Pozdrav svima!
Nakon što sam složio svoj komp od starog Sanyo pojačala, odlučio sam se baciti na dizajn kućišta koje bi bilo u duhu starih, vintage Hi-Fi komponenti.
Glavne stvari koje su bile bitne kod dizajna su: izgled, mogućnost ugradnje standardnih komponenti, hlađenje i tišina.
U ovo kućište stane bilo koja ATX ploča, do dvije grafičke kartice (do 310mm), 2x 3.5" HDD, 3x 2.5" HDD i bilo koje napajanje. Sve to može bilo tko ugraditi tko je ikada slagao komp, nema zavrzlama kao što sam ja imao sa svojim
.Fronta sadrži prekidače i potenciometre za kontrolu ventilatora unutra, prekidač za paljenje, audio in i out, 2x USB, potenciometar glasnoće i dva displaya za očitavanje temperature procesora i kućišta.
Kako sa ovim namjeravam krenuti na Indiegogo, kako bih započeo proizvodnju, zanima me vaše mišljenje o ovdje prikazanom.
p.s. - kompletan prikaz unutrašnjosti čuvam za Indiegogo (sve je gotovo i provjereno), jer ovako i onako moram izrenderirati još dosta toga, što still-ova, što animacija.
p.s.s. - znam da je ovo nešto što neće zanimati mnoge i da ima jako limitiranu publiku ;)