Samsung Galaxy S24/S24+/S24 Ultra [Rasprava]

poruka: 562
|
čitano: 220.371
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Samsung Galaxy S24/S24+/S24 Ultra [Rasprava]
Moguće. Iako po meni namjerno. Nemaju ništa revolucionarnog za pokazat kad je S25 u pitanju pa su namjerno prolongirali izlazak Androida 15 do predstavljanja S25 serije, kao vidi ima novi UI na sebi...
14 godina
struja1911 kaže...
Moguće. Iako po meni namjerno. Nemaju ništa revolucionarnog za pokazat kad je S25 u pitanju pa su namjerno prolongirali izlazak Androida 15 do predstavljanja S25 serije, kao vidi ima novi UI na sebi...

Počeli su uzimat taktiku Applea.

5 mjeseci

Kakva vam je baterija na malom s24?dosta mi je cigli gledam uzet s24 da odmorim ruku...

0 0 hvala 0
12 godina
Meni izdrži dan od 5h do 23h. Ja zadovoljan. Nisam netko tko je stalno na mobitelu
12 godina

Meni s 60% baterije prosjecan dan, s 80%zesci dan.

A sa 90% sam znao izvuc 2 cista dana. Ok je

scion of the storm
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 mjeseci

Super,hvala na odg!stvarno mi je dosta velikih mobova,ovisi i o nacinu držanja ali baš me smori jer tipkam jednom rukom veliki mob.

1 0 hvala 0
8 godina
Ja uzeo s24 zbog dimenzija (i mase!). Dan mi počinje u 6:00 s 80% baterije a završava u 22:00 sa 30-50%. Kako koji dan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.1.2025 15:02 (It'sMe932).
16 godina

Pozdrav. S24 Ultra, otpao mi vrh olovke, ali olovka sama po sebi i dalje radi, samo više nemam što uhvatiti da ju izvučem. Savjeti? Može se nešto ili novu moram uzeti?

(Naravno, ja nemam taj vrh kao na drugoj slici..)

Cest la vie, mon amie...
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.1.2025 15:12 (marinn95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
webmaster750 kaže...
webmaster750 kaže...
Pinjossi kaže...
Ima netko da su mu došle stvari iz promocije? Slušalice, fit band itd.

Ništa. Očito specijalci čekaju zadnji dan koji je 31.01.2025.

Dobio sam upravo mail od Samsunga u vezi promocije.

"

Poštovani

Pošiljka s Vašim poklonom je u pripremi i bit će otpremljena u najkraćem roku. Dostavna služba će vas kontaktirati prije dostave.

Ako Vas kurirska služba ne kontaktira u roku od 30 dana, molimo vas kontaktirajte nas na samsungpromocija@inventa.hr 

Hvala na strpljenju.

Lijep pozdrav,
Vaš Samsung

"

4 godine
Došlo i meni danas, na dostavi je to sljedeći tjedan vjerojatno.
16 godina

Kad ste kupili mobitele?

0 0 hvala 0
7 godina
mika2210 kaže...

Kad ste kupili mobitele?

Prijava promocije odrađena 28.10.2024.

16 godina

Ja sam odradio prijavu 05.11., valjda budem i ja došo na red uskoro.

1 0 hvala 0
16 godina

Ej, pitanjce. Kako vam je s Android Autom, bežično. Jel uredno bude automatski spojeno kod paljenja vozila (jasno dok ste jednom uparili) i onda radi sve stabilno?

Gledam si 24U sad kad je 25U maknuo BT s olovke, a ovi se daju nać za 800eur zapakirani.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lovac kaže...

Ej, pitanjce. Kako vam je s Android Autom, bežično. Jel uredno bude automatski spojeno kod paljenja vozila (jasno dok ste jednom uparili) i onda radi sve stabilno?

Gledam si 24U sad kad je 25U maknuo BT s olovke, a ovi se daju nać za 800eur zapakirani.

Meni super radi... S24U i Duster... zeni isto s23 super...

VenAtoR#2231
12 godina
jocommb kaže...
Lovac kaže...

Meni super radi... S24U i Duster... zeni isto s23 super...

S čim spajaš bežično?

14 godina
Lovac kaže...

Audi A4 radi bez ikakvih problema wireless Android Auto.

16 godina

Mah, radilo bez greške i onda je Xiaomi šibnuo update na hyperOS 2.0.1.0 i od onda hebe... A brzo punjenje i baterija su me tako osvojili. Al badava to kad shebu ovakve banalne stvari... Idem s posla, u gradskoj gužvi prdne konekcija i reconnecting toliko dugo dok nisam stisnuo fizičku power tipku na mobu (iako se spoji kod paljenja auta i sva dopuštenja ima, uključujući i spajanje kad je mob locked).

Uglavnom, kamerom 2 generacije ispred, software 3 generacije iza pa mislim da ću natrag na Samsung.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Lovac kaže...

Mah, radilo bez greške i onda je Xiaomi šibnuo update na hyperOS 2.0.1.0 i od onda hebe... A brzo punjenje i baterija su me tako osvojili. Al badava to kad shebu ovakve banalne stvari... Idem s posla, u gradskoj gužvi prdne konekcija i reconnecting toliko dugo dok nisam stisnuo fizičku power tipku na mobu (iako se spoji kod paljenja auta i sva dopuštenja ima, uključujući i spajanje kad je mob locked).

