Motorola KRZR K1

poruka: 1
|
čitano: 4.814
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Motorola KRZR K1".
15 godina
neaktivan
offline
[Recenzija] medo32: Motorola KRZR K1
Motorola K1 je još jedan uređaj iz ultratanke motoroline serije. Radi se o tankom i uskom uređaju zadovoljavajućih dimenzija i težine.

Ureađaj ima dva zaslona. Unutarnji zaslon je rezolucije 176 x 220 piksela i prikazuje 262.000 boja. Kvalitet prikaza slike nije loš, iako je rezolucija zaslona176 x 220 piksela zastarjela za današnje vrijeme. Ima žive boje i kontraste i slika izgleda prihvatljivo.

Vanjski zaslon ima rezoluciju 96 x 80 piksela i prikazuje 65.536 boja.

Kamera koja je ugrađena u ovaj model iznosi 2 megapiksela i s njom je moguće napraviti fotografije najviše rezolucije od 1600 x 1600 piksela. Kamera po danu i pri dobrom svjetlu radi vrlo dobre slike za ovu klasu i kvaliteta fotografija je odlična. Pri slabijem osvjetljenju slika je lošije kvalitete, ali je kvaliteta i dalje zadovoljavajuća.

Kamera snima i video zapise u 3gp formatu rezolucije 352x288 piksela. Kvaliteta video zapisa je dobra, a način reprodukcije je odličan. Video zapisi izgledaju jasno, a moguće ih je i pregledavati preko cijelog zaslona.

Ugrađeni mp3 player razvrstava pjesme po žanru, izvođaču i albumima i moguće je kreirati i vlastite popise pjesama (playlist). Kvalitet zvuka je vrlo dobar.

Povezivanje s računalom je moguće preko bluetotha i USB kabela koji se dobije u paketu. Za prijenos podataka tu je i EDGE veza.
ukupna ocjena
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice