Pozdrav ekipa,imam problem sa S21 Ultra vec duze vrijeme,znaci uređaj se random restarta nekad 2 puta u danu,pa nekad 10 dana nista pa opet...Sve sam probao..reset uređaja,novi softwer...novi sim...bas sve..Neznam sto bi napravili da ga poslajem na servis,bojim se da bi rekli sve ok i vratili uređaj.Pa ako je netko imao slican problem.Hvala
Samsung Galaxy S21/S21+/Ultra
- poruka: 1.154
- |
- čitano: 399.654
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Dolazi S23 Ultra pa zato
Stigao 5.1 na S21 seriju kod nas.

Baš obrnuto ustvari. Pogotovo vraćanje na prošlu stranicu je sad brže. Osobito se primijeti baš na ovom forumu.

Stigao One UI 5.1. na S21FE.
Ovako na prvu, djeluje još mrvicu fluidnije i uglađenije.
S22 ultra
Kako postaviti sat na ekran pocetni? Sad ga imam samo na zakljucanom ekranu i kad otkljucam gore desno na vrhu. Ja bi ga kako sam navikla gore u sredini.
Prekopala sam postavke i ne vidim nigdje opcije sata. 😀
Zanemarite, nadoh🙈
Bok
Pitanje jel ko prelazio sa s21 na s23? pa da mi kaze iz prve ruke dal se isplati a najvise me zanima baterija
Samsung S21 Ultra.
Ima tko problem sa signalom mreže ili wifi?
Kući recimo mi često izbacuje WiFi i spaja na mobilne podatke, onda ga moram odspojit i ponovo spojit na WiFi da proradi. Ruter do moba dijeli jedan zid, hvata 2 crtice, nekad 3max. Al većinom se gubi signal i treba paljenje i gašenje wifia da se ponovo spoji. (vidi se na fotkama ispod)
A signal mreže u kvartu 2do3 max , u gradu na otvorenom 3 crtice, evo sad u firmi u centru grada 3 rijetko usalta na 4 crtice.
Do sad sam imo P40 Pro i na istim mjestima signal skoro uvijek full.