Uglavnom, kamerom 2 generacije ispred, software 3 generacije iza pa mislim da ću natrag na Samsung.

spajam se bežično prek kineskog adaptera pa njega jebe, ali u drugom autu u kojem je tvornički wireless bez greške se spaja.

probaj ručni update aauto, onda otključat devleoper opcije za aauto tamo ima štelajnja još

sve unpair i pobirsati pa opet, možda prođe

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
16 godina

Ajd budem probao još to, stvarno mi se ne kupuje.
A za kameru, ne kužim što je smiješno, side by side su ljepše fotke, što jest jest. No samo fotke, video je kod Samsunga bolji. No nebitno, nije poanta X VS Y već da mi je žao što su sjeballi SW. Imao sam i na Ultri neke sitnice, ali nikad ovako nešto.

Idem na probni đir, ak bude prcalo, 24 Ultra je sad za kupiti plus što imam BT na olovci koji mi treba za remote okidanje

Te anketica, da sad opet uzimate 24 Ultra, koja boja? (crne mi je dosta fyi; žuti mi šmeka, ali nisam vidio u živo jel zlatni okvir napadni...)

6 Grey
0 Violet
2 Yellow
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2025 16:39 (Lovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Lovac kaže...

Ajd budem probao još to, stvarno mi se ne kupuje.
A za kameru, ne kužim što je smiješno, side by side su ljepše fotke, što jest jest. No samo fotke, video je kod Samsunga bolji. No nebitno, nije poanta X VS Y već da mi je žao što su sjeballi SW. Imao sam i na Ultri neke sitnice, ali nikad ovako nešto.

Idem na probni đir, ak bude prcalo, 24 Ultra je sad za kupiti plus što imam BT na olovci koji mi treba za remote okidanje

Te anketica, da sad opet uzimate 24 Ultra, koja boja? (crne mi je dosta fyi; žuti mi šmeka, ali nisam vidio u živo jel zlatni okvir napadni...)

subjektivan dojam, ali da, slažem se, moram reć što ga duže imam da sam sve više razočaran fotkama.

nekad to ispadne baš ono meh, kao da fotkam starijim modelom.

nije dve generacije ispred, ali vjerojaatno su bolje.

ukidanje olovke za remote okidanje je bolestan potez, divim se tim inžinjerima.

znači to je top gimmick i relano 99% usage olovke.

15 godina
Pa da.. bt i wifi...
VenAtoR#2231
4 godine

Stigle stvari iz promocije

1 0 hvala 0
7 godina
webmaster750 kaže...
webmaster750 kaže...
webmaster750 kaže...
Pinjossi kaže...
Ima netko da su mu došle stvari iz promocije? Slušalice, fit band itd.

Ništa. Očito specijalci čekaju zadnji dan koji je 31.01.2025.

Dobio sam upravo mail od Samsunga u vezi promocije.

"

Poštovani

Pošiljka s Vašim poklonom je u pripremi i bit će otpremljena u najkraćem roku. Dostavna služba će vas kontaktirati prije dostave.

Ako Vas kurirska služba ne kontaktira u roku od 30 dana, molimo vas kontaktirajte nas na samsungpromocija@inventa.hr 

Hvala na strpljenju.

Lijep pozdrav,
Vaš Samsung

"

Stiglo sve iz promocije, bez ikakve najave dostavne službe.

13 godina

Evo naručio sam ženi ovaj mob S24 ultra prošli A52 s se razbio.. Dal' ima neki savjet za postavke ? I koje zaštitno staklo da uzmem ? To je pod obavezno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kaw_liga kaže...

Evo naručio sam ženi ovaj mob S24 ultra prošli A52 s se razbio.. Dal' ima neki savjet za postavke ? I koje zaštitno staklo da uzmem ? To je pod obavezno 

developer opcije smanji animacije

na gallery, cam i većinu toga možeš dobit developer isto ako klikaš na version number ili tak neš

goodlock odmah i camera asist i mnoge stvari lijepe tamo imaš pa možeš složit i back tap i neke funckije olovke

revanced app

postavke displaya na najvecu rezoluciju

eto neekih iz glave

13 godina

U postavkama kartice mi stoji neki stari moj broj telefona slučajno pozvah javi se žena ništa joj nije jasno rekoh gospođo koristite moj broj 

I ne može se promjeniti u postavkama..

Smanjio sam animacije a ovo za rezoluciju stoji 

Razlučivost zaslona Fhd+ da stavim na qhd ? Hoce li se potrošnja baterije povećati. Ima li uticaja na kameru ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2025 21:13 (kaw_liga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
23 mjeseca

ne budi lud, normalno da ces obavezno koristii QHD ekran, pa to mu je native rezolucija.

imas hrpu testova di je jednaka il cak duza baterija na Qhd u odnosu na fhd, nema nikakvog smisla kupiti takav stroj i smanjivati njegovu rezoluciju.

Od zastite meni se od hofija pokazalo super staklo, i dobar touch

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2025 8:52 (Nescafe).

1 0 hvala 1
13 godina

Da vidim da nema smisla razlika u tvom videu je 8min..

Smanjio animacije i postavio na qhd. 

Ima li još stvari oko kamere i nešto što ste podesili ?

Naručiti cu staklo + za cam stakla vidim ima li na aliexpres vj na temu nema Hofija..

12 godina
Imam S24 i tražim tu rezoluciju i nigdje ne mogu naći. Čak sam i u trazilicu upisao i ništa. Gdje se to nalazi?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice