Samsung Galaxy S21/S21+/Ultra izdvojena tema

poruka: 1.154
|
čitano: 399.654
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Samsung Galaxy S21/S21+/Ultra

Pozdrav ekipa,imam problem sa S21 Ultra vec duze vrijeme,znaci uređaj se random restarta nekad 2 puta u danu,pa nekad 10 dana nista pa opet...Sve sam probao..reset uređaja,novi softwer...novi sim...bas sve..Neznam sto bi napravili da ga poslajem na servis,bojim se da bi rekli sve ok i vratili uređaj.Pa ako je netko imao slican problem.Hvala

2 godine
Da nije ovo? Iako čudno da se toliko često restarta.
12 godina
Nije,nije
12 godina
Samsung Galaxy S21/S21+/Ultra

Dolazi S23 Ultra pa zato 

Moj PC  
1 0 hvala 0
2 godine

Stigao 5.1 na S21 seriju kod nas. 

1 0 hvala 1
10 godina
Da li jos nekom sporo otvara neku str. i sporo se vraca na proslu stranicu na Samsung pegledniku??
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Pacoo kaže...
Da li jos nekom sporo otvara neku str. i sporo se vraca na proslu stranicu na Samsung pegledniku??

Baš obrnuto ustvari. Pogotovo vraćanje na prošlu stranicu je sad brže. Osobito se primijeti baš na ovom forumu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
2 godine
Pa evo ja nisam ništa od toga primjetio. Zadnja dva updatea stvarno nemam primjedbi. Sve radi fluidno, baterija uvijek izdrži do kraja dana.

0 0 hvala 0
13 godina
Istina je da više ne postoji mogućnost izbora boja prilikom postavljanja nove pozadine, ali isto tako se naknadno ode u pozadinu i stil te se promijeni paleta boja. Ako je to nekome od esencijalne vaznosti.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2023 23:20 (Oldy).

0 0 hvala 0
13 godina

Stigao One UI 5.1. na S21FE.

Ovako na prvu, djeluje još mrvicu fluidnije i uglađenije.

Moj PC  
2 0 hvala 0
3 mjeseca

S22 ultra

Kako postaviti sat na ekran pocetni? Sad ga imam samo na zakljucanom ekranu i kad otkljucam gore desno na vrhu. Ja bi ga kako sam navikla gore u sredini. 

Prekopala sam postavke i ne vidim nigdje opcije sata. 😀

Zanemarite, nadoh🙈

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.3.2023 0:17 (Muscaria).

1 0 hvala 0
2 godine

Bok

Pitanje jel ko prelazio sa s21 na s23? pa da mi kaze iz prve ruke dal se isplati a najvise me zanima baterija

0 0 hvala 0
12 godina

Samsung S21 Ultra.

Ima tko problem sa signalom mreže ili wifi?

Kući recimo mi često izbacuje WiFi i spaja na mobilne podatke, onda ga moram odspojit i ponovo spojit na WiFi da proradi. Ruter do moba dijeli jedan zid, hvata 2 crtice, nekad 3max. Al većinom se gubi signal i treba paljenje i gašenje wifia da se ponovo spoji. (vidi se na fotkama ispod)

A signal mreže u kvartu 2do3 max , u gradu na otvorenom 3 crtice, evo sad u firmi u centru grada 3 rijetko usalta na 4 crtice.

Do sad sam imo P40 Pro i na istim mjestima signal skoro uvijek full. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice