo na poklon?
Dobio sam mail 23.01. da će me kontaktirati dostavna služba, no od onda ništa.
Koliko ima istine u problemima tempered glass + anti-glare premaz? Navodno da se baš ne vole.
Gledao sam iskreno foliju, neku tanku tek toliko da se ne grebe u džepu kad stavim u silikonsku maskicu. Preklopna mi već smeta nakon 2 dana. Ko za inat u 3 trgovine imaju samo stakla čiji fan nisam, pogotovo na ovako lijepom ekranu. Što staviti na ekran? Po mogućnosti Ronis jer su mi najbliže.
Meni nekako kamera nije nešto ili je to samo moj dojam da je stari A52 s imao bolju kameru..
S 24 ultra -Manjak oštrine i boje na kamera nekako mutno.
Žena kaže da joj jen selfi kao da ima sto godina ne mogu naći filtre nego bora na bori. A i o oči me bole od njega što od drugih mobova nije bio slučaj.. zašto to ?
između s24 i s23 je s23 ili isto ili bolji...tako da bi ja rađe koristio s23 još godinu dana i onda u ovo vrijeme na njuškalu bude s25 za tu ili zeru veću cijenu
s23 bolja kamera(je ist hardware ali snapdragon očito bolje radi nego exynos na s24)...manje se grije...sirova snaga zeru veća...jednostavno bilo bi ludo ne strpiti se...jer s25 je u sirovoj snazi bolji 40% od s24...znači i za 5 godina ima da sve leti
Živi jesmo, upgrade doživjeli nismo
!!!!!!!!!!
Štrpljen spašen, u nadi je spas, ali svi znamo tko je Nada
!!!!!!!!!
Živi jesmo, upgrade doživjeli nismo
!!!!!!!!!!
Štrpljen spašen, u nadi je spas, ali svi znamo tko je Nada
!!!!!!!!!
možda bude do kraja mjeseca.. ide još jedna beta verzija uskoro, a stabilna bude tjedan do dva kasnije
jedini flagship koji jos nije na Androidu 15.. a da ne kazem da ce kroz par mjeseci i Android 16
ajde ajde obećali su koliko 7 god zakrpa, pa svakih 7god jedan update i dobro hehe
između s24 i s23 je s23 ili isto ili bolji...tako da bi ja rađe koristio s23 još godinu dana i onda u ovo vrijeme na njuškalu bude s25 za tu ili zeru veću cijenu
s23 bolja kamera(je ist hardware ali snapdragon očito bolje radi nego exynos na s24)...manje se grije...sirova snaga zeru veća...jednostavno bilo bi ludo ne strpiti se...jer s25 je u sirovoj snazi bolji 40% od s24...znači i za 5 godina ima da sve leti
Nemam S23, koristila sam ga malo, pa imam nešto iskustva sa njime. Sad imam A52S 5G koji mi je bio odličan, ali pao više puta i razilazi se...
ozbiljno velis da s52 ims bolju kameru od s24ultra? Mozda samsung nemre parirati kinezima u kameri ali A serija je banana. Neusporedivo navecer, video da ne pricamo
ajde ajde obećali su koliko 7 god zakrpa, pa svakih 7god jedan update i dobro hehe
Pitanje je hoće li tih 7 godina značiti i prave Android nadogradnje s novim funkcijama ili samo sigurnosne zakrpe.
Ako je samo ovo drugo, onda i nije baš neki wow potez od Samsunga, jer dugoročno to korisnicima ne donosi puno.
Nabavio ja S24 Ultra, podesili, postavili sve, rekoh ajmo vidjeti ima li kakav update dostupan. I ima, skinulo ga, mob instalirao, restartao se, i... nema mreže. Ne samo da nema mreže nego uopće ne registrira da je ubačena SIM kartica (koja je do updatea bez problema radila na 5G, čak i poziv bio obavljen). I ništa ne pomaže, reset mrežnih postavki, reset na tvorničke, baš ništa. Ubacio i drugu karticu - ništa.
SIM manager: "couldn't connect to SIM card". S-Pen: "couldn't connect to S-Pen". Probao naći drugu nadogradnju, ne ide ("Connecting to network...") i ništa.
Bravo, Samsung
Nabavio ja S24 Ultra, podesili, postavili sve, rekoh ajmo vidjeti ima li kakav update dostupan. I ima, skinulo ga, mob instalirao, restartao se, i... nema mreže. Ne samo da nema mreže nego uopće ne registrira da je ubačena SIM kartica (koja je do updatea bez problema radila na 5G, čak i poziv bio obavljen). I ništa ne pomaže, reset mrežnih postavki, reset na tvorničke, baš ništa. Ubacio i drugu karticu - ništa.
SIM manager: "couldn't connect to SIM card". S-Pen: "couldn't connect to S-Pen". Probao naći drugu nadogradnju, ne ide ("Connecting to network...") i ništa.
Bravo, Samsung
NHF kolega, imam skorom godinu dana S24 Ultru i apsolutno nikakvih problema! Uvjeren sam da ste negdje nešto vi kiksali, a sada što preporučiti za potpuni oporavak moba, pada mi samo na pamet pokrenut restart!
Ako može info koji update ste skinuli, koji je broj, možda veličina?!
NHF kolega, imam skorom godinu dana S24 Ultru i apsolutno nikakvih problema! Uvjeren sam da ste negdje nešto vi kiksali, a sada što preporučiti za potpuni oporavak moba, pada mi samo na pamet pokrenut restart!
Ako može info koji update ste skinuli, koji je broj, možda veličina?!
Ne znam kako mogu kiksati odlazak u postavke, odabir Software Update i pritisak na Install. Imam Androide još od HTC Heroa koji je dolazio s verzijom 1.5, pa nije baš da se ne kužim ili ne znam što radim.
Nemam detalje o updateu osim da je imao 2025-01-01 security update.
U svakom slučaju, otišao je u servis pa ćemo vidjeti o čemu se radi. Našao sam više identičnih slučajeva online i problem je bio riješen zamjenom matične ili drugim uređajem. Javim detalje ako budu iole zanimljivi i bitni nekome ovdje.
ozbiljno velis da s52 ims bolju kameru od s24ultra? Mozda samsung nemre parirati kinezima u kameri ali A serija je banana. Neusporedivo navecer, video da ne pricamo
Ako si meni odgovorio, ne znam o čemu ti to pričaš...
ne tebi, nego nisam tagao
kaw_liga gore napisao da mu a52 ima bolju ioštriju kameru od 24u