Olympus E-620

poruka: 6
|
čitano: 4.836
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Olympus E-620".
15 godina
neaktivan
offline
[Recenzija] Oly_E3: Olympus E-620
Olympus E-620 je nasljednik popularnih Olympusovih E-510/520 modela. Ovaj fotoaparat donosi dosta inovacija, a jedna od njih je i unaprijeđeni AF sustav sa 7 AF točaka od kojih je 5 križnih. Fotoaparat je rađen prema four thirds standardu i to znači da se mogu na njega staviti bilo koji four thirds kompatibilni objektivi i da je senzor standardne four thirds veličin (17 x 13.5mm). Senzor je NMOS tipa sa 12 megapiksela. ISO raspon ovog fotoaparata je od 100-3200, što odgovara rasponu Olympusovih poluprofesionalnih fotoaparata; E-3 i E-30. Još jedna novina u ovom SLR-u i E-30 fotoaparatu je novi procesor, TruePic III+ koji se bolje nosi sa visokim ISO šumom za razliku od predhodng TruePic III procesora. E-620 također posjeduje Art filtere tj. umjetničke filtre. Mogu biti zgodna stvar za ljude koji imaju manje znanja za obradu slike u nekom od programa za to. Zatvarač E-620 je ostao isti kao na E-500 seriji i ima raspon od dugih 60 sekundi do 1/4000 sekunde. Olympus je bio prva firma koja je uvela Live view, pa nije ga čudo naći niti na E-620 aparatu. Jedna predost E-620 aparata je ta da ima u Live viewu mogućnost standardnog "contrast based" fokusiranja (isti princim fokusiranja kao i kod kompaktnih fotoaparata) sa određenim objektivima (14-42mm, 25mm, 40-150mm). E-620 je opremljen stabilizatorom i SSWF filterom koji štiti senzor od prašine. SSWF je još uvjek najučinkovitiji sustav za čišćenje senzora.
ukupna ocjena
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
online
RE: [Recenzija] Oly_E3: Olympus E-620

Nemoj zamjeriti, ali ovo nije recenzija. Ovo bi bio uvod u recenziju, malo baciš press materijala, malo istakneš marketinške značajke, malo spec sheeta, ništa što ne piše ''na kutiji''.

Recenzija treba da odražava tvoj stav i mišljenje o aparatu, tvoje iskustvo pri korištenju istog, prednosti i mane koje si uočio, kakav je nakon duže upotrebe, subjektivni dojam o izradi i ergonomiji, itd.

U biti, moraš recenzijom reći ono što proizvođač navodi/ne navodi, ističe/krije Smijeh (ovo se odnosi općenito na recenzije bilo čega, pa tako i ovoga)

15 godina
neaktivan
offline
RE: [Recenzija] Oly_E3: Olympus E-620

Onda znaš što ti je činiti Namigiva

16 godina
online
RE: [Recenzija] Oly_E3: Olympus E-620
Oly_E3 kaže...

Onda znaš što ti je činiti Namigiva

Šta to? :) Da brišem? U BOL podforumu su samo bugovci modovi, nije niko od nas. A i ne bi ni brisao sad, ti si taj olympus user, nabavi kasnije e-620, koristi ga pa dopuni recenziju ;)

15 godina
neaktivan
offline
RE: [Recenzija] Oly_E3: Olympus E-620

A da kada bi krenuo pisati ne bi do sutra završio, ovdje sam dao jedan kratki pregleda specifikacija. Za E-3 review se kuha proširena verzija već duže vrijeme

16 godina
online
RE: [Recenzija] Oly_E3: Olympus E-620

Pa nema veze kad bi završio, bitno je odraditi temeljito i kvalitetno. Recenzija se i ne piše u jednom danu, već duži vremenski period (ok, možda možeš napisati tekst u jednom danu, ali stav koji zastupaš u tom tekstu izgrađuješ neko vrijeme). Jedino tako će ti biti kvalitetna recenzija (naravno, ako si nepristran i objektivan). Naravno, stav potkrijepiti argumentima (slikama, grafovima, brojkama - zavisi šta recenziraš).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